hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız rümüş korunmanın rahatlığına fazla alıştım be yaa. kim şimdi tüp yaptırıp uğraşacak gibi gelmeye başlıyor. rahatmış böyle

niye gülüyon yaaa

kız rümüş korunmanın rahatlığına fazla alıştım be yaa. kim şimdi tüp yaptırıp uğraşacak gibi gelmeye başlıyor. rahatmış böyle
kırmızıları görünceede bakalım aynı şeyi diyebilcen mi

Yarın saat 11 de aşılamam var kzlar lütfen dua edin banaaaaaa (

hakkında hayırlısı inşallah güzel haberlerle sonuclanır

ben geldim işe ama içim sıkılıyo nedense :106::106: kardeşim sabahtan gelemiyo cuma günnüne kaldı randevummm bu arada bir gün daha bekliycek bebişim ....................

iiçin sıkılmasın orda bebiş var zilli sağlık olsun tatlım böyle şeyleri takma kafana kızarız sana haa

günaydıııınnnnnn

bebişi olucak bayanlara sesleniyorum a101 bu hafta bebiş eşyaları ve bebek arabası getiriyomuş fiyatlar gayet makul bi bakın derim ben de hamile kalırsam die eşime süpriz yapmalık bişeyler alabilirim beğenirsem

Veriverdim gariiiii aradim doktoru eski kanamdan kalanlardir korkma dedi.yatmaya devam dedi.cumartesi kontrole gidicem insallah
ohhhh şimdi oldu işteee
Alt kattaki komsum yasli teyze vefat etti ben cok agliyom onlarin aglma seslerini duydukca tutamiyom kendimi
Allah rahmet eylesin, canım haklısın insan üzülür ama bebişini düşün kendini çok hırpalama.
heeee rümüş haklı sen kaşınıyosun kırmızı kartı görünce kıpraşırsın gene
Yarın saat 11 de aşılamam var kzlar lütfen dua edin banaaaaaa (

kıyamam, o zaman sen şimdi gitmeye hazırlanıyorsundur. Allah yardımcın olsun, senin için dua etmez mmiyiz iki haftaya burda yine nee bombalar patlacak

violemmm sen de bendensin. ben de minicik minicik bi sürü picema, eşofman felan almışım. sabırsızlıkla gydireceğim günleri bekliyorum

violemmm sen de bendensin. ben de minicik minicik bi sürü picema, eşofman felan almışım. sabırsızlıkla gydireceğim günleri bekliyorum

sorma canım ya bi sürü bişeyler var bende de ananem falan da örmüştü bekliyolar öyle inşallah çok beklemeyiz cemrem senin bat ne zaman:26:

sorma canım ya bi sürü bişeyler var bende de ananem falan da örmüştü bekliyolar öyle inşallah çok beklemeyiz cemrem senin bat ne zaman:26:

13ü veya 14ü gibi olmam lazım, bikaç günüm kaldı ama beklemedeyim. eşim 1,5 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu o yüzden pek umutlu değilim. yaza inşallah

yok kız ona canım sıkılmıyo bir gün daha beklerim , burda hava çok kasvetli bu hafta daralttı resmen :106::106:
burdada hava kasvetlii

eyvallah kuzum sağolasın bi bakalım fiyatlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…