Alt kattaki komsum yasli teyze vefat etti ben cok agliyom onlarin aglma seslerini duydukca tutamiyom kendimi
Yarın saat 11 de aşılamam var kzlar lütfen dua edin banaaaaaa(
canım hadi hayırlısı olsun hakkınızda
niye gülüyon yaaaolabilir
kırmızıları görünceede bakalım aynı şeyi diyebilcen mikız rümüş korunmanın rahatlığına fazla alıştım be yaa. kim şimdi tüp yaptırıp uğraşacak gibi gelmeye başlıyor. rahatmış böyle
ben geldim işe ama içim sıkılıyo nedense :106::106: kardeşim sabahtan gelemiyo cuma günnüne kaldı randevummm bu arada bir gün daha bekliycek bebişim ....................işe gideceğim arkadaşı bekliyorum
ben geldim işe ama içim sıkılıyo nedense :106::106: kardeşim sabahtan gelemiyo cuma günnüne kaldı randevummm bu arada bir gün daha bekliycek bebişim ....................
ohhhh şimdi oldu işteeeVeriverdim gariiiii aradim doktoru eski kanamdan kalanlardir korkma dedi.yatmaya devam dedi.cumartesi kontrole gidicem insallah
Allah rahmet eylesin, canım haklısın insan üzülür ama bebişini düşün kendini çok hırpalama.Alt kattaki komsum yasli teyze vefat etti ben cok agliyom onlarin aglma seslerini duydukca tutamiyom kendimi
heeee rümüş haklı sen kaşınıyosun kırmızı kartı görünce kıpraşırsın genekız rümüş korunmanın rahatlığına fazla alıştım be yaa. kim şimdi tüp yaptırıp uğraşacak gibi gelmeye başlıyor. rahatmış böyle
günaydıııınnnnnn
bebişi olucak bayanlara sesleniyorum a101 bu hafta bebiş eşyaları ve bebek arabası getiriyomuş fiyatlar gayet makul bi bakın derimben de hamile kalırsam die eşime süpriz yapmalık bişeyler alabilirim beğenirsem
violemmmsen de bendensin. ben de minicik minicik bi sürü picema, eşofman felan almışım. sabırsızlıkla gydireceğim günleri bekliyorum
iiçin sıkılmasın orda bebiş var zilliSağlık olsun tatlım böyle şeyleri takma kafana kızarız sana haa
sorma canım ya bi sürü bişeyler var bende de ananem falan da örmüştü bekliyolar öyle inşallah çok beklemeyiz cemrem senin bat ne zaman:26:
burdada hava kasvetliiyok kız ona canım sıkılmıyo bir gün daha beklerim , burda hava çok kasvetli bu hafta daralttı resmen :106::106:
günaydıııınnnnnn
bebişi olucak bayanlara sesleniyorum a101 bu hafta bebiş eşyaları ve bebek arabası getiriyomuş fiyatlar gayet makul bi bakın derimben de hamile kalırsam die eşime süpriz yapmalık bişeyler alabilirim beğenirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?