hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hamileyim ama kürtaj olmak istemiyrum konusu kafamda dolanıp durdu cevap yazsammı diye tırmalayıp durdu

ben de çok düşündüm ama dayanamadım valla. yaptıklarından dolayı eleştiremiyorum. bu onun işine çok da yaramayacak, belki de daha da öfkelenip gidip kürtaj olacak. biz de söylediklerimizle biraz daha bu kararı almasına vesile olacağız. o nedenle böyle bir şey yapması takdirde sadece olacakları bilmesini istedim. hepimizin imtihanı farklı işte. ne diyeyim. Allah akıl fikir versin

yaptıklarını bende eleştiremedim ama bebeği aldırma konusu olunca dayanamadık.büyük şehirde yaşıyorsa o işlemi yaptırabilceği yer bulmasıda zor olmaycak. o kişininde sınavı buymuş umarım vazgecer

Günaydın kızlar.. bu sabah iyiyim ..sizce neden?! her şey istediğimiz gibi gidince mutlu oluyoz tabe

her topik öyle inan millet yaz gelince ya geziyo tozuyo , ya bahar temizliğine sardı yada mayıştılar galibaaa iyidir tatlım aynı , sen nasılsın bebiş nasıl bakalım ....

dımııı bı de bahar temızlığı varrr bu sene kurtuldum buyuk halı yıkmaktan yıkamacıya vrcez..karnım ortya cıkmaya basladı.o mıde bulantıları halsızıkler cok cok azaldı.ve cınsıyet ıcın 2 haftamız kaldıııııııı.surelklı ek tarafta yatırmıyor gece 4 kez uyanıym.oyle ıste.sen nasılsınn

bende birşey yok , sadece fitil bitsin diye bekliyom, temizlik benim zaten mecbur bekliyo çok pis camlarım var ama yıkanmıyo şuan inşaattan dolayı ................

giremiyorum kizlar cok fazla bu gunler cok halsizim ben yaa tansiyonum oynuyor sanki surekli oyle yatip yatip duruyorum...havalar da etkiliyor biraz sanki bahar carpti beni:)))
sizler de iyisinizdir insalllh............

giremiyorum kizlar cok fazla bu gunler cok halsizim ben yaa tansiyonum oynuyor sanki surekli oyle yatip yatip duruyorum...havalar da etkiliyor biraz sanki bahar carpti beni:)))

Hem mewvsimsel hem de hamilelik iki biraraya gelince yoruluyor olabilirsin.bizler iyiyz iki haftam kaldi cinsiyet icin.

kızlar nerdesiniz yaa yoksaaammm artık bizi beğenmiyor musunuz

iyi diyelim iyi olsun tatlım,nolsun görüyorsun halimizi topikte kimse yok aylak aylak dolaşıyoruz milletin adetini bekliyoz, ay sonuna anca uğrarlar

kızlar nerdesiniz yaa yoksaaammm artık bizi beğenmiyor musunuz

iyi diyelim iyi olsun tatlım,nolsun görüyorsun halimizi topikte kimse yok aylak aylak dolaşıyoruz milletin adetini bekliyoz, ay sonuna anca uğrarlar

balım iyidir ne olsun. ben de akşam akşam ilk kez mayalı poğaça yapma girişiminde bulundum. saatlerdir onunla uğraşıyorum. amma beceriksizimumarım olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…