hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?

Kız orkide duktur bakıyorum cinsiyet belirleme dukturu marıfetliğinde varmış ,benimki ne olucak :122::122:ne. Olucak de bakim:122:
lowelyy Allah kızçeni sana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak versin inşallah

Kız Allah iyiliğini versin nedense önüme çıkan herkez ikiz diyor benim sülalemde ikiz yok ki teyy allahım bari birini oğlan etseydin kızzz ayy rümüşşşçookk tatlısınnn

Illa ikiz olmasi icin ailede olmasi sart mi blkim asilama olcan cok yumurtan olcakkkk hoppp ikizlerin olcak ne hayal ettim be bugun formumdayim

Illa ikiz olmasi icin ailede olmasi sart mi blkim asilama olcan cok yumurtan olcakkkk hoppp ikizlerin olcak ne hayal ettim be bugun formumdayim

formunu yerim kız senin,ne güzel moral oldun hadi inşallah ,iki kız bir de evde eder 3 kız :44: kikiki
aşılama öyle hop tutacakmı bakalım ,yüzde 20şans pehhh hiç cazip gelmiyy şöyle yüzde 90 felan olsaydı eyi olurdu kızzkikiki

Yav icine etme hayalimizin benim oglusuma surda gelin ariyom gerci senin kiz bnim oglusu dover

Cokkk aciktimm herifimm halen gelmedii telefonada cevap vermiyy

Ay canım yaa( bi ekmek arası yap idareten o gelinceye,şöyle yakın olsaydık yemeklerden doldurur doldurur getirirdim sana ya,(
bende herifi bekliyorum gelsinde arabayı alıp çıkacam,ağaç oldum beklemekten uffss:111:

belli olmaz tabii ki ama şüphelendirir

Kahverenegi leke gelmis gene dunden beri yoktu ne guzel..bi an stres oldumm

korkma balım bir şey yoktur Allah'ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…