hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kızlar

inşallah tez zamanda güzel günlerde giyecek sıpan yerim ben onu yaaa kocişin görünce ne dedi ben onu merak ettim nihayetinde mesaj onaydı

selaaaammm nerelerdesin sen, geçmiş olsun. nasılsın şimdi?
bütün külüp zıbınlaşsak mııı
Kız Allah iyiliğini versin nedense önüme çıkan herkez ikiz diyor benim sülalemde ikiz yok ki teyy allahım bari birini oğlan etseydin kızzz ayy rümüşşşçookk tatlısınnn
kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...

uyyy yirimm bennn.... ama irem bişi unutmuş, nerden aldıysa söylesin iki üç tane daha aynısından gönderelim, çünkü orkiiimmm senin ikizin üçüzün olcak, bir tane zıbın yetmez kiiii

Doktordan geliyorum kan vermekten kanım bitecek yakında
hormon paketimtest sonuçları
SHBG. 33
p-testosteron. 0,68
p-testosteron index. 0,02

p-androstendıon 6,4
DHEAS ,7.5
p-folkitropin(FSH) 6,4
p-lutropin(LH) 6,2
p-progesteron. 31
p-prolactin. 313

iyi dedi bu sonuçlar için

ben bazılarını pek anlamadım:44:ORKİDEM bundan anlarmısınki:26
amannn kikiki cholesterol umda 3,7 miş

Cemremmmm

kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki... [/QUOTE]

Len yine kıskançlık damarın tuttu dimiii,tabi sen koçişininkini ucundan bile göremiyorsun yazık ,
bizde bitane var cemre nahhhh.-......................)şu kadar çatlada patla hararetini anlıyorum canım üzgünüm senin adına

Son düzenleme:
rümüş orki yanılmıyo hislerinde bnmkini kız hissetmişti...sen ne hissediyosun?

kikimmm bişey sorcam benim bildğim kadarıyla prolaktin hormonun normal düzeyi 28 30 lar değilmiydi

Cemremmmm

kızım sen bu kadar azgın olursan herkesin içine ikiz üçüz doğar tabiiimm,senin gibi hatunun ikiz gene ihtiyacı yok ki...

Len yine kıskançlık damarın tuttu dimiii,tabi sen koçişininkini ucundan bile göremiyorsun yazık ,
bizde bitane var cemre nahhhh.-......................)şu kadar çatlada patla hararetini anlıyorum canım üzgünüm senin adına [/QUOTE]

tirbeyesüz gacı yapan var yapamayan vrr niye nispet yapıyon

Kizlar pazartesi hastanedn cikarken doktora sorduydum kontrole geleyimmi diye haftaya gel dediydi.ben cuma gitsem olurmu acaba pazartesi gidersm yenidem muyane ucreti vermem gerekecek

canlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.

hadi gözünaydın hoşgeldin aramıza reyyan alışır ablası zamanla şimdik kapris yapması normaldir bıraktığın gibiyiz

kızlar kendime a101 den pijama takımı aldım pembiş pembiş hastahaneye yattığımda eşim sağolsun hic giyemedğim eşofman takımını getirmişti bi kenarda temiz temiz dursun ufak bi cantaya atar yanına da bi havlu hazır gine dursun ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…