hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

inşallah kikim orkimm çok yakın zaten
bakalım bende yaza kadar dinleniyorum

canlar ben sabah sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için gidicektim zaten gebelik şüphem olduğunu da söyledim kan almışken beta hcgye de bakalım dedi doktorum sonuçları yarın alıcam bu arada kırmızılar hala yok çok açık kahve azıcık bi akıntı geldi o kadar ama kasıklarım ağrıyo aynı hasta olucakmışım gibi bi de canım tatlı istiyo adet olcam sanırım

Hayirli guzel haberlerini aliriz insallah

29 u tatlım ama her zaman bir tutmuyo tabi 3 ü 5i kafasına göre :)

pembeseker eger 29 gunde bir adet goruyorsan 12 ci gunu test yapmaya baslamalisin,,,bazi ovu teslerin icinde 5 tane oluyor bazilarindada 7 tane oluyor ,,3 bes gun kayabiliyorsa 7 tane olanindan al ve 12 ci gunu basliyarak hergun yap ,,cift koyu kirmiziyi yakalayana kadar,..
doktor progesteron hormonunu kan tahliliyle olcebilir ,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmesini anliyabiliyorsun ,,onu yaptirdinmi ?? yaptirmadiysan bir doktoruna sor istersen:26:

kiz bendede muthis adet sancisi oluyo ,ve akintim cok,,bide dolgunluk hissediyorum kasiklarimda,,
insallah gelmezler ya guzel haberlerini bekliyoruz canim benim

selam kızlar. nasılsınız? ben o kadar yorgunum ki tüm kemiklerim sızlıyor, yatsam yatılmıyor, otursam oturulmuyor

rümüşüm sen ilaçlarını içmeye devam et. doktor günlük işleri yap demiş ama sen sakın yapma yat dinlen. bir daha kalkıp iş yaptığını duymayalımbırak evi b..k götürsün balım. senden bebeğinden kıymetli mi.

gözün aydınnnnn bugün ne güzel haberler var.....
kikimm ne güzel haber, kız ben en başta şok oldum dedim bunlar ne biçim doktor, iyi bari yapıyorlarmış

yarını zor bekliyorum valla :18: inşallah kızlar inşallah güzel haberler verebilirim size

hoşgeldinnnn, hayırdır tatlım yorgunluğun anlamlı bir sebebi var mı, dün geceyle felan alakalı olabilir mi
rahim filmi nasıl çeklyodu canm yani ayıp olcak biraz ama alttan ultrasonmu

ayıp mı sen burda kikiylen karşılaşmadın mı kııızzz, amaaannnn deee geetttt, ayıbı mı kaldı kız, biz burda bebek hangi pozisyonlarda tutar diye ne destanlar yazdık konu bebişse ayıbı olmaz kuzuuuuu

tatlım yaaa bi güzel haber de sen verirsin yarına inşallah.....

kızlar eşim geldi, duşa gitti şimdi. çıkmam lazım öpüyorum siziiii...
orkim benimki rejim yapıyor, şimdi spordan geldi. şimdilik 3 kilo verdi

he bendeniz kiki cok terbiyesizimdir ,,heleki kasinanlara karsi ,,hemen kasirim cemre gibilerini
pozisyonda onemli tabi kiz bakma sen bu caddi ya iste boyleee
pembeseker sen bunun sakin tavsiyelerini dinleme o isi bile becermiyor sakin,,yalap sap kenardan yapip kalkiyo pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…