kızlar benden cok az cok az şeklinde kahverengi leke devam ediyor silinince oluyr genellikle.az önce vc ye gittğimde hani adet olurken böyle siyahımsı bişey gelir ya onun gibi bişey geldi kücük cay kaşığı kadar bişey bunu doktoruma haber versem mi acaba
battaş olduk kiki bekliycez uslu uslu yapcak bişey yok8 gün müe benimde 8 gün ,16 Nisan bat seninle battaş mı olduk gıııı kiki
kız sorma ben eğilip kalkarken bişi batıyo hissediyorum böyle bi dolgunluk rahimde :44: kız hiç daha önce kist olmadım nasıl olur ağrısı bilmem acep ikimize birden mi kist oldu yoksa bebişmi bilemedim:44: kiki
selamhoşgeldin bartekim nerelerdeydin ? Nasılsın? Nasıl gidiyor en son devam edicem tüpe demiştin:44: askıyamı alındı yoksam kız benimde 2 yıl oldu doktor hanım progesteronuma yeni yeni bakıyor hay ben tükürem yaban ellere yaff
Bercestem nasılsın ?? Yeni kararlar almışsın hayırlısı olsun canım benim . Tüp ten vazmı geçtin ne oldu :26:
bence haber ver tatlım, neden olduğunu veya önemli olup olmadığını öğrenirsen rahatlarsın
bence haber ver tatlım, neden olduğunu veya önemli olup olmadığını öğrenirsen rahatlarsın
daha gelmedi o parca gibi olan şeyden cok sık tuvalete cıkmaya başladım bide.kanama icin neden söylemiyorlar belli bi sebebi yok yada görünmüyr galiba saedce düşük tehhdidin var diyorlar.battaş olduk kiki bekliycez uslu uslu yapcak bişey yokkist ağrısı normal adet ağrısından ziyade batma şeklinde oluyo sanki orda bi şey kasığına baskı yapıyo benim geçenki büyüktü 6 cm di çok baskı yapıyodu batıyodu sürekli yine ona benziyo batması ondan korkuyorum:18:
ben de cemreme katıtılıyorum tatlım haber ver için rahatlasındaha önce neden kanaman olmuş söylemişler miydi?
rümüşko ne durumdasın. bi ses veriver gari
Veriverdim gariiiii aradim doktoru eski kanamdan kalanlardir korkma dedi.yatmaya devam dedi.cumartesi kontrole gidicem insallah
oh çook şükür. iyi olmana sevindim
Veriverdim gariiiii aradim doktoru eski kanamdan kalanlardir korkma dedi.yatmaya devam dedi.cumartesi kontrole gidicem insallah
evet şükürler olsun.sen napıyon nasıl gecti günün
her zamanki gibi geçti.yorucu
bende cok acıktımmm eşimi bekliyorumm yarım saate bir saate gelir inşallah yoksa yastıkları yiycem
kayınvalidem manisada kardeşinin yanına gitti annem calışıyor kardeşimde calışıyor yani yok malsef biz idare ediyoruz eşimle ekmek almayı unutmuşuzay canım benim ya kaynanan falan ya da senin aileden kimse yok mu gündüz gelseler:26:
iyiisin mi rumuşşhep yat kalkma yataktan kocişin baksın sana hadi bakalım cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah
Alt kattaki komsum yasli teyze vefat etti ben cok agliyom onlarin aglma seslerini duydukca tutamiyom kendimi
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun teyzeciğin
bu karnımdaki ağrılarımın sebebi gaz sancısı olabilir mi zira ben cumartesinden beri büyük tuvalete cıkmadım
benide ekle listeye hıhh küstüm :)herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
TOPİĞİMİZİN ÇITIR HAMİLELERİ
horstensia..............hamile.......................hoşgeldin bebek
nazlma....................hamile.......................hoşgeldin bebek
yaşamım..............hamile......................hoşgeldin bebek
h_derya................hamile......................hoşgeldin bebek
sweet85...............hamile.......................hoşgeldin bebek
sonsy.................hamile.........................hoşgeldin bebek
deniz48...............hamile........................hoşgeldin bebek
d_yeşilcik............hamile........................hoşgeldin bebek
lowely22.............hamile........................hoşgeldin bebek
rümeysamustafa.......hamile.........................hoşgeldin bebek
seap_serap............hamile.............................hoşgeldin bebek
papatyadalı..............hamile...........................hoşgeldin bebek
MÜSTAKBEL HAMİLELER
papatyadalı....................20 ocak
hayalimsin.......................21 ocak
cemremmm21................. 21 ocak
orkide02.......................24 ocak
yasemn.........................26 ocak
serap_serap...................15 şubat
NOT:arkadaşlar salatı tefriciyeye başladık okuduklarımızı rümeysaya yazın dualarımız bizimle olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?