eve geldim mutfak birbirinde oy oyyygünaydın canım,olcak olcak, arada bi yardımcı alırsın yada gönüllü biri çıkar, o da olmadı bize bi haber sal tamamdırhastaneden çıkacakmışsın çok sevindim
tamamdır komşihayırlı olsun canım, doğru evine marş marşama kendini yormak yok artık
sağolasın canım bebişimiz şimdiden yaramazlık yapmayı seviyorRümaysacımm geçmiş olsun canımm yeni gördümm hastaneye yatmışsın ve çıkmışsın. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
canım sen ilac kullanmadan mı kist yapıyor vucudunyaa kızlar sol kasığım acayip batıyo yine kist var sanırım aynı sancı çünkü :2: bu seferde kist olmuşsa 4. olucak bu:2: doktorlar her kadında olur önemli bişey değil diyolar 2 adet sonra tamamen temizleniyo ama vücut yine yapıyo işte neden yapıyo araştıran yok..bu sefer iyicene araştırsınlar çok moralim bozuk yaa o ağrıdıkça sinirlerim geriliyo:18:
yaa kızlar sol kasığım acayip batıyo yine kist var sanırım aynı sancı çünkü :2: bu seferde kist olmuşsa 4. olucak bu:2: doktorlar her kadında olur önemli bişey değil diyolar 2 adet sonra tamamen temizleniyo ama vücut yine yapıyo işte neden yapıyo araştıran yok..bu sefer iyicene araştırsınlar çok moralim bozuk yaa o ağrıdıkça sinirlerim geriliyo:18:
evet canım yaa ilaç falan kullanmıyorum kist oluyo benim ki strese endeksli bence biraz hassas biriyim sıkıntıya strese gelemiyorum hemen kist oluyo :2:eve geldim mutfak birbirinde oy oyyy
yatağımı serdim zıbardım.hastahaneden cıktıktan sonra azcık ağrım ve leke gelmiş,nezaman korkmam gerektiğni bilmek istiyorum kızlar rengi değişince ve miktarı artınca diye düşünüyrum.bir hafta belki bir kaç gün bu lekeler sürebilir dimi.
tamamdır komşi
sağolasın canım bebişimiz şimdiden yaramazlık yapmayı seviyorbi rahat duramadı icerde
sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyr
canım sen ilac kullanmadan mı kist yapıyor vucudun
ne kadar var bata silkelendin mi her batmayı kötüye yorma iyi bişeyde olabilir
evet canım yaa ilaç falan kullanmıyorum kist oluyo benim ki strese endeksli bence biraz hassas biriyim sıkıntıya strese gelemiyorum hemen kist oluyo :2:
8 gün var daha çok erken belirtiler için tatlım :18: silkelendim bu ay hem kist hem bebiş olursa diyorum bi de :18:
8 gün mü var, tam rahme ekilme zamanı inşallah yerleştiğinden sana sinyal veriyordur tatlım no stres bu aradaevet canım yaa ilaç falan kullanmıyorum kist oluyo benim ki strese endeksli bence biraz hassas biriyim sıkıntıya strese gelemiyorum hemen kist oluyo :2:
8 gün var daha çok erken belirtiler için tatlım :18: silkelendim bu ay hem kist hem bebiş olursa diyorum bi de :18:
Rümeysam canım çokkk geçmiş olsun nasılsın benim bu ay 5 günüm geçiyor en son kontrolümde Dr yumoş oluşmamış dedi duphaston yazdı ama ben kullanmadım adet belirtimde yok ilaçların etkisi devam ediyor galiba olsamda rahatlasam ayy kadın olmak ne zor
Rümeysam canım çokkk geçmiş olsun nasılsın benim bu ay 5 günüm geçiyor en son kontrolümde Dr yumoş oluşmamış dedi duphaston yazdı ama ben kullanmadım adet belirtimde yok ilaçların etkisi devam ediyor galiba olsamda rahatlasam ayy kadın olmak ne zor
Selam bartekim benimde adetim daha yeni bitti20güne yakın oldum
ormal değildim dr gidecem bakalım
Sen nasılsın ben artuık daha iyiyim
Bebek çalışmalarını yaza kadar bıraktık
Ohh nasıl rahatladım bir bilsen
sağolasınız canlar.şükürler olsun evime geldim kediciklerime kavuştum,bu olanlar tüpbebek işleminden sonra olabilecek normal şeyler miki
Sagiol kikim sukur iyiyz bitti denilcek kadar azaldi kanamalar.telfondan giris yaptigim icin farkedemedim uyazdiklrini.insallah bugun cikicaz.sen nasilsin iyimisin
8 gün mü var, tam rahme ekilme zamanı inşallah yerleştiğinden sana sinyal veriyordur tatlım no stres bu aradaiyi düşün güzel şeyler olsun
inşallah öyledir ben her türlü ağrıyı çekmeye razıyım bebişim için inşallah öyledir tatlımama tam kist ağrısı bu:18: ağrı da demiyim de batma var işte arada midem de bulanıyo ama psikolojiktir o da diyorum bi de akıntım var beyaz o da belirti mi ki:18: yoksa ben kendimi mi dinlemeye başlamışım:103: off ya kafayı yemeden bi bebişim olsaydı okulda da 5 öğretmen hamile bi tanesi daha yeni öğrendi dşünmemem imkansız yani işte de kafamı dağıtamıyorum eve gelince zaten kuruyorum nolcak halim bakalım sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik senin belirtilerin nelerdi söyle de yol göster bize zilli
bilmem seviyorum kedileri evde beslemezdim ama bi akşam eşim sokakta ayağına dolanınca dayanamamış almıştı.cok tatlılar ya hastanede yattğımda özledim kuzucuklarımı.fobim derken korkuyormusun nasıl bişey oluyrBilmiyorum ki canım bu kadar gecikmezdim herhalde normaldir kız benim kedi fobim var sen evde nasıl besliyorsun
yuhh yani insana söylenmez mi pkolu oldugunu tövbe yarabbim.sakın bırakma güzel güzel kilonu ver bol bol su icmeyi ihmal etme.ne güzel ya umreye gidiyorsunuz.hayırlı olsun şimdidenCanım bende zayıflama kararı aldım bende pko varmış salak Dr um hiç söylemedi ben raporlara bakarken tesadüfi öğrendim 3 yılda 20 kilo aldım çok yiyen biriside değilim sordum Dr a pko olduğu için dedi zayıflaman çok zor dedi bende çok kızdım madem böyle bir sorunum var neden bana söylemiyorsun diye anlıycan yurt dışında olmak çok kötü sorunumu bile söyleme gereği duymuyorlar bende diyete başladım 20 günde 3 kilo verdim inşa devamı gelir hiç bir şey yemiyorum sadece salata yiyorum yakında salata ağacı çıkar karnımdabu arada bu ayın 27 sine inşa umreye gidiyoruz onun heyecanı var şimdilik ne yapacağımı bende bilmiyorum hakkımıza hayırlısı olsun inşallah
yok yavrum oturamıyorum bile 1 dk ffalan anca.ağrım oluyr hemen.herkesin yükü kendine ağır gelirmiş ya harbiden doğru bu söz sanki dünyanın en zor yükü bende gib geliyor.dün hastahanden cıkarken koltukta eşi ile oturan bi bayan vardı karşısındada bi yeni doğmuş pusette bebek vardı ağlıyordu kadın.oturdu içime.kim bilir ne derdi vardı.rahat olmana sevindim belirtide aaramıyormuşun bu ay stres yok sende oh ne güzel.Oh çok şükür korkulacak bişi yok ,eve dönmene sevindim:)) rahat dur yerinde iş felan yapma boşver .
ben iyiyim kuzum ya geri sayım başladı:18: aslında bu ay çok rahatım öyle her ay ki gibi belirti çok aramıyorum sadece eğilip kalkarken bişi batıyo sanki bi o beni düşündürüyor o dk kikibugün doktora ptogestsron mudur nedir kan vermeye gittim bide Perşembe vermeliymişim araya 4gün koyarak.nasıl sa Mayıs'ta doktor çaresinebakıcak diyemi rahatım bilmiyorum
gözün aydınnnnnnn keşke benim kardeşimde gelebilse..cok özledim yagünaydın kızlarrrrr ben çok mutluyum perşembe günü kız kardeşim gelecek ve doktorumuza teyzemizide götürce inşallahhhh
tatlım keşke yardımcı olabilsem bu konuda ama bende hamilelik belirtisi diye bişey olmadıki hamile olduğumu öğrendikten sonra farkettiğim hatta eşim farkettigöğüs damarlarım görünüyodu sadece ben şimdi bile bir belirti yaşamıyorum , ama eski hamilelikte kasıklarım batmıstı, wc den gelemiyodum, iştahım açılmıştı ve herif bir başka görünyodu gözüme
Günaydın kızlar!!! nabersiniz?! Rümeysam nasıl oldu bebişin iyimi? İremneva ve serap ın her şey yolunda gidiyor sanırım... maşallah
Kızlar benim sat 22 mart... 3-5-6 nisan çarpışma oldu..iki gündür yatıştayız..sizce yumurtlama geçmişmidir? ben ovu testi aldım ama hiç çift çizgiyi görmedim.hep ikinci silik çıkıyor..onda da ikinci çizgi çıkmıyor yani
şükür iyiyiz yatmaya devam vc ye kalkıyorum sadece.oturunca bilem ağrım oluyor,2 gün daha devam etsen mi acaba carqışmaya diye düşündüm,benim kedi emziriyor ya yavrularını icparazit hapını verebilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?