hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Du bakam ben bi tadona baakayim ona gore soylerim ..kanamam kesildi gibi keyfim yerinde ustune sizinlede konusabilyom sukurler olsun iyiym....iyi ki varsinizz kizlar

oh çok şükür yaa. bu arada ben ekmekle fırında unuttum yandılaaar ama pes etmek yok kafaya taktım yine hamır yoğurdum

Du bakam ben bi tadona baakayim ona gore soylerim ..kanamam kesildi gibi keyfim yerinde ustune sizinlede konusabilyom sukurler olsun iyiym....iyi ki varsinizz kizlar

rümüşüm canım kanaman mı oldu yoksa
aklına sakın kötü şeyler getirme canım
inşallah bununla bitecek sıkıntıların

iyiyim orkimm artık çok iyiyim
karnım çok acıktı ve ben o ekmeklerde istiyorum
evde kaynanalar var eşimde daha gelemedi yemek yiyecez
senin tedavin nasıl canım

çok sevindim canım iyi olmana. ekmekleri kepekli ve keten tohumlu yaptım çok güzel oldu.

ben de doğum kontrol hapına başladım. o bitince endometrium kalın çıkmazsa tedavi başlayacak inşallah

ayy ne güzel..sen nasıl yaptın bunları..top top..süper görünüyor

ay beğenmene çok sevindim hamurdan mandalina büyüklüğünde koparıp yuvarladım.
hemen tarif vereyim o zaman

2 bardak beyaz 2 bardak kepekli un
1 avuç keten tohumu
1 paket kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz (silme)
2 tatlı kaşığı şeker
1 çorba kaşığı sirke
1 bardak süt
1/2 bardak su
1/4 bardak sıvı yağ kullandım.
su ve sütü ılıktan biraz sıcak olacak şekilde ılıttım. geniş bir kapta kuru olan her şeyi güzelce karıştırdım. sonra sıvı olan tüm malzemeleri ekledim. ele yapışmayacak yumuşak bir hamur yaptım. üzerini kapattım. hamur miktarı 2 katına çıkacak şekilde bekledim. sonra dediğim gibi mandalina büyüklüğünde parçalar alıp yuvarladım tepsiye dizdim. sonra fırça ile üzerlerine su sürdüm. 10 dk da tepside öyle beklediler. bu arada fırını açtım. 220 dereceye ayarladım. fırına koyduktan sonra üzeri kızarana dek başında bekledim. çok sürmüyor. yaklaşık 10 dk da pişiyor. bu arada fırına borcam içinde su da koymuştum pişerken.

çok sevindim canım iyi olmana. ekmekleri kepekli ve keten tohumlu yaptım çok güzel oldu.

ben de doğum kontrol hapına başladım. o bitince endometrium kalın çıkmazsa tedavi başlayacak inşallah

canım biraz önce benimki gelince acilen çıkmama gerekti
inşallah herşey normal olur ve tedaviye güzelce başlarsın canım
güzel şeyler hissediyorum herşey güzel olacak orkim Allahın izniyle

kız pikniğe gidip göbeği balon gibi şişirmek mi istiyon garii

izlediiim. üçyüz beşyüz anaaaam
kız yok piknik fantezim yok olsun da piknik miknik istemem. ohhh ev ekmeğine bayılırım, kokusu yetiyor. ben de arada yapıyorum ve tavada pişiriyorum, sen nasıl pişiriyorsun,makina da falan mı:26:

Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir

Kanamam cogalmis
rümüşşş nasılsın canım, iyi düşün, geçecek inşallah. kendine iyi bak bırak ev mev işini, yemeği. bunlar nasılsa olur, önemli olan bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…