hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

tamam cancağızım seni dinliycem

yarını zor bekliyorum valla :18: inşallah kızlar inşallah güzel haberler verebilirim size

azcık gineden fazla ümilendim ben ya inşallah bebişten gelmiyordur kırmızıların

kizlar ben kactim esim aradi cikmaliyim arabada bekliyor abimleri ziyarete gidicez,,
orkidem pek konusamadik,,seviyorum seni ,,askim

aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedim balım azcık ateşlisin güzel işteeee heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim tavsiyelerin belki işe yarar
kizlar ben kactim esim aradi cikmaliyim arabada bekliyor abimleri ziyarete gidicez,,
orkidem pek konusamadik,,seviyorum seni ,,askim
sen az git gel bakcam senin ifadene

aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedim balım azcık ateşlisin güzel işteeee heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim tavsiyelerin belki işe yarar

sen az git gel bakcam senin ifadene

Cemreeee bu ay yumos gunlerini heryonden takip et butun misafirleri tatli dille reddet esine simdiden beslemeye baslaa

k
uzum benım karın agrım basladı 7 gün var daha
Yavyuu olur karin agrisi sen simdik herseye takilirsin.uzulmek yok kirmizilari gormeden umudu kesmek yokk
iki kalbim var derken hamişsin sandım ben de tam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi
Ilk okudugumda benimde aklima hamile geldiydi.

iki kalbim var derken hamişsin sandım ben de tam halaya başlıcaktım rumeysanın mesajını görünce anladım mesaj sayısından gelen kalp olduğunu Allah iyiliğinizi versin emi
ahahahahah bnmde uc kalbım varrrr sanırım ıkızlerım olcak

ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn

kızlar ben evime geldim yatmaya devam ediiyorum herkese teşekkür ederim iyiki varsınız

Kizlarr azonce orkide ile telefonda konustukkk cok tatli bi sesi var ya.o beni mutlu etti ya rabbimde onu saglikli bebegi ile mutlu eder insallah

rahim filmi nasıl çeklyodu canm yani ayıp olcak biraz ama alttan ultrasonmu

ahahahahah bnmde uc kalbım varrrr sanırım ıkızlerım olcak

ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn

Rumeysa seni burda yakaladım ama döveyim. Annem senin ne işin var girme bir süre topiklere. Burda hep stress yuvası sen.bir süre şiir felan oku, manzara resimlerine bak Su sesi felan dinle internetten

anladm canm ama doktor yumurtlamada bi problem olmadğnı sölenşti bana umaım öledir.şimdi bu ayıda beklycem eğer bu ayda adet olursan doktor değiştrcem bakim hayırlısı

anladm canm çok komedisinz ama kız okuyup okuyup gülüyom inanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…