şasuk napıyonn beni uyku tutmadı ya sende konuya cevap yazmışsın konu aklımı tırmalayıp duruyordu
beni de uyku tutmadı valla. aklını ne tırmaladı gııı
hamileyim ama kürtaj olmak istemiyrum konusu kafamda dolanıp durdu cevap yazsammı diye tırmalayıp durdu
ben de çok düşündüm ama dayanamadım valla. yaptıklarından dolayı eleştiremiyorum. bu onun işine çok da yaramayacak, belki de daha da öfkelenip gidip kürtaj olacak. biz de söylediklerimizle biraz daha bu kararı almasına vesile olacağız. o nedenle böyle bir şey yapması takdirde sadece olacakları bilmesini istedim. hepimizin imtihanı farklı işte. ne diyeyim. Allah akıl fikir versin
uykum geldi valla rümüşüm. ben gidip yatayım
Günaydın kızlar..bu sabah iyiyim ..sizce neden?! her şey istediğimiz gibi gidince mutlu oluyoz tabe
öpmüşler seni anlaşılanallah muhabbetinizi arttırsın
allah bozmasın muhabbetinizi herifi kandırdn keyfini yaptn geldin yani seni yaramaz seniGünaydın kızlar..bu sabah iyiyim ..sizce neden?! her şey istediğimiz gibi gidince mutlu oluyoz tabe
öpmüşler seni anlaşılanallah muhabbetinizi arttırsın
allah bozmasın muhabbetinizi herifi kandırdn keyfini yaptn geldin yani seni yaramaz seni
komşi komşiiiiiiiiiiiiiiiii
söyle komşimmm .....................
nasılsınn.topikkk gıtgıdee sesszleşıyor
her topik öyle inan millet yaz gelince ya geziyo tozuyo , ya bahar temizliğine sardı yada mayıştılar galibaaaiyidir tatlım aynı , sen nasılsın bebiş nasıl bakalım ....
dımııı bı de bahar temızlığı varrr bu sene kurtuldum buyuk halı yıkmaktan yıkamacıya vrcez..karnım ortya cıkmaya basladı.o mıde bulantıları halsızıkler cok cok azaldı.ve cınsıyet ıcın 2 haftamız kaldıııııııı.surelklı ek tarafta yatırmıyor gece 4 kez uyanıym.oyle ıste.sen nasılsınn
giremiyorum kizlar cok fazla bu gunler cok halsizim ben yaa tansiyonum oynuyor sanki surekli oyle yatip yatip duruyorum...havalar da etkiliyor biraz sanki bahar carpti beni:)))
sizler de iyisinizdir insalllh............
iyi diyelim iyi olsun tatlım,nolsun görüyorsun halimizi topikte kimse yok aylak aylak dolaşıyoruzgiremiyorum kizlar cok fazla bu gunler cok halsizim ben yaa tansiyonum oynuyor sanki surekli oyle yatip yatip duruyorum...havalar da etkiliyor biraz sanki bahar carpti beni:)))
sizler de iyisinizdir insalllh............
kızlar nerdesiniz yaayoksaaammm artık bizi beğenmiyor musunuz
iyi diyelim iyi olsun tatlım,nolsun görüyorsun halimizi topikte kimse yok aylak aylak dolaşıyoruzmilletin adetini bekliyoz, ay sonuna anca uğrarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?