Düşüp dureyrum kızzz::111:nasılsın
Ne örüyon gıı ,daha doğuramadınmı???
rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?
Senin ikizin olucak ikiside kiz bwen oyle hissettimKız orkide duktur bakıyorum cinsiyet belirleme dukturu marıfetliğinde varmış ,benimki ne olucak :122::122:ne. Olucak de bakim:122:
lowelyy Allah kızçeni sana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak versin inşallah
Uzaniyom yatiyom yatmaktan yatan yerlerim agriyo ama sukurler olsun iyiyz.progestani bakiveririkwn sen desen betaya bakmazlarmi
Dogurmustur kiz.yeni eve tasindilar ya internetlri on gun kadar olmayacakti
Senin ikizin olucak ikiside kiz bwen oyle hissettim
Ben telefondan girdigim icin bisey diyememde .en son oyle yazdiydi ama aradan kkac gun gecti bilmiyimiyi olmanıza çok sevindim rümüşüm ya
yok canım ya desende bakmazlar burda((((
öyle öyle :26:demin aşağıdaydı sankim:44: yanlışmı gördümki:26:
Kız Allah iyiliğini versinnedense önüme çıkan herkez ikiz diyor benim sülalemde ikiz yok ki teyy allahım bari birini oğlan etseydin kızzz ayy rümüşşş çookk tatlısınnn
Ben telefondan girdigim icin bisey diyememde .en son oyle yazdiydi ama aradan kkac gun gecti bilmiyim
Bende telefondan giriyorum ,en altta fullsite ye bas ozaman normale dönüyor Sayfa ,görebiliyorsun ozaman bende yeni öğrendim rümüşkom
Illa ikiz olmasi icin ailede olmasi sart mi blkim asilama olcan cok yumurtan olcakkkk hoppp ikizlerin olcak ne hayal ettim be bugun formumdayim
formunu yerim kız senin,ne güzel moral oldun hadi inşallah ,iki kız bir de evde eder 3 kız :44: kikiki
aşılama öyle hop tutacakmı bakalım ,yüzde 20şans pehhh hiç cazip gelmiyy şöyle yüzde 90 felan olsaydıeyi olurdu kızz kikiki
Cokkk aciktimm herifimm halen gelmedii telefonada cevap vermiyy
Yav icine etme hayalimizin benim oglusuma surda gelin ariyom gerci senin kiz bnim oglusu dover
Niye dövsün kıızzannasına bak kızınımı al demek istedin sen şimcik,yok bea sadece pabucu ters giydirip işe gönderir okadar kikiki
Ay canım yaa( bi ekmek arası yap idareten o gelinceye,şöyle yakın olsaydık yemeklerden doldurur doldurur getirirdim sana ya, (
bende herifi bekliyorum gelsinde arabayı alıp çıkacam,ağaç oldum beklemekten uffss:111:
belli olmaz tabii ki ama şüphelendirirOrkidem yarın ikinci kez (4gün aralıkla) progrsteron hormonu için tekrar kan vermeye gidiyorum doktora ,geriye bir sperm testimiz kalıyor 23 Nisan'da ,sonra kinekoloğumuz randevu verecek hayırlısıylan,.
benim sana sorum şu canım,yarına 5günüm kalıyor bat ta ,bu progesyorona kan da bakılırken varsa hamişlik beli olurmu oda :26:??
Kahverenegi leke gelmis gene dunden beri yoktu ne guzel..bi an stres oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?