hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

oh çok şükür yaa. bu arada ben ekmekle fırında unuttum yandılaaar ama pes etmek yok kafaya taktım yine hamır yoğurdum

işte ekmekler. ilk kez yaptım. tadı çok güzel oldu

Eki Görüntüle 678246

yaaa ne tatlılar, ben bunları tatlı diye yerimmm benim evlenirkenki ilk hallerimdesin, dikkat et kilo tavan yapar, ben bu şekillerde almaya başladım. evlenirken boy:1.70 ti kilom da 62-63 tü ama şimdi boy tabiki aynı ama kilo uçtu şimdi neredeyse 80 çekiyorum bende ne yediysem yaramış bir yerime farka bak yazarken ben bilem şaşıdım, bu ne yaa dünyayı yemişim

Pazar pazar bu saatte ne isin var ayakta zibarip yatsan ya ekmeklerin guzel gozukuyodu ellerine saglik
kız adı yds olan zıkkımın dibi, zor bir sınava girdim bu sabah da gitmeden günaydım deyiverdim
Canlarr bugun agrim olunca hastanede kalmya karar verdik.sanirsam emfeksiyon kapmis olabilirmisim hemsire oyle dedi.kediciklerimiii ozledimmm
balım sen iyi ol da bir gün daha kalıver. geç olsun güç olmasın
kız yok piknik fantezim yok olsun da piknik miknik istemem. ohhh ev ekmeğine bayılırım, kokusu yetiyor. ben de arada yapıyorum ve tavada pişiriyorum, sen nasıl pişiriyorsun,makina da falan mı:26:

yok kız nırmal fırında pişirdim. internetten tonla ekmek tarifi buldum.

yok kız yaparken gözüm doyuyor yemiyorum. dışarda görünce daha çok yiyorum. bi de rejim yapıyorum. ekmekleri kepekli keten tohumlu yaptım ondan

rumeysa geçmiş olsun şimdi iyi misin canım ? dikkat et kendine
evet sukur iyiyz canim sen nasilsin

Nasil gecti sinavin.evimi kedilerimi cokkk ozledimmm
aynen dedigin gibi olacak galoba,nasil olcak bilmiyom

Çok geçmiş olsun canım ,şimdi nasılsın? İyimisin?umarım herşey yolundadır ,geçmiştede yazmıştım ama okumadın sanırım ,daha sonradan dışardan takip ettim,kanama azalıyor kahverengiye dönüşüyor yazmıştın ,tamamiylen kesildimi şimdi ??

:44::44::44::44::44::26::26::26::44::44:nerde bu millet yafff,:44:

Son düzenleme:

Sagiol kikim sukur iyiyz bitti denilcek kadar azaldi kanamalar.telfondan giris yaptigim icin farkedemedim uyazdiklrini.insallah bugun cikicaz.sen nasilsin iyimisin

Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir

Rümaysacımm geçmiş olsun canımm yeni gördümm hastaneye yatmışsın ve çıkmışsın. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

yaa kızlar sol kasığım acayip batıyo yine kist var sanırım aynı sancı çünkü :2: bu seferde kist olmuşsa 4. olucak bu:2: doktorlar her kadında olur önemli bişey değil diyolar 2 adet sonra tamamen temizleniyo ama vücut yine yapıyo işte neden yapıyo araştıran yok.. bu sefer iyicene araştırsınlar çok moralim bozuk yaa o ağrıdıkça sinirlerim geriliyo:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…