balım iyidir ne olsun. ben de akşam akşam ilk kez mayalı poğaça yapma girişiminde bulundum. saatlerdir onunla uğraşıyorum. amma beceriksizimumarım olmuştur.
bende geldim hemde dondurma ileeeeeeeee
merhaba canım, bence olmuştur, mayan iyiyse korkma,bence bi hatun, bu saatte poğaça yapma deneyimi yaşıyorsa ve bu poğaça mayalıysa bence o zaman asıl beceriksizler biziz...ne koydun hamuruna
hoş geldim kikiiiiiiiişMennnnn geldiimmmmm
bende geldim hemde dondurma ileeeeeeeee
Ortalığı mayalamışsınız bakıyorumnasılsınız???
valla kepekli undan yaptım yaş maya ılık süt sıvı yağ şeker tuz koydum. bir kısmını peynirli poğaça yaptım bir kısmını da zeytinli açma yaptım olmuş valla
hoş geldim kikiiiiiiiişnassın anam geçti mi mayalı yumoş günleri
hoş deldin
hoşbuldukkkkkkkkkkk sizleri kocaman özldim.rumiş sen buz devrini izledin mişu fındığın peşinden koşup da bi türlü kavuşamayan bi sincap var yaaa, sen dondurma diyince ohh beee diye derin bir nefes aldım ben yemiş kadar sevindim
annaaaa kiki de gelmiş
yaaa kızım gelmek için benim gitmemi bekliyorsunuz diyorum yok diyorsunuz. esnemekten ağzım yırtıldı tam çıkıyom siz geliyorsunuz, oldu mu şimdi
valla kepekli undan yaptım yaş maya ılık süt sıvı yağ şeker tuz koydum. bir kısmını peynirli poğaça yaptım bir kısmını da zeytinli açma yaptım olmuş valla
hoş deldin
hoşbuldukkkkkkkkkkk sizleri kocaman özldim.
cemree dondurmaya kavuştum ama panda maraş usulune halan kavuşamadım
Valahi bacım ben anca bu saatlerde popomu yere koyup oturabiliyorum,ev işi,havalar ısındı gelen giden offss yoruldum yafff,nasılsın?? Geçmişte Nevar neyok??
kız bu ay benden bi halt çıkarmı diyorsun...11 çi gün eve döndüm o gün çarptım sonra 1 gün ara verdim ,sonra 13ide çarptım sonra 14 sabahını çarptım sonra 15 i dün çarptım ,positifide 14günde yakaladım zaten :26 lmuşmudur yada son kez bugün yine çarpsamdamı saklasam çarpmadanmı saklasam
hoş deldin
iyii kuzuu sen nasılsın ( kuzu diyorum lafın gelişi,yoksa ne cazgır olduğunu bütün topik biliyor)
çıkar çıkaaaaar kııız ne de olsa mayıs geliyorValahi bacım ben anca bu saatlerde popomu yere koyup oturabiliyorum,ev işi,havalar ısındı gelen giden offss yoruldum yafff,nasılsın?? Geçmişte Nevar neyok??
kız bu ay benden bi halt çıkarmı diyorsun...11 çi gün eve döndüm o gün çarptım sonra 1 gün ara verdim ,sonra 13ide çarptım sonra 14 sabahını çarptım sonra 15 i dün çarptım ,positifide 14günde yakaladım zaten :26 lmuşmudur yada son kez bugün yine çarpsamdamı saklasam çarpmadanmı saklasam
mayalı yumoşşş
açma mııııbide kendimi hamarat sanırdım
hoşbuldukkkkkkkkkkk sizleri kocaman özldim.
cemree dondurmaya kavuştum ama panda maraş usulune halan kavuşamadım
Hoşbuldum orkidemmmgeçti geçtide biraz dahamı devam etsem bu ay diyorum bâtta 13 gün kala bırakıyoz ya çarpmayı acep yanlışmı oluyoki:26:
kızım ben yaşlanmışım bea... sen çarpmadığın günleri saysan daha kısa olurdu yazması... olmuştur olmuştur herifinin feleği şaşmıştır kamyon çarpmışa dönmüştür... kikim şaka bi yana ben yumurtalık takibinde 19. gün yumurtlamıştım,üstelik adetlerim düzenlidir , o yüzden bilemedim şimdi madem bu kadar efor harcamışsın boşa gitmesin ne olur ne olmaz çarp bence
Kız varya topikteki herkez çarpıyo gün aşırı ,bende kos koca 1ayın 4-5 günü çarparım oda topikte bi tek senin gözüne batar bee,e tabi sende oda yok kıskanıyon dimiiikikikiki
hanı sen bu ay olucak senin hissediyorum dedin diye sana sordum ,pehh senin hissine beekikiki
Kız varya topikteki herkez çarpıyo gün aşırı ,bende kos koca 1ayın 4-5 günü çarparım oda topikte bi tek senin gözüne batar bee,e tabi sende oda yok kıskanıyon dimiiikikikiki
hanı sen bu ay olucak senin hissediyorum dedin diye sana sordum ,pehh senin hissine beekikiki
kız valla olsun hem de en cazgırından bayılırımHoşbuldum orkidemmmgeçti geçtide biraz dahamı devam etsem bu ay diyorum bâtta 13 gün kala bırakıyoz ya çarpmayı acep yanlışmı oluyoki:26:
Hadı ordan be gelir gelmez ne çatıyon uyuzinşallahayınca cazgır bir kızın olur senin inşallahhhhh pehhhh.
ç
rümeysaaaaa,ne yalıyon kız ,iştah kaldırıyon
çıkar çıkaaaaar kııız ne de olsa mayıs geliyorbu sefer olmuştur inşallah. kendini silkeledin mi kız çamaşır gibi
vallaha açmakız güya yanına elmalı kurabiye de yapayım dedim ama bu el yavaşlığı ile olmadı yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?