- 17 Mart 2013
- 159
- 28
- 53
bnde geldiimmm
iyyim canım koşturmacadan çok az fırsatım oluyo gelemiyorum topiğeama sizi takipteyim nasıl gidiyo hamişlik herşey yolundadır umarım iyi mi bebişin
Günaydın kızlar ... Sinirlerim bozuk yinedün yumoş günlerim geldi diye hazırlık yaptım..jelimi kullandım..benim adam yarıda kesti çarpışmayı..yoruldum dedi,bıraktı.. ayy çok sinir oldum. bugün de işe gitmedi..gördükçe kızıyom ona..normal zamanlarda atlayan adam bugünlerimde kalıyo öyle safsaf.. çok kızgınım . ne zaman hamişlik için farklı bişey denesem o ayım boşa gidiyo. uğraşan ben oluyorum.onun umrunda değil.o da üzüldü ama yarım bıraktığı için üzüldü.başka bişey için de değil hani.
biz farkında değiliz onlarıda stres ediyoruz sen söylemesen günlerini yada bıraktım bu işi de blöf yap
bıraktım deyince de o jeli falan kullanmamam lazım..kullandığımda da anlıyor zaten..Valla o anlıcak diye kasıp duruyorum kendimi..bıktım yau.
nasılsın iyimisinnGünaydın canlar......
kuzum yani needesem bilemiyorum nacizane yapabilirsen fikirlerimizi söyleyelim.bende bi aara aynı şeyi yaşadıydım konuşma arasında bıktım istemiyorum tek başına coçuk yapılmıyor diye sert çıkıyorudum eşime.o bana normal günlerde yaklaşmak istedğinde istemiyorum yaklaşma ben istedğimde yaklaşmıyon hep bi sıknıtı oluyr sen istedğindede ben yaklaşmıycam diyordum işe yaradımı yaramadımı bilmiyrum tam ama bana kalsa yaradıydı.en mantıklısı yumurta günleriini söylemiycen çilveyle yaklaşcn adet dönemin bittktn sonra kacabildğin kadar kacccan yumoş günleine getirmeye calışcan.üfff bu herifler baen tam dayaklık oluyrGünaydın kızlar ... Sinirlerim bozuk yinedün yumoş günlerim geldi diye hazırlık yaptım..jelimi kullandım..benim adam yarıda kesti çarpışmayı..yoruldum dedi,bıraktı.. ayy çok sinir oldum. bugün de işe gitmedi..gördükçe kızıyom ona..normal zamanlarda atlayan adam bugünlerimde kalıyo öyle safsaf.. çok kızgınım . ne zaman hamişlik için farklı bişey denesem o ayım boşa gidiyo. uğraşan ben oluyorum.onun umrunda değil.o da üzüldü ama yarım bıraktığı için üzüldü.başka bişey için de değil hani.
bıraktım deyince de o jeli falan kullanmamam lazım..kullandığımda da anlıyor zaten..Valla o anlıcak diye kasıp duruyorum kendimi..bıktım yau.
Canim bizler iyiyiz sen nasilsin
canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum şuan..büyüüük geçmiş olsun kuzum....rabbim sabır versin sana..hıc ıyı degılım canım karalar bagladım evımde bunalımlardayım
canım benim inan ne diyecegimi bilemiyorum şuan..büyüüük geçmiş olsun kuzum....rabbim sabır versin sana...
o zaman hazır olup olmadığını sor diycem ama , o zamanda tabi ki istiyorum derler hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz canım , can sıkılmayacak bişey değil kendin çabalayıp karşı tarafın hiç bişeye uğraşmadığını düşünüyorsun ama inan onlarda stres ettiğinden, o zaman sana şunu tavsiye edeyim günün gelmeden kaçtı numarası yap yine de destekleyelim belki olur ayağıyla dene birde ...........
nasılsın iyimisinn
kuzum yani needesem bilemiyorum nacizane yapabilirsen fikirlerimizi söyleyelim.bende bi aara aynı şeyi yaşadıydım konuşma arasında bıktım istemiyorum tek başına coçuk yapılmıyor diye sert çıkıyorudum eşime.o bana normal günlerde yaklaşmak istedğinde istemiyorum yaklaşma ben istedğimde yaklaşmıyon hep bi sıknıtı oluyr sen istedğindede ben yaklaşmıycam diyordum işe yaradımı yaramadımı bilmiyrum tam ama bana kalsa yaradıydı.en mantıklısı yumurta günleriini söylemiycen çilveyle yaklaşcn adet dönemin bittktn sonra kacabildğin kadar kacccan yumoş günleine getirmeye calışcan.üfff bu herifler baen tam dayaklık oluyr
meltemcim nasılısn?? kocan madem yanaşmıyor aksilik çıkartıyor o zaman ona bol bol kuruyemiş ceviz fındık ne bileyimm böyle kuvvet verici şeyler yedir zaten duramaz gelir yanına
ayy üç yorum gelmiş..üçü de bebiş beklerne tatlısınız...söylediklerinizi yapmaya çalışıcam..amma ben dayanamıyom adam da dayanamıyo..yumoş tarihi dışındaki günlerde hiç sorun yok.o günlerde geriliyoz işte..
üle şaşı beş olmuşum işte. tatil bitti iş başladı başlar başlamaz da gene beni bitirdi gene beni tüketti. ben artık emekli olmak istiyorum
başladım hapa bu arada. nisan sonu adet olsam tedavi başlasa inşallah mayısa bebiş gelse
rumiş bana çay demeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: oofff olaydı da bi fincan içeydimBalikkraker yaninda da cayyyyyyyylarrrr
Günaydın kızlar ... Sinirlerim bozuk yinedün yumoş günlerim geldi diye hazırlık yaptım..jelimi kullandım..benim adam yarıda kesti çarpışmayı..yoruldum dedi,bıraktı.. ayy çok sinir oldum. bugün de işe gitmedi..gördükçe kızıyom ona..normal zamanlarda atlayan adam bugünlerimde kalıyo öyle safsaf.. çok kızgınım . ne zaman hamişlik için farklı bişey denesem o ayım boşa gidiyo. uğraşan ben oluyorum.onun umrunda değil.o da üzüldü ama yarım bıraktığı için üzüldü.başka bişey için de değil hani.
alla allaaa kuzum sen iste hemen demle ichadiii hayırlısı, haziran yaklaştıkça benim heyecan da tavan yapıyor, tahlilimizi haziran sonu yapacaz:18::18:
rumiş bana çay demeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: oofff olaydı da bi fincan içeydim:126::126::126:
yaa öyle deme inan onlar da çok takıyor ama biz kadınlar kadar endişelerini rahat ifade edemiyorlar,galiba erkeklik gururları kırılıcak diye düşünüyorlar. bak görüyorsun hepimizinki öyleee... yumurtlamaya yakın bi bahane bul uzaklaş ama yumurtlama gününde kadınlığını kullan ama yumurtlama zamanın olduğunu söylemeişe yarar emin ol... hem biz de olsak zorunluluk var diye çok da istekli olmazdık,bu arada özellikle kilo problemi yoksa eşine daya çerezleri... sen bunları yap göörr
nasil gidiyor hamislik nasilsincanım zor şeyler biliyorum bizde aynı şeyleri yaşadık hatta en sonuncusunda o kadar kötü geçiyodu ki ben ağlıyodum süreklii eşim de bıkmıştı artık görev gibi yapmaktan anda dua ederdim Allahım ne olur gönder bebeğimi de bu sıkıntıları yaşatma bize diyee çok şükür kii tam patlama noktamıza gelmişken geldi bebeğim
Ozaman kendine dur diycen herifler gorev misali yaparlarken harbi zorlaniyorlardir en azindan kendimizden payy bicebiliriz gun geldiki icim aglarken yumos gununu atlattikt.o cenenii tut yumos gununu soyleme madem bu kadar uzak duramiyonuz adetin biter bitmez bi yapin sonra dur de kendine yumos gunune kadarayy üç yorum gelmiş..üçü de bebiş beklerne tatlısınız...söylediklerinizi yapmaya çalışıcam..amma ben dayanamıyom adam da dayanamıyo..yumoş tarihi dışındaki günlerde hiç sorun yok.o günlerde geriliyoz işte..
alla allaaa kuzum sen iste hemen demle ic
nasil gidiyor hamislik nasilsin
Ozaman kendine dur diycen herifler gorev misali yaparlarken harbi zorlaniyorlardir en azindan kendimizden payy bicebiliriz gun geldiki icim aglarken yumos gununu atlattikt.o cenenii tut yumos gununu soyleme madem bu kadar uzak duramiyonuz adetin biter bitmez bi yapin sonra dur de kendine yumos gunune kadar
Eger bunlari yapmadan herifine kizmayi yasakliyom sana
alla allaaa kuzum sen iste hemen demle ic
nasil gidiyor hamislik nasilsin
Ozaman kendine dur diycen herifler gorev misali yaparlarken harbi zorlaniyorlardir en azindan kendimizden payy bicebiliriz gun geldiki icim aglarken yumos gununu atlattikt.o cenenii tut yumos gununu soyleme madem bu kadar uzak duramiyonuz adetin biter bitmez bi yapin sonra dur de kendine yumos gunune kadar
Eger bunlari yapmadan herifine kizmayi yasakliyom sana
hadiii hayırlısı, haziran yaklaştıkça benim heyecan da tavan yapıyor, tahlilimizi haziran sonu yapacaz:18::18:
rumiş bana çay demeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: oofff olaydı da bi fincan içeydim:126::126::126:
yaa öyle deme inan onlar da çok takıyor ama biz kadınlar kadar endişelerini rahat ifade edemiyorlar,galiba erkeklik gururları kırılıcak diye düşünüyorlar. bak görüyorsun hepimizinki öyleee... yumurtlamaya yakın bi bahane bul uzaklaş ama yumurtlama gününde kadınlığını kullan ama yumurtlama zamanın olduğunu söylemeişe yarar emin ol... hem biz de olsak zorunluluk var diye çok da istekli olmazdık,bu arada özellikle kilo problemi yoksa eşine daya çerezleri... sen bunları yap göörr
canım zor şeyler biliyorum bizde aynı şeyleri yaşadık hatta en sonuncusunda o kadar kötü geçiyodu ki ben ağlıyodum süreklii eşim de bıkmıştı artık görev gibi yapmaktan anda dua ederdim Allahım ne olur gönder bebeğimi de bu sıkıntıları yaşatma bize diyee çok şükür kii tam patlama noktamıza gelmişken geldi bebeğim
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?