Slm kizlar :106::106: nasilsniz benim canim sikildi kizkardesim arkadasiyla cikti esim spora gitti kimse beni sevmiyo dedim allahtan kucuk askim gorumcemin son numarasi vardi ben ceni ceviyom dedi
Slm kizlar :106::106: nasilsniz benim canim sikildi kizkardesim arkadasiyla cikti esim spora gitti kimse beni sevmiyo dedim allahtan kucuk askim gorumcemin son numarasi vardi ben ceni ceviyom dedi
Slm canlar telefondan giriyorum kim war kim yok bilmiyorum... Hepinize cümleten iyi akşamlar... Hastalaninca moralim çok bozuluyo ama bitince hastalık kendime geliyorum :)
Hastalığım bitti çalışmalara dewam bakalım :) bu ay taktik değiştiriyorum yumurtlama günü rakibi falan yapmicam allah ne werdiyse bidahaki adetime kadarbakalım gorcez... :)
kız ben olmadığını anladım da kim olduğunu merak ettim. kız meraktan öldüm beee. kız hadi mesaj at beee. bak bi yerim şişer meraktan
bence de bir de farklı bir doktora görünsen şöyle açıklama yapanından. :44:
Slm canlar telefondan giriyorum kim war kim yok bilmiyorum... Hepinize cümleten iyi akşamlar... Hastalaninca moralim çok bozuluyo ama bitince hastalık kendime geliyorum :)
Hastalığım bitti çalışmalara dewam bakalım :) bu ay taktik değiştiriyorum yumurtlama günü rakibi falan yapmicam allah ne werdiyse bidahaki adetime kadarbakalım gorcez... :)
Bende cewiyom ceni
devlette bi bayan doktor vardı bide onu deniycem özele gidince azcık insan güler yüz beklyr rahat sor usorabilmek istyr aama doktor iyi doktor hrekes öyle diyr
huysuz seniii. accık sana sataşayım da kendine gel. hatunun nazlanası tutmuş. bizim sevgimiz senin neyine yetmiyo kızım
mesela ben varım tumetcik. oooh hadi sefan olsun bu ay. ama bak ben sana ateş ölçmeyi de öneririm. ben o yöntemle iki kere hamile kaldım. hiç şaşmıyo valla adetin de geleceğini biliyon bebeğin de
eeee ne edecekdi tabi evlenecekdi. çook çekti beeeeKzlar siz ayri zaten bende sizi seviyorum orki sende ayrisin rumusle tumetim direk seviyom diyo sen kulagini tersten goster dovuyi resmen aglarum gorursunkiz kocanada boyle soyledin sevdigini iyi adam ynede evlenmis 33:
Aslında ateş ölçmek aklımda bikac aydır orkidem nasıl oldugunuda yine kk sağolsun burdan araştırdım ama hergün yapmayı unuturum aksatirim gibime geliyo... Tabi denemekten bişey kaybetmm buay onumu yapsam acep :)
yemek vakti canlarr gene gelinngene kaynaşak
seni sevmeyen ölsüünn sekeriimmmkızım da seviyomus seni su an ağlayarak dile getirdi bunu ne zaman görmeye geliyosun bakalıımmm
kız bi toplaşıp ev gezmesine bebek görmeye geleydik iyiydivallah şu tez bozuntusu olmayaydı atlar gelirdim kız. accık çılgınım da
Tamm orkidem bu ay seni ve rümüşü dinliyorum ateş ölçüyorum... Allahım herkese hakkında hayirlisini ver...
seni sevmeyen ölsüünn sekeriimmmkızım da seviyomus seni su an ağlayarak dile getirdi bunu ne zaman görmeye geliyosun bakalıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?