tamam cancağızım seni dinliycemselam kızlar. nasılsınız? ben o kadar yorgunum ki tüm kemiklerim sızlıyor, yatsam yatılmıyor, otursam oturulmuyor
rümüşüm sen ilaçlarını içmeye devam et. doktor günlük işleri yap demiş ama sen sakın yapma yat dinlen. bir daha kalkıp iş yaptığını duymayalımbırak evi b..k götürsün balım. senden bebeğinden kıymetli mi.
yarını zor bekliyorum valla :18: inşallah kızlar inşallah güzel haberler verebilirim size
hayırdı ne greviymiş kiiiiii:26: biz de olsa çoktan si...nameyi verirlerdi ellerine
simdi ogretmenler 37 saat calismalarini oldum olasi 20 sini okulda gerisini evde calisiyorlardi ,,devlet buna karsi cikinca butun saatleri okulda doldurun artik deyince bunlar costu anlicaginbu yuzden ve inatlasma devam ediyor olanda cocuklara oldu ,,hadi benim kiz kucuk sinava girecek olanlar perisan ((
simdi ogretmenler 37 saat calismalarini oldum olasi 20 sini okulda gerisini evde calisiyorlardi ,,devlet buna karsi cikinca butun saatleri okulda doldurun artik deyince bunlar costu anlicaginbu yuzden ve inatlasma devam ediyor olanda cocuklara oldu ,,hadi benim kiz kucuk sinava girecek olanlar perisan ((
37 saat calışma nasıl oluyor anamadım
37 saat calışma nasıl oluyor anamadım
haftalik pazartesiden -cumaya kadar ,,burda full calisma saatleri budur canim,,gune bolucen iste
aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedimhe bendeniz kiki cok terbiyesizimdir ,,heleki kasinanlara karsi ,,hemen kasirim cemre gibilerini
pozisyonda onemli tabi kiz bakma sen bu caddi ya iste boyleee
pembeseker sen bunun sakin tavsiyelerini dinleme o isi bile becermiyor sakin,,yalap sap kenardan yapip kalkiyo pehh
sen az git gel bakcam senin ifadenekizlar ben kactim esim aradi cikmaliyim arabada bekliyor abimleri ziyarete gidicez,,
orkidem pek konusamadik,,seviyorum seni ,,askim
aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedimbalım azcık ateşlisin güzel işteeee heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim tavsiyelerin belki işe yarar
sen az git gel bakcam senin ifadene
kızlaaaaaaar selaaaaam artık benımde 2 kalbim varrrrahahahah
kYesinler senin kalbini daha cok gel daha cok olsun kalbinn..kac gun kaldi teste
kızlaaaaaaar selaaaaam artık benımde 2 kalbim varrrrahahahah
Yavyuu olur karin agrisi sen simdik herseye takilirsin.uzulmek yok kirmizilari gormeden umudu kesmek yokkk
uzum benım karın agrım basladı7 gün var daha
Ilk okudugumda benimde aklima hamile geldiydi.iki kalbim var derken hamişsin sandım ben detam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi
iki kalbim var derken hamişsin sandım ben detam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi
ahahahahah bnmde uc kalbım varrrr sanırım ıkızlerım olcakiki kalbim var derken hamişsin sandım ben detam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi
kızlar ben evime geldim yatmaya devam ediiyorum herkese teşekkür ederim iyiki varsınız
Kizlarr azonce orkide ile telefonda konustukkk cok tatli bi sesi var ya.o beni mutlu etti ya rabbimde onu saglikli bebegi ile mutlu eder insallah
rahim filmi nasıl çeklyodu canm yani ayıp olcak biraz ama alttan ultrasonmu
ahahahahah bnmde uc kalbım varrrr sanırım ıkızlerım olcak
ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn
Canim hani tuplerin acik mi onu bakiyorlar ya.alttan ilacli sivi gonderiyorlar usttende rontgen cekiyorlar onu soruyom
ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn
pembeseker eger 29 gunde bir adet goruyorsan 12 ci gunu test yapmaya baslamalisin,,,bazi ovu teslerin icinde 5 tane oluyor bazilarindada 7 tane oluyor ,,3 bes gun kayabiliyorsa 7 tane olanindan al ve 12 ci gunu basliyarak hergun yap ,,cift koyu kirmiziyi yakalayana kadar,..
doktor progesteron hormonunu kan tahliliyle olcebilir ,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmesini anliyabiliyorsun ,,onu yaptirdinmi ?? yaptirmadiysan bir doktoruna sor istersen:26:
kiz bendede muthis adet sancisi oluyo ,ve akintim cok,,bide dolgunluk hissediyorum kasiklarimda,,
insallah gelmezler ya guzel haberlerini bekliyoruz canim benim
hoşgeldinnnn, hayırdır tatlım yorgunluğun anlamlı bir sebebi var mı, dün geceyle felan alakalı olabilir mi
ayıp mısen burda kikiylen karşılaşmadın mı kııızzz, amaaannnn deee geetttt, ayıbı mı kaldı kız, biz burda bebek hangi pozisyonlarda tutar diye ne destanlar yazdık konu bebişse ayıbı olmaz kuzuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?