hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlarr benm herıfe doktor amelıyata gerek yok dedı bu aradaılac verdı sadece..ama cok pahalı ya len alamadık

tememmmm sustummm

kızlarr benm herıfe doktor amelıyata gerek yok dedı bu aradaılac verdı sadece..ama cok pahalı ya len alamadık

cokta etkili değil ismi ne pro diye bişeyle baslıyo demi bizde aldık ama daha bitmedi duzenlı ıcılmıyo kıııı !!

konuşma lenbakcan dıosam bakcan
vurma beeeeeeeeee al içek kutlamıs oluruz topiğimizin yeni hamişini

emosssss bakacan diyosak bakacan iste okadar kikikiki

bu arada benimde adim emos yaaa ama kimse bilmiyo kikiki

tmm bakıyım :))) napıyım basım kıldan ince bakarım ya keske olsa

oooh ohhh adasım hamiş kaldı sıra bizde orkide emoşlardan gidiyo soonrada yasoya gcsin insallah amin

kuzular ben kactım iyi geceler hepinize

iyi geceler melegiiiiiim

yasemmnnnn 2 ci test bu ,,sanki daha koyu dimi ? banami oyle geldi ;; 2 saat once felan ,,sabah idrari degil di yani

ne ilaci verdi ?? nekadarki fiyati ??

kiz dogru duzgun anlatsana sunu yumoslari nekadar calistin agzini burnunu kirdirtma he ??
yavrum tam bılmıomda yumurtladgım zaman olduydu bı kere bıde bır ıkı gn snra 3 kereartık ne cıkarsa bahtımızasnra cok fecı agrım oldu ama karnımda bı sure bıde pembe kanama oldu gercı tahrıs olduydum fena halde ondandır dıe dusunuom ben
cokta etkili değil ismi ne pro diye bişeyle baslıyo demi bizde aldık ama daha bitmedi duzenlı ıcılmıyo kıııı !!

vurma beeeeeeeeee al içek kutlamıs oluruz topiğimizin yeni hamişini
sanırım evet cnm oyle bısey ısmı..duzenlı ıcılmesı lazımmıs onun o zaman etkılıomus bı alsak ben ıcırcemdehadı gel şerefeeeee

emosssss bakacan diyosak bakacan iste okadar kikikiki

bu arada benimde adim emos yaaa ama kimse bilmiyo kikiki
len benm 5 tane olsa gocunmam bakarım haaa bu 3e mızmızlanıosendemı emossun kızzz

kesinlikle bıraz daha koyuuuuay allahım ınsallahhh tamamını erdırır nasıl sevındım nasıll anlatamammkalktım adamı optum resmen sasırdı garıbım noluo dıo saskın.60:

hahha ay ben de oldugum yerde kaldim orkinin yazdiklarini okuduktan sonra kendime gelip hickira hickira agladim bir saat kiki

bu bat bi gecse oyle rahatlicamki kizmayin ya hissediyorum yine kizcaniz

hadi ben kactim yasoo cookk opuyorum seniii

kızmadım kızmadım geccek merak etme senbu arada folıkasıt ıcıon dmı??bıde daya kabak cekırdegını bakıım seyhan gttı ben kaldım ye durmadanyarasın bebişine

kızmadım kızmadım geccek merak etme senbu arada folıkasıt ıcıon dmı??bıde daya kabak cekırdegını bakıım seyhan gttı ben kaldım ye durmadanyarasın bebişine

kiz ben folik asiti burda yeni kesfettim yok saniyordum ,,3 haftadir diger vitaminlerimle iciyorum duzenli ,
ama o folik asit ilk 3 ay iciliyor dimi hamisligin yani sonra birakilacak galiba

kiz ben folik asiti burda yeni kesfettim yok saniyordum ,,3 haftadir diger vitaminlerimle iciyorum duzenli ,
ama o folik asit ilk 3 ay iciliyor dimi hamisligin yani sonra birakilacak galiba
ayy super denk gelmıs vallaevet cnm ucuncu ayın sonunda doktrda soyler zaten bırakıosun o zaman ama ılk uc ay cok cok onemlı!!!

ayy super denk gelmıs vallaevet cnm ucuncu ayın sonunda doktrda soyler zaten bırakıosun o zaman ama ılk uc ay cok cok onemlı!!!

evet kiz iyi denk getirmisim 3 ay devam ederim artik duzenli
kiz ben cikiyorum kocis diyorki gel birazda abenle kutlama yap diyo emekte katkida bulunan benim diyo dingil
var ya ben ona neler yapacagim burnumdan fitil fitil getirirdi ya o yumos donemlerini ;;beni deli ederdi ya naz yaparak haydiiiii hodri meydaaannn elime dustu sonunda kikikiki

ben bu ay hamiş kalırsammmm bu ay süper olcak cünküü kocamın mayısta doğum günü var :)
süpriiiiiiiiizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…