hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sana da hayırlı sabahlar rümüşüm... internete dalmışım... yürüyüşe çıkacaktım son bi göz atayım dedim. şimdi çıkmam lazım keyfin yerindedir umarım, güzel haberlerini de paylaştın bizle. havalar düzeliyor moralimiz de kendine gelir inşallah

Son düzenleme:
kizlar ben geldim nasilsiniz bugunlerde iyiyim biraz kac gundur giremedim yavv...cumartersi urolojiye gittm ben bebegimi de gordum bobreklerime bakarken doktor...poposunun uzerine oturmustu resmen oyle duruyordu...:)))idrar testimizi tekrarladik cumarteside kendi doktoruma gidecem o zaman sonucumuzu aliriz dedik biraz uzattik sanki...birsey cikmaz insalllh...
rumusum ne oldu sana gecmis olsun kasik agrilarin varsa korkma canim bende de vardi doktor rahmin aciliyor ondan korkma demisti...hazimsizlik sorunun varsa bol bol kayisi yee tatlim..

kız nerlerdesn sen bakam ,,bu ürolojiye kendin mi gittin yoksa doktorun mu gönderdi ürolojiye.bebişim yaramazlık yaptı cuma günü kan geldi doktor yatırdı pazartesi cıktık evdede yatışlardayız

kız nerlerdesn sen bakam ,,bu ürolojiye kendin mi gittin yoksa doktorun mu gönderdi ürolojiye.bebişim yaramazlık yaptı cuma günü kan geldi doktor yatırdı pazartesi cıktık evdede yatışlardayız

giremedim canim yaaa bir halsizliktir gidiyordu kac gundur oyle iyiyim simdi...
gecmis olsun canim yaa insalllh onemli birsey diiildir...e cinsiyetini ogrenmedin mii ?
urolojiye doktorum gonderdi bobreklerimi kontrol icin idrarimda kan cikmisti yaa ondanmi diye baktik sukur temiz bobreklerim simdi kultur idrar testi yaptik onun sonuclarini daha almadik...

aman kötü bişey olmasında yatıp dinlen doğunca bebişler bugünleri araruk.benim karnım bayağı cıkmaya başladı ya seninki ne durumda
cuma günü usgye aldı ama kanamadan dolayı ne doktorum baktı nede ben sordum cumartesi kontrolde inşallah görebiliriz.

oyle yatmaya vaktimiz olmayacak:)))benim karnimda cikti canim epey belli oluyor artik disaridan goren gayet iyi anliyor hamile oldugumu:))cumartesi ogrenirsin canim insalllh.yat dinlen sende sakin is guc falan yapmaa...

oyle yatmaya vaktimiz olmayacak:)))benim karnimda cikti canim epey belli oluyor artik disaridan goren gayet iyi anliyor hamile oldugumu:))cumartesi ogrenirsin canim insalllh.yat dinlen sende sakin is guc falan yapmaa...

anca şişti göbüşler deyin bir profilden resim koymayın yaw

selam kızlaaar. bakın irem teyzesi daha embriyo bile olmamış kızıma mı oğluma mı artık hangisine ise bu cicileri yollamış inşallah bebişim ya da bebişlerim tez zamanda gelirler de üzerlerinde görürüm. çoook çook teşekkür ederim irmoşum

Son düzenleme:
Ne örüyoruz gacılar
hoptek oynuyoruz kikim sende gel haydi

o komşiyinin karnındakini yerim ben yerr..ireme bol bol sevgilerimizi gönderiyoruz orkidem hatırlıyon dimi irem de bana bebek zıbını göndermiş takip eden ay hamile kalmıştım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sende de aynısı olur

evet sende tutunca totem yapmak için bana da yolladı zilli e hadi işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…