hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hadi bakalım yarın ikindi vakti termosu kapan gelsin yarın da bi kurabiye yaparım ya bu arada doğum kontrol hapı vücudumu şişirdi ödem yaptı. göğüslerim koccaman oldu yaa

samimi söylüyorum senin gebeliğin yakın bence, orkiye katılıyorum ben de öyle hissediyorum...
hııı biz de yokmuş muşşşşş, meryem anayım sanki o iş yoksa nasıl bebişi bekliyoz zembille gökten inmesini beklemiyoruz heraal

hadi bakalım yarın ikindi vakti termosu kapan gelsin yarın da bi kurabiye yaparım ya bu arada doğum kontrol hapı vücudumu şişirdi ödem yaptı. göğüslerim koccaman oldu yaa

bu şikayetleri çok kişiden duydum, sanırım beklenen bişi bu durum... hadi sen hap kullanıyorsun benim memişlerime ne oluyo anlamadım, doğal haplanmış olarak mı dünyaya geldim acep

iyi geceler ben de kaçıyım artık uykum çookk gözlerim kapanıyor

ben hissediyorum bak yaşamım ve rumüşte de hissediyorum yakında olacak inşallah demiştim.

kız şaka yapmıyon dimi:44:inşallah canım yaa

Hadi inşallah ya ,felek bizlerinde yüzüne gülsün artık sen ben Orkide berceste beraber hamiş kalsak ne güzel olur yaff.
ama sen bu gidişlen Meryem ana gibi kendiliğinden hamiş kalırsın bak gör çarpışmalar başladımı yoksa ???

ben uyumaya gidiyorum kızlar

İkinizede iyi geceler
orkidem salla gitsin millet silikon takıyor bir ayda öyle gez neolcek ,ver koçişin oynasın Dursun

ayyyy nee güzel olurduu
başladı ama ilk aylar umutlu olmadığımız için zevkine pıttt yumoş mumoş düşünmüyorum, koyverdim gitti

Kız henüz uyumadıysan bişi daha aklıma geldi sorayım kız dukturum benim.
şimdi ben d vitamini sonra a-z olan başka bir vitamin daha içiyorum ,bu ülkede mecburuz çünkü burda çok güneş olmadığından .
vitaminimiz bitti bende eczaneye gitim ,onları alınca folik asit i sordum Burdada varmiş ,aldım 0,4mg günlük bir tane şimdi ben bunun tam olarak neyi desteklediğini anlamadım 1.kilo yaparmı 2. Gebe kalmadan önce dedi ama geç sürerse gebelik hala devam etmelimiyim3.??ne çok sordum ,kikiki

al tabiiki balım. kullan mutlaka. bebeğin beyin ve omuriliğinin yani sinir sisteminin gelişiminde çok önemli. hamile kalmadan önce başlanması önerilir. vücutta depolanmadığından ne kadar kullanırsan kullan zararı olmaz.

İkinizede iyi geceler
orkidem salla gitsin millet silikon takıyor bir ayda öyle gez neolcek ,ver koçişin oynasın Dursun

Allah cezacığını vermesin. gül gül öldüm

yaaa ben çok mutsuzum bu hapa başladım 2 kilo birden arttı. mankem gibi kızdım ben kilo aldııım. önceden de bi 3 kilo almıştım.

Allah cezacığını vermesin. gül gül öldüm

yaaa ben çok mutsuzum bu hapa başladım 2 kilo birden arttı. mankem gibi kızdım ben kilo aldııım. önceden de bi 3 kilo almıştım.

kikii döktürmüş yine
herşey yoluna girsin hepsini patır patır verirsin, aldığımız kilo olsun... hem hamiş kalınca dikkat ederiz olur biter...

kız ben hamile kalınca az da yesem çok kilo alıyorum. ne çektim kız beeeeen

orkiim, insülin direncine baktırsana, jinekologların çoğu pko lulara insülün direncini kırmak için şeker hapı veriyorlar. bana da vermişti insülin için ama bağırsaklarımı halletti devam edemedim ama devam etmek gerekiyormuş, yine doktora gidecem bunun için. ben üç dört günde bile çok fayda etti, inanılmaz bir tokluk hissi veriyordu ve değil yemek tatlı aklıma gelmiyordu hatta 3 kilo pat diye verdim ama işte devam etmedim

baktırmıştım canım. sabah açlık şekerim biraz sınırda çıktı. o yüzden şeker yükleme testi ve insülin düzeyi bakıldı. onlarda sorun çıkmadı. şişkoyum ben artııııııııııık:84::84:kocam bu ne kilo almışın versen iyi olur dedi yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…