​napıyosunuz bakalım?
iyi hadi aklına bişey takıldıgında falan ararsın..iyi oda güzel....karnımda sancı varmış ya o gaz sancıymışve doktorumun numarasına sonunda ulaştımmmmmmmmmm
dün hastanenin acilinden vermek zorunda kaldılar yaşasınnnnnnnnnnn
yat yat senn yatman gerekkayısı yiyorum sonrada popomu büyütüyrum hani karpuz büyür ya yata yatahoşgeldin
iyi hadi aklına bişey takıldıgında falan ararsın..
yat yat senn yatman gerekkız kayısı cıktımı kurumu yiyon?rümüşüm senin karnın sertlesmeye basladımı?
hosbuldum fıstık zıbın ve patik ugur getirir inşallah sana...iyilik nolsun orkim ya bnm karnım hamile şekli almadı daha kendi göbegimde vardı bakıyorum kkda bnm haftamdakilerin karnı hamiş karnı bnmki göbek gibi duruyo neden acaba? bu arada prensesimde iyi teyzesi hafif kımıldanmalar başladı artık...hoş geldin gülom. valla aynı bende bir şey yapıp ettiğim yok. sende ne var ne yok. nasıl minik kızımız
afiyet olsun şekerim..bnm karnımda belli oluyo ama göbek gibi yaa şöyle bi top seklinde diil..yapımdan kaynaklanıyo heralde..yatıyorum zaten yatmaktan artık belim ağrıyorkurusunu yiyorum dün akşam sancıdan kıvranınca doktor bi şurup var onu alın dedi ictim sabahına rahatladım karnım artık cıkmaya bile başladı günlük kıyafetimden belli oluyor karnım.
afiyet olsun şekerim..bnm karnımda belli oluyo ama göbek gibi yaa şöyle bi top seklinde diil..yapımdan kaynaklanıyo heralde..
hosbuldum fıstık zıbın ve patik ugur getirir inşallah sana...iyilik nolsun orkim ya bnm karnım hamile şekli almadı daha kendi göbegimde vardı bakıyorum kkda bnm haftamdakilerin karnı hamiş karnı bnmki göbek gibi duruyo neden acaba? bu arada prensesimde iyi teyzesi hafif kımıldanmalar başladı artık...
ewet öyle derler bakalm artık 1 2 haftaya iyice belli olur heralde karnımın şekli... bazı anneler gec hissedermiş tatlım bnmki hep solumda solda hissediyorum hep oraya yerlesti sanırım...böyle baloncuk ptlarmış gibi oluyo oramda bide ben hep aynı pozisyondayken kıynasıyo minnakım öyle rahat ediyo sanırsam....hani derler ya erkek olursa top gibi kız olursa yaygın olur karın diye belki ondandır aha bebişimin cinsiyetinide koymuş oldumya benimki halen kıpardamıyor yada ben ayırd edemiyorum
hani derler ya erkek olursa top gibi kız olursa yaygın olur karın diye belki ondandır aha bebişimin cinsiyetinide koymuş oldumya benimki halen kıpardamıyor yada ben ayırd edemiyorum
inşallah canım. kız zaten o şekli alması için erken. bakma sen o şekli alanlara önceden de göbekleri vardır onların hamile kalınca içe çekmeyi bırakmışlardırbu arada yerim çokoprensesini
kız rümüş seninki bana da oğlanmış gibi geliyor
rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?kız rümüş seninki bana da oğlanmış gibi geliyor
sende aeo tatlım orkimde gitmiş bnde kacar hadi görüşürükkben cıktım canlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun
rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?
Ben gelince kimse yok yuhhh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?