:26:eee nolcak o zamn ne zamna gitsen olur?Kızlar hepiniz çok çok yayıldınız hepinizi çok ama çok seviyorumiyiki varsınız canım arkadaşlarım
Birkez daha yazıyorum ben dk da yaşıyorum burda kan testi yapılmıyor maalesef ,doktora gitsem oda ıdrardan bakar hepsi bu(
inşallaahh sen turnayı gözünden vurup ikiz doğurcan bak gör
kesın veren kuzuummm bomba sırası sendepsikolojik değil hayatım aynı adet ağrısı oluyor yine. ben de inanıyorum. inşallah önümüzdeki ayabebişlerimin haberimi vereceğim
bnm yumos bıttı tatlım da hııııccc umrum deıl acıkcasıNe aşamadasın şu an ?? Yumoş mu ??
Kızlar hepiniz çok çok yayıldınız hepinizi çok ama çok seviyorumiyiki varsınız canım arkadaşlarım
Birkez daha yazıyorum ben dk da yaşıyorum burda kan testi yapılmıyor maalesef ,doktora gitsem oda ıdrardan bakar hepsi bu(
kesın veren kuzuummm bomba sırası sendetabı once emos vercek ınsallahh onun az kaldı
bnm yumos bıttı tatlım da hııııccc umrum deıl acıkcasısende ııkı varsın kıkımmmm
iyi geceler tatlımBen yatiyorum kızlar hepinize iyi geceler internet çok yavaş sinirimi bozdu film izlicektim ama izleyemiyorumkiki sayende rahat bi uyku cekicem ınan çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına aldığın gundede seni burdan tebrik ederiz bebekim...
CÜMLETEN İYİ GECELERRRRRRRRRRRRRR.....
yasooo emoş ne zaman yapcaktı testi:26:kesın veren kuzuummm bomba sırası sendetabı once emos vercek ınsallahh onun az kaldı
inşallah tutmustur!!!ben ucuz beklıom acıkcasıemoşun bat ne zamana? inşallah tutmuştur aşılaması. ondan da ikiz bekliyorum
daha var onun kuzum:18iyi geceler tatlım
yasooo emoş ne zaman yapcaktı testi:26:
:26:eee nolcak o zamn ne zamna gitsen olur?
Ben yatiyorum kızlar hepinize iyi geceler internet çok yavaş sinirimi bozdu film izlicektim ama izleyemiyorumkiki sayende rahat bi uyku cekicem ınan çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına aldığın gundede seni burdan tebrik ederiz bebekim...
CÜMLETEN İYİ GECELERRRRRRRRRRRRRR.....
kesın veren kuzuummm bomba sırası sendetabı once emos vercek ınsallahh onun az kaldı
bnm yumos bıttı tatlım da hııııccc umrum deıl acıkcasısende ııkı varsın kıkımmmm
bizi sakın terketme tamam mıpazartesi gidebilirim dedigim gibi oda sadece idrara bakar yani , hayirlisi artik
iyigeceler canim beniminsallah canim darisi en kisa zamanda sizlerin basina olur insallah
calistinmi peki yumoslari ?? hmm de bakim ?? bendede bu ay bosvermislik vardi ,nasilsa mayisa doktordayim asilama icin diye ,,hatta busuru kan tahlili yaptim hazirlik yaptim doktor icin ,sadece yumos donemi calistim biraktim ,,
sonu güzel olsunda beklerizinşallah tutmustur!!!ben ucuz beklıom acıkcası
daha var onun kuzum:18n gun daha beklıcez
inşallah tutmustur!!!ben ucuz beklıom acıkcası
daha var onun kuzum:18n gun daha beklıcez
bir süredir oluyor duruyor. hastaneye falan yatıyor çıkıyor. bu akşam gene oldu
daha dur baslar yakında belirtilerindarısı bekleyen isteyen bütün arkadaslarımıza inşallah...
psikolojik değil hayatım aynı adet ağrısı oluyor yine. ben de inanıyorum. inşallah önümüzdeki ayabebişlerimin haberimi vereceğim
iyi geceler kuzumben de kaçıyorum kızlaar. herkesi öpüyorum. kikimi ayrı bi öpüyorum bugün
bu kizi bende cok merak etyim ya ne oldu acaba :26::26:
ay insallah canimm ya insallah
iyi bari rahatladimorkidem vallahi icimden seninde zamanin cok yakin diyor ,,insallah ikizlerle ortaligi yakip kavurursun
kiz bisi sorcacam ama kizma olurmukimyasal gebelikte silik cikarmis dogrumu bu ?? ayyy kizmaaa ha kikiki
valla calıstım yada calısmadım bısey dıyemempazartesi gidebilirim dedigim gibi oda sadece idrara bakar yani , hayirlisi artik
iyigeceler canim beniminsallah canim darisi en kisa zamanda sizlerin basina olur insallah
calistinmi peki yumoslari ?? hmm de bakim ?? bendede bu ay bosvermislik vardi ,nasilsa mayisa doktordayim asilama icin diye ,,hatta busuru kan tahlili yaptim hazirlik yaptim doktor icin ,sadece yumos donemi calistim biraktim ,,
bakar o kız bakar canavar gbı okız üçüz zor oluryazık emoşun canı neki
lenn adet cok gecınce sılık cıkıo kımyasalda su bakıımbu kizi bende cok merak etyim ya ne oldu acaba :26::26:
ay insallah canimm ya insallah
iyi bari rahatladimorkidem vallahi icimden seninde zamanin cok yakin diyor ,,insallah ikizlerle ortaligi yakip kavurursun
kiz bisi sorcacam ama kizma olurmukimyasal gebelikte silik cikarmis dogrumu bu ?? ayyy kizmaaa ha kikiki
bizi sakın terketme tamam mı
terk etmeyi nerden cikardin kiz orkiben sizi birakirmiyim hic
kız emoş. kaçak. başka topiklerde gördüm geziyon, hiç uğramıyonnasılsın? ne kadar kaldı test yapmana?
emoşun bat ne zamana? inşallah tutmuştur aşılaması. ondan da ikiz bekliyorum
iyi geceler tatlım
yasooo emoş ne zaman yapcaktı testi:26:
inşallah hamiş dua et bana bollll bol :*sonu güzel olsunda bekleriz
kız üçüz zor oluryazık emoşun canı neki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?