:44::44::44: hımm anladım, olsun canım sen işi sıkı tut. ben bekleyip durdum salak kafam 3 yıla yakın bi zaman kaybettim,stresi de cabası... eşine iyi bak daya vitaminleri, kilo probleminiz de yoksa süper olur, çerez merez anladın sen onucanım eşimde muayne oldu hiç bi problem çıkmadı onda
haaaaa şimdi olduuu... iyi o zaman sen randevuyu iptal etme bence de erkenden git görün...yok anacagizim okadarda degil battin gecince gidiyorsun hemen butun kan tahlilerin yapiliyor eksik cikan vitaminin varsa vitamin takviyesi yapiliyor nebiliyim hamislige ozel vitaminlerin veriliyor ,,,sonra bi ara sabah ac karnina doktorda serbet icirip kan aliyorlar hamislik sekerin varmi diye ,,butun bunlar yapiliyor onceden .
ilk usg 3 aylikken yapiliyor burda,,
ikisi desem kafan daha mı çok karışırsenin su kirmizi kart dedigin ,,bildigin kirmizimi yoksa sadece kahverengi kartmi :44: anlamadim ,???bi ara kırmızıydı, sonra kahverengi oldu aslında sık olur, bide korunmayı bıraktığımdan beridir adete iki hafta kala göğüslerim şiişerdi ama bu kez hiç olmadı, biraz sırt ağrım oldu sonra pat akşamında adet oldum anlamadım garip şeyler oluyo:44: dur bakim çıkar kokusu...
Selaaam aşkıtoşkolarım asılama yapılalı 6 gun oldu progestana basladım bugun basım dondu sevinmiştim ama yaso saf simdiden basın dönmez o progestan dedi sustum
başka belirti var mı peki? irem duymasın patlatır bi tarafımıza
az kaldı sende anlıycaksın bebişini görünce dünyayı unutmayı
oyyyy ben beklemekten bi hal oldum, doğsun dünyayı unuturuz diye bekliyoruz ama yakında bebeği unutucam
:44::44::44: hımm anladım, olsun canım sen işi sıkı tut. ben bekleyip durdum salak kafam 3 yıla yakın bi zaman kaybettim,stresi de cabası... eşine iyi bak daya vitaminleri, kilo probleminiz de yoksa süper olur, çerez merez anladın sen onu
Kac gun surdu halen oluyonmu aderhaaaaa şimdi olduuu... iyi o zaman sen randevuyu iptal etme bence de erkenden git görün...
ikisi desem kafan daha mı çok karışırbi ara kırmızıydı, sonra kahverengi oldu aslında sık olur, bide korunmayı bıraktığımdan beridir adete iki hafta kala göğüslerim şiişerdi ama bu kez hiç olmadı, biraz sırt ağrım oldu sonra pat akşamında adet oldum anlamadım garip şeyler oluyo:44: dur bakim çıkar kokusu...
yok canm bn ovulasyon testi kullanmadım hiç aşılama yaptırmak istyorum tedaviden korkmuyorumda çok kararsızm ilknde tutmuyo 3 4 kez yaptırmak gerekyo diyolar ya
Kizlarr azonce orkide ile telefonda konustukkk cok tatli bi sesi var ya.o beni mutlu teti ya rabbimde onu saglikli bebegi ile mutlu eder insallah
ooooy balıım teşekkür ederim. Senin sesin de çok sıcak ve samimi
giriyorum arada ama bakip cikiyorum. iyiyz elh bizde. arada mizmiz oluyoz sadece. 5 gun once dijitalde cikti bnmki. dijitalde ciktiktan sonra hic korkma cnm geldi ins nazli melekanaaammm boyle tadukk haber unutulur mu tek kolla yazdıgımm ıcın halay bılem cekemedım ınşallahh eve gıdınce rahat rahat çekerim
canım benimsen ve bebiş iyi olunda varsın halayı en sona çekelim seninle
Sweetttt tatlı şekerrr inş tatlım inş,,nasılsın canım? Bayadır yoktun bebiş nasıl iyimi ? Kız yanlış hatırlamıyorsam sen bâtta 5gün kala öğrenmiştin dimi ??? Ben digital clearblue kullanmadan inanasım gelmediydi kızhalende şu bat bir geçse diyorum hep
giriyorum arada ama bakip cikiyorum. iyiyz elh bizde. arada mizmiz oluyoz sadece. 5 gun once dijitalde cikti bnmki. dijitalde ciktiktan sonra hic korkma cnm geldi ins nazli melek
nasılsın swettim bebiş çok yoruyor mu seni
:44::44::44: hımm anladım, olsun canım sen işi sıkı tut. ben bekleyip durdum salak kafam 3 yıla yakın bi zaman kaybettim,stresi de cabası... eşine iyi bak daya vitaminleri, kilo probleminiz de yoksa süper olur, çerez merez anladın sen onu
Kac gun surdu halen oluyonmu ader
gülüm ya sen adetimi soruyosun dimi, mesaj biraz karışık çıkmışta:44:
ben normal adet görüyorum 5 gün felan, ilk gün oluyo sonra düzeliyor ama bazen son günde de oluyor, offf yaaa şimdi kimbilir altından ne çıkacak
haaaaa şimdi olduuu... iyi o zaman sen randevuyu iptal etme bence de erkenden git görün...
ikisi desem kafan daha mı çok karışırbi ara kırmızıydı, sonra kahverengi oldu aslında sık olur, bide korunmayı bıraktığımdan beridir adete iki hafta kala göğüslerim şiişerdi ama bu kez hiç olmadı, biraz sırt ağrım oldu sonra pat akşamında adet oldum anlamadım garip şeyler oluyo:44: dur bakim çıkar kokusu...
bencedeee ahahahah :) bilemiyorum ya :44: ünn gece sag kasıgım agrıdı biraz batma gibi bide bugun basıım dondu ama progestandanmıs
http://www.............../urundetay/2576/2548/196765/mommy-bagkahve KIZLAR BU BEBEK CANTASI NASIL
nasılsın swettim bebiş çok yoruyor mu seni
de get ireme gerek yok ben patlatayım sana
bencedeee ahahahah :) bilemiyorum ya :44: ünn gece sag kasıgım agrıdı biraz batma gibi bide bugun basıım dondu ama progestandanmıs
oyyy beklemek ne zormuşaşırı empati kurdum panik oldum sen bana bakma bu ara beni hormonlar yönetiyor, kontrolü kaybetmiş durumdayım:111::111::111::111::111: bi hafta çabucak geçer tatlım, kendini oyalayacak bişiler bul
http://www.............../urundetay/2576/2548/196765/mommy-bagkahve KIZLAR BU BEBEK CANTASI NASIL
oyyy beklemek ne zormuşaşırı empati kurdum panik oldum sen bana bakma bu ara beni hormonlar yönetiyor, kontrolü kaybetmiş durumdayım:111::111::111::111::111: bi hafta çabucak geçer tatlım, kendini oyalayacak bişiler bul
aaah bacım gelde bide bana sorgecmiyo anam bugunler bide eve hapsoldum sadece okula gidiyorum oda haftasonu.evdeyim hep.. evdeyken dhaa cok kafama takıyom ınsallah deger hepicigimizin olsun bu ay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?