- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuzel ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106: bu arada resim buyuk geldi yukleyemedim
He yaf kusura bakma ,dün arabayı alıp alışverişe çıktım sonra ablama uğradım 10dk bebiş seveyim diye 10dk oldu 3saatkiki eve geç geldim
yaa tatlım prolaktin bu Türkiye'deki referans aralıkların çok üstünde yüksek çıkmış. ama orada neeye göre nasıl bir ölçüm yapıyorlar bilemedim. ki senin memeden de süt geliyordu. bu o durumu
Ya tatlım burda değişikmiş galiba,normal sınır90<>530 arası diyor.ben bide doktorlarditesine üyeyim uzun zamandır güvenç yerlikaya diye bir doktora sorumu postaladım ,oda yapılan laberatuarların ölçümleri farklı olabılır diye yanıtlamış ,yüksek anlamına gelmez demiş.göğüslerimdeki süt te azalma var çok çok sıkınca bir damla kadar akıyor önemli olan kendiliğinden akıp gelmemesiymiş
hadi affetim birdaha olmasınn lütfenn
Tememmmmbirdaha olmaz
evet cok cimriyim şekerhuyum kurusun
üfffff yaaa niye gelen giden yok niye cok az oldukk topiğin reklamını falan mı yapsak
Kız burda zıbın felan satılmaz yanine büyük sevap işlemiş olursun yane kiki ben sana parasını yollarım sende zıbını postalarsın cimriiiiiiii kikikii hele bi tutturalımda sonra hesaplaşırız ikiz kızlarım gelsinde
Sorma ya herkez kayıp çoğu doğurdu bebekle meşkul ,sen doğurunca sende az gelirsin tahminim ,uffss bu cemremm nerde yaff özledim
canlar ben geldim.tasindik yerlesdik.bu arad minigim dogdu 7 nisanda.cok guzel bir kizim oldu ALLAHA sukur buyuk kizim cok kapriz yapiyor.sozleri cok ozledimbana yeni haberleri ozet gecermisiniz bir zahmet.kizimin ismi REYYAN 3650 qram 51 sm olarak dogdu teyzoslari.
harbiden mi satılmıyor zıbın nieki.ne giydirdin kızına
Cıbıldak gezdikbir önüne bir arkasına yaprak koyduk oldu tarzanın jenyy si kkiki
yok yani takımca satılmıyor öyle tek tulum felan tek şapka tek patik
hemende lafını söyle yani tamam cıbıldak gezilmedğini öğrendimben azcık corba icem kikim
Agrim vardi giitk serum yedim eve geldim yatisa devam.sen uzun zamansir gelmediginden bilmiyon bebisim yaramazlik yapti kanamamiz oldu 4 gun yattik hastanede duusuk tehdidi varmis
Ya benle battaş olan kimdi yaff:44::44: yine unuttum tumet?? Meltemmi?? Yazsın şuraya bizahmet:26:
Rümüş şimdi nasılsın peki? Allah korusun sizi..Umarım her şey düzelmiştir..
Bizde de 4 gündür hareket yok..yumurtaları kaçırdım ben sanırım.İlk 2 gün adamın bağsuru azdı..son 2 gündür ben yatıştayım.boğazım şişti.halsizim...:26: bu ayda kaçtı sanırsam bizim
nerden biliyn kacırdığını bakam,ovu mu kullandın,iyyiz şeker yatmaya devam ediyorum,vc yemek haricinde yatıştaym.bi sarımsaklu süt yap kendine iyi gelir icemem dersen limon karabiber gripin bal ı ılık suda karıştır ic bide terle
facedeki mesaj kutuna bakabildinmi
şimdi baktım mesaja cevap verdim..:13:
bu ay ovu kullandım ama hep ikinci silik çıktı testlerde..o dönemde ilişki oldu..ama son 4 gündür yok..kesin olsun diye İrem çarpışın dediydi..çarpışamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?