cemroşum arkadaşın gelecekti, geldi mi gitti mi? nasılsın?
kız pikniğe gidip göbeği balon gibi şişirmek mi istiyon gariiohhh benim kiii pikniğe gitmişti göbüşü balooon gibi, geldi şimdi. offf ben de pikniğe gitmek istiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:
orkiiim cem yılmaz fundamentals i izledin mi? kooopptuuummm ben.... kooppp koopppp kkoop kopp üçyüz beşyüz....:79::79::79::79::79::79:
Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir
al tabiiki balım. kullan mutlaka. bebeğin beyin ve omuriliğinin yani sinir sisteminin gelişiminde çok önemli. hamile kalmadan önce başlanması önerilir. vücutta depolanmadığından ne kadar kullanırsan kullan zararı olmaz.
Allah cezacığını vermesin. gül gül öldüm
yaaa ben çok mutsuzum bu hapa başladım 2 kilo birden arttı.mankem gibi kızdım ben kilo aldııım. önceden de bi 3 kilo almıştım.
Kanamam cogalmis
canım rümeysa,nasıl oldun? İnşallah bişey olmaz bebişine..Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bugece de hastanedyim ek olrakkkkkk progestana,basladilar kanamanin rengi koyu kirmizi oldugu icin korkma diyorlar
Bugece de hastanedyim ek olrakkkkkk progestana,basladilar kanamanin rengi koyu kirmizi oldugu icin korkma diyorlar
Kizlar sabah leke geldi doktora geldim usg ile balkti bebek iyi dedi yatirdi biizi serum yiyom bu saate kadar leke seklindeydi kahverengiydi azonce adet kani gibi koyu kirmiziydi.insallah bebegim benimle kalir
rümüşüüüüüümBugece de hastanedyim ek olrakkkkkk progestana,basladilar kanamanin rengi koyu kirmizi oldugu icin korkma diyorlar
yok kız ne kilosu folik kilo yapmaz.:26:hmmm peki kilo aldırıyormu bu folik asit ???
kız Gül Gül gülmek iyidir genç kalırsın
toplam etti 5 kilobende aldım tam 5 kilo yaa kız benim koca beni deli ediyor ,giyiyorum geceleri tayt rahat rahat bana Recep ivedik gibi olmuşsun diyor kız biz galiba heray hamiş olduk psikolojisiylen yiyor ve alıyoruz he ne dersin :26: ayy aslında ben çok yiyen biri değilim ya ,ben sadece çerez manyağıyım geceleri , koçişe getiriyorum dayanamayıp benim elimde uzuyoo
Sagolasin canim.sen nasilsin alisabildinmi anneligerumeysa cnm cok gecmis olsun. hic bisey olmucak ins. bebisine. dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?