Ne oldu ekmek iyi oldumu gerci olmustur senin elinden bisey kurtulmaz
ilk zamanlardakinden daha iyiyim cnm. annemin gitmesine bir hafta kaldi. saolsun cok yardimci oldu yalniz olsam cok zorlanirmisimSagolasin canim.sen nasilsin alisabildinmi annelige
fırındalar canım pişiyorlar. çok heyecanlıyım. doktorluğu bırakıp acaba pastane mi açsam
Du bakam ben bi tadona baakayim ona gore soylerim ..kanamam kesildi gibi keyfim yerinde ustune sizinlede konusabilyom sukurler olsun iyiym....iyi ki varsinizz kizlar
Du bakam ben bi tadona baakayim ona gore soylerim ..kanamam kesildi gibi keyfim yerinde ustune sizinlede konusabilyom sukurler olsun iyiym....iyi ki varsinizz kizlar
Bercem canım hos geldin nasılsın
iyiyim orkimm artık çok iyiyim
karnım çok acıktı ve ben o ekmeklerde istiyorum
evde kaynanalar var eşimde daha gelemedi yemek yiyecez
senin tedavin nasıl canım
ayy ne güzel..sen nasıl yaptın bunları..top top..süper görünüyor
çok sevindim canım iyi olmana. ekmekleri kepekli ve keten tohumlu yaptım çok güzel oldu.
ben de doğum kontrol hapına başladım. o bitince endometrium kalın çıkmazsa tedavi başlayacak inşallah
günaydıın
Buugun hastaneden cikiyoz kizlar lekeler kehverengi olarak az olarak devam ediyor eve gidince gorusuruk
Canım geçmiş olsun inşallah sağ salim Kucağına da alabilirsin.Bir girmiyoruz neler oluyor.Dikkat et kendine hızlı hareket etme.
kız yok piknik fantezim yokkız pikniğe gidip göbeği balon gibi şişirmek mi istiyon garii
izlediiim. üçyüz beşyüz anaaaam
Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir
rümüşşş nasılsın canım, iyi düşün, geçecek inşallah. kendine iyi bak bırak ev mev işini, yemeği. bunlar nasılsa olur, önemli olan bebişin.Kanamam cogalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?