oooooo amaninni herkes burdaymışşşşşşşşşşşşşş yeni topik yeni bereket maşalllah maşallahh..
ben evlenirken gelinlik giymemiştim sadece nikah yapmıştık..cuma günü cekicez fotoloraımız sonra bende bilgisiyarda fotoshpolaycam ve güzel bi albümmmmmmmm yapcamm cok heyecanlıyım..
hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzzzzz bebişlerinnnnn nasıl iyimi
orkidemmmm canımmm nasılsın topiğimizin bal doktoru...
bercestemmmmmmmmmmm
sen napıyon ev hazırlıkları nasıl iyimi
viole maşallah aktarcı kadar bitki almşın maşallah
denizim sen nasılsın....
kankimmmmmmmmmm kocişin geldi mi
yeni gelen arkdaşlar sizdeeeeeeee hogşeldinzzzzzzzzzzzzzzzzz
artık uzağım bercestem Allah ir bir intikamımı alıyor. hani sana anlattığım bir müdür yardımcısı vardıya karısıın telinden eşime msj atmıştı. kadında ifadesinde eşim kalp ve tansiyon hastası demiş. bu arada mahkeme oldu. mahkeme sonucunda gördüm. yine kendisine yakın bir müdür yardımcısı da kararı okurken kalp ve tansiyon hastası mı dedi ve güldü böyle rahatsızlığı yokmuş ben de dedim ki eğer böyle bir hastalığı yoksa rabbim tez zamanda o hastalığı versin dedim. dün değil evvelki gün kalp krizi geçirmiş mendabur. geçen sene burnumdan getiren müdürede Allah müdürlüğünü elinden alsın diye dua etmiştim. şimdi onunda müdürlüğü elinden alınabilirmiş ilçede çalışan şeften öğrendm hepsini. içimin yağları eridi artık üzülmüyorum
Allah Allah :86::86: kızlar dualarınız beni sersemletti iyice inşallahh canım
hepimiz tez zamanda inşallah(AMİN)
canım sen nerdesin
arkadaş tüp merkezine gitmiş büyük ihtimalle ankarada
özel değilse sen neredesin
allah allah böyle dr lar neden bizim burda yok anlamadım ki.... biz özel hastanede dr la muhatap olamıyoruz ki.. lise mezunu hostes dedikleri dr yardımcılarına derdimizi anlatıp onlar karar veriyo bize ne yapılacağına sonra dr geliyor 30-40 saniye bakıyo sana ve gidiyor... milyon milyon da para alıyor sonra... bu arada 1 tane özel hastane var sadece maalesef.....
artık uzağım bercestem Allah ir bir intikamımı alıyor. hani sana anlattığım bir müdür yardımcısı vardıya karısıın telinden eşime msj atmıştı. kadında ifadesinde eşim kalp ve tansiyon hastası demiş. bu arada mahkeme oldu. mahkeme sonucunda gördüm. yine kendisine yakın bir müdür yardımcısı da kararı okurken kalp ve tansiyon hastası mı dedi ve güldü böyle rahatsızlığı yokmuş ben de dedim ki eğer böyle bir hastalığı yoksa rabbim tez zamanda o hastalığı versin dedim. dün değil evvelki gün kalp krizi geçirmiş mendabur. geçen sene burnumdan getiren müdürede Allah müdürlüğünü elinden alsın diye dua etmiştim. şimdi onunda müdürlüğü elinden alınabilirmiş ilçede çalışan şeften öğrendm hepsini. içimin yağları eridi artık üzülmüyorum
sen nerde oturuyosun canım?:26:
ben görevimden dolayı yozgattayım...
senin beddualar tutuyomuş... bana da bi beddua eder misin ikiz anası olursun inşallah diye :)))
hheemmssooommm özzlleeeddddiiimm seniii yaaaaaa.........uzun zaman oldu görüşemediikkkkk...bebişler iyilerr teyzesiiii 10 gün sonra hayırlısıyla sağlıklı olarak görürüm onları inşallaahhh....
geldiğimde albümüne bakarıımm artıkııınnnn
oyy artık benimde bir komşum var :13:
bende çorumdayım canım buraya gelin burda iki tane özel hastane var ama külfetli olur dimi
yazdımmmm şunu demek istedim ;
(13 üye ve 0 ziyaretçi) bütün kızlar toplandıkkkkk toplandıkkkk
oooooo amaninni herkes burdaymışşşşşşşşşşşşşş yeni topik yeni bereket maşalllah maşallahh..
ben evlenirken gelinlik giymemiştim sadece nikah yapmıştık..cuma günü cekicez fotoloraımız sonra bende bilgisiyarda fotoshpolaycam ve güzel bi albümmmmmmmm yapcamm cok heyecanlıyım..
hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzzzzz bebişlerinnnnn nasıl iyimi
orkidemmmm canımmm nasılsın topiğimizin bal doktoru...
bercestemmmmmmmmmmm
sen napıyon ev hazırlıkları nasıl iyimi
viole maşallah aktarcı kadar bitki almşın maşallah
denizim sen nasılsın....
kankimmmmmmmmmm kocişin geldi mi
yeni gelen arkdaşlar sizdeeeeeeee hogşeldinzzzzzzzzzzzzzzzzz
takıl bana hayatını yaşa iremim :13: sen çarp da gerisini Allah'a bırak mevlam neylerse güzel eyler
genelde dua ederim beddua değil. bunlar canımı çok yaktı. biri yüzünden bebeğimi kaybettim. Rabbim tez zamanda hayırlı ikiz annesi yapsın seni inşallah
canım rümeysam iyiym ev arayıp dururm...evle uğraşmaktan çarpışma da olmuyor.bakalım her şeyin hayırlısı....sen nasılsın bakim
gelecek bat tarihime iki bahane mi de hazırladım hamile kalırsam düşükten sonra hemen kalınıyoolmazsa düşükten sonra toparlanamamış bünyem ama normalde zıpkın gibiyim adamı balık gibi avlıycam
bende seni özledim hemşommmmmmm nekadar kaldı kız buraya gelmene...
bakarsın kuzum bakarsın...bebişlerimizin iyi olmasına cokk cokk sevindimmm...
canım tüp bebekte 1 sperm bile yeterli emin ol... "Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım..." topiğinde bu sorunu yaşayan birçok arkadas var ve kimisi de ilk tedavide hamiş kaldı tatlım.canım tahlil sonuçlarını da direkt dosyaya koyuyolar evde olsa bakıp söylicem ama maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?