hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cemroşum arkadaşın gelecekti, geldi mi gitti mi? nasılsın?

orkim kusura bakma canım geç yazıyorum benimki geldi, evet geldi muradıma erdim. hatun 42 yaşunda ve iki çocuğu var, oğlu burda üniversite son sınıfta onun yanında kalıyor, komşumdu. bi ara eve gitti ıssızlaştı buralar ama geldi şimdi bugünde burda çok güzel bi park var yenikent parkı diyeee orda vakit geçirdik, hava da miissssti. ben bu ara iyiyim, sen nasılsın canım?

ohhh benim kiii pikniğe gitmişti göbüşü balooon gibi, geldi şimdi. offf ben de pikniğe gitmek istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:

orkiiim cem yılmaz fundamentals i izledin mi? kooopptuuummm ben.... kooppp koopppp kkoop kopp üçyüz beşyüz....:79::79::79::79::79::79:

ohhh benim kiii pikniğe gitmişti göbüşü balooon gibi, geldi şimdi. offf ben de pikniğe gitmek istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:
kız pikniğe gidip göbeği balon gibi şişirmek mi istiyon garii
orkiiim cem yılmaz fundamentals i izledin mi? kooopptuuummm ben.... kooppp koopppp kkoop kopp üçyüz beşyüz....:79::79::79::79::79::79:

izlediiim. üçyüz beşyüz anaaaam

Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir

Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir

İyide doktor ne dedi bu kanama için ,madem bebek iyi neden olmuş ayyy inş kötü bişi yoktur rümüşüm ya bak endişelendim şimdi ,uzan sen ,sakın çok dolanma ağır şeyler kaldırma netice beli olana kadar (çok stres yapmamaya çalış ,kız haber ver tez zamanda merakta kalırım şimdi

:26:hmmm peki kilo aldırıyormu bu folik asit ???

Allah cezacığını vermesin. gül gül öldüm

yaaa ben çok mutsuzum bu hapa başladım 2 kilo birden arttı. mankem gibi kızdım ben kilo aldııım. önceden de bi 3 kilo almıştım.

kız Gül Gül gülmek iyidir genç kalırsın
toplam etti 5 kilo bende aldım tam 5 kilo yaakız benim koca beni deli ediyor ,giyiyorum geceleri tayt rahat rahat bana Recep ivedik gibi olmuşsun diyor kız biz galiba heray hamiş olduk psikolojisiylen yiyor ve alıyoruz he ne dersin :26: ayy aslında ben çok yiyen biri değilim ya ,ben sadece çerez manyağıyım geceleri , koçişe getiriyorum dayanamayıp benim elimde uzuyoo

Bugece de hastanedyim ek olrakkkkkk progestana,basladilar kanamanin rengi koyu kirmizi oldugu icin korkma diyorlar
rümüşüüüüüümnasıl oldun çiçeğim. dualarım seninle. inşallah kötü bişey olmayacak
yok kız ne kilosu folik kilo yapmaz.
ben de hareketsizlikten ve şu hormon ilaçlarından şiştim ya.

Son düzenleme:
heheehe ev hanımlığım tuttu. evde bir ekmek yapımını deneyeyim diyorum normal fırında. sonucunu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…