ağustos gibi canımyaaa ne kadar çook mutlu olurdum anlatamammmm..tez işi ne zaman bitiyo yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
ORKİDE
Orkidem biz eşimin işi gereği doğuda küçük bi ilcedeyiz geçen ay benm testlerin oldu...temiz çıktı cok şükür... Test dediğimde ultrasonla bakıldı ve hormon testi yapıldı temiz Olmuyo emek için erken dedi gönderdi doktor... eşim için merkeze gitmemiz gerekiyordu sperm testi olcakti malesef kısmet olmadi işleri yüzünden... Bu ayda onun testlerini yaptircaz inşallah... Çok dua ediyorum hergün allahım inşallah bi problem çıkmaz diye... Bakalım artık hayırlısı... Eger oda temiz çıkarsa temmuza kadar doktora gitmeyiz artık... Temmuzda tayinimiz batıya cikicak o zamana kadar olmazsa (inşallah olur) batıda bakarız artık çaresine diyoruz... Hakkımızda hayırlısı....
kramplar gene yokluyor hafiften..hemşire kanama olmadğı sürece korkma demişti bunu sürekli aklıma getirip sakin olmam lazım
ağustos gibi canım
bu ay ihmal etme yaptırın olur mu. inşallah bu ay olmasa da önümüzdeki aya gelir bebişin
canım benim yat dinlen. aklına da kötü bir şey getirme.
hoşgeldin reyyan bebek maşallah sanacanlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.
Günaydın bacilar. Cumaniz hayırlı olsun
Günaydın bacilar. Cumaniz hayırlı olsun
tesekkürler şekerim seninde cuma'n mübarek olsun
Hayırlı cumalar hepinize...........3:
hamile olmayan bi arkdaşa bende zıbın göndermek istiyorum ireme niyetlendiydim o hamiş kaldı sen cemreye niyetlendiysen bende kime alamkikim yurtdışında olmayaydı iyiyidi
Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuzel ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim
kız postacı bize çalışmıyorum yurtdışında olunca cimri karı
kikimmm dün gelcem dedinnn beni ağaç ettin burda meyve bilem verdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?