hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hheemmssooommm özzlleeeddddiiimm seniii yaaaaaa.........uzun zaman oldu görüşemediikkkkk...bebişler iyilerr teyzesiiii 10 gün sonra hayırlısıyla sağlıklı olarak görürüm onları inşallaahhh....
geldiğimde albümüne bakarıımm artıkııınnnn

senin beddualar tutuyomuş... bana da bi beddua eder misin ikiz anası olursun inşallah diye :)))

sen nerde oturuyosun canım?:26:

kız artık boşver gerisini
sana neler çektirmişti
ama şimdi onlarda çekiyoo sen yinede affetmeye çalış canım
bak ALLAHIM neler veriyor sana eğer affedersen hadi boşver gerisini
yakında bebişler gelecek inşallahhh

senin beddualar tutuyomuş... bana da bi beddua eder misin ikiz anası olursun inşallah diye :)))

genelde dua ederim beddua değil. bunlar canımı çok yaktı. biri yüzünden bebeğimi kaybettim. Rabbim tez zamanda hayırlı ikiz annesi yapsın seni inşallah

bende seni özledim hemşommmmmmm nekadar kaldı kız buraya gelmene...
bakarsın kuzum bakarsın...bebişlerimizin iyi olmasına cokk cokk sevindimmm...

oyy artık benimde bir komşum var :13:
bende çorumdayım canım buraya gelin burda iki tane özel hastane var ama külfetli olur dimi

artık külfeti felan hiç gözümda değil... gelince adam akıllı ilgilenileceğimi bilsem çıkar gelirim.....

zaten alış veriş için felan çok geliyoruz oraya yakın ya buraya 1 saat... şehri baya öğrendiğimiz için kolay geliyor...

hoşgeldin kuşum
ev tadilatı tam gaz sürüyo ben evin fotolarını koyacam diye söz verdim
sende gelinlik fotolarını koyacaksın karışmam dimi deryaaa

takıl bana hayatını yaşa iremim :13: sen çarp da gerisini Allah'a bırak mevlam neylerse güzel eyler

gelecek bat tarihime iki bahane mi de hazırladım hamile kalırsam düşükten sonra hemen kalınıyo olmazsa düşükten sonra toparlanamamış bünyem ama normalde zıpkın gibiyim adamı balık gibi avlıycam

canım rümeysam iyiym ev arayıp dururm...evle uğraşmaktan çarpışma da olmuyor.bakalım her şeyin hayırlısı....sen nasılsın bakim

iyyim topiğimizinnn nazarboncuguuuu,,,mavisi güzeli........anam ev aramak cok zor ,,ama evine yerleşince hepsiniiiiiiiii unutuyorsun...allah yar ve yardımcın olsun

komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız cokk hırpalama herifi...pestile cevirme herifi yine lazım olcak herif sana

bende seni özledim hemşommmmmmm nekadar kaldı kız buraya gelmene...
bakarsın kuzum bakarsın...bebişlerimizin iyi olmasına cokk cokk sevindimmm...

bayrama doğru gelmeyi düşünüyoruz nasipse sıkıldım iyice burda piştim resmen sıcaktan...memleketimi istiyorummmm
tayin işleri de olursa o zamana kadar daha da dönmem buraya inşşallaahhh

evet yaaa adeti unuttum morfolojiye taktım şimcik... illa takacak birşey buluruz aslında bu kadar takmam da boş vakit çok ne yapalım. şu okullar açılsa da, gerçi okul varken tatil ne zaman diyoz amaaa olsun ben karar verdim ruh sağlığım için okullar açılsınnnnn.... neyse ben şimdi temmuz bölümüne bi gözatim gelirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…