hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bu arada bişi okudum siznle paGebelik elde etmek isteyen çiftler bu nedenle ilişki esnasında bazı etkinliklerden kaçınmalıdırlar >>>>

gebelik elde etmek isteyen çiftler bu nedenle ilişki esnasında bazı etkinliklerden kaçınmalıdırlar. bunların başında oral seks gelir. tükürük içinde bulunan birtakım enzimler ve bakteriler spermlerin dölleme kabiliyetini azaltır, hatta spermlerin ölümüne neden olabilir. benzer şekilde anal seks de sperm aktivitesi üzerinde olumsuz etki yaratabileceğinden bu tür ilişkilerden kaçınılmalıdır. Yine benzer mekanizma ile ilişki esnasında kullanılabilen kayganlaştırıcılar da sakıncalıdır. Özellikle petrol bazlı olan vazelin, masaj yağları gibi maddeler kesinlikle kullanılmamalı, mutlaka kayganlaştırıcı kullanılması gerekiyor ise su bazlı olanlar tercih edilmelidir. Gebelik arzulayan çiftlerin su altında veya içinde ilişkide bulunmaları vajen pH'ı bozulacağından sakıncalıdır. Sıcak su da sperm sayısı ve hareketliliğini bozacağından önerilmez. Pek çok uzman, erkeğin üstte olduğu klasik misyoner pozisyonun bebek sahibi olabilmek açısından en etkili pozisyon olduğunu düşünebilir. Ancak bu konuda gerçek tıbbi ve güvenilir veriler bulunmaz. Misyoner pozisyonu erkek cinsel organının en derine inebildiği ve spermleri rahime en yakın yere bırakabildiği pozisyon olarak düşnülür. Hatta boşalma anından sonra kadın kalçasını bir yastıkla yükselterek spermlerin rahime daha kolay ulaşabilmelerini sağlayabilir.

yaşym bilen bilmeyen olur belki diye ben bilmyordumda.

günaydın kızlarrrr violemmmmmm ovudaşımmm inşallahhh güzel haberlerle gelecen du bir önceden halay mı çeksem haydi gel çabukkk

çok mu sulu bi günaydın oldu neee, olsun canım gününüz su gibi duru olsun....
Cemreeee bu ay yumos gunlerini heryonden takip et butun misafirleri tatli dille reddet esine simdiden beslemeye baslaa
haklısın tatlım adetim de bugün yarın bitecek bu kez kimse tutamaz beni, kocişi besliyordum aslında ama benimki tombiş olduğu için bu 6 aylık süre içinde kilo vermesi bana daha mantıklı geldi. kilo hızı etkiliyomuş.buarada ben 31 oldum kendimi çok kötü hissediyorum. zaman geçsin istersin geçmez, zaman dursun istersin göz açıp kapatıncaya geçiyor
ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn
yaaa rumişim oldu mu şimdi, moral çok önemli. bebişin karnında, vücudunda salgılanan hormonlardan etkilendiği için daha doğmadan senden kaygıyı paniği üzüntüyü ve tabiki sevinci öğrenmiş olarak doğuyor. güzel düşün ki bebişin de mutlu bebiş olsun.
anladm canm çok komedisinz ama kız okuyup okuyup gülüyom inanki :)

valla kaç senedir ben de gülüp duruyorum, butun arızalılar bi araya gelmişiz gibime geliyor, ortaya böyle tatlı bişi çıkıyo

Canim eger rahim filmi cektirmediysen senin asilama yaptirman dogru degil tuplerinde sikinti varsa asilama olmaz ki yanlis biliyosam duzeltsin kizlar beni

ben de böyle biliyorum, haklısın.... ama şu da olabilir, bazı doktorlar yumurtalık durumlarını direk anlayabilir diye düşünüyorum bunu da neden düşünüyorum, bizim köyün ebe ninesi var, doğuramayan birçok kişi hamile kaldı. o anlıyo,yumurtalıklarla ilgili tespitlerinin aynısı sonra yapılan tahlillerde de çıkıyo:26:

aruza tüplerik biz cok güzel arkdaşlık edindik burda ara sıra ufak tefek kızmalarımız oldu şu an telefonda görüşmeye başladıklarımız oldu biz böyle cok iyiyiz ya nazarlar değmesinnn

yumurtalıklarla tüpler farklıdır ki ama diye düşündüm,

Canim eger rahim filmi cektirmediysen senin asilama yaptirman dogru degil tuplerinde sikinti varsa asilama olmaz ki yanlis biliyosam duzeltsin kizlar beni

tabiki farklı am ben şöyle diyim, ebe bi tanıdığımıza yumurtalarında yapışıklık ve iltihabın var demiş ve bişiler hazırlayıp vermiş, o ay hamile kaldı ve tanıdığımız dediki, doktor da yapışıklık var demişti, dedi. bunu anlatmaya çalışıyorum.ama kesinlikle yine de doktorun ne dediği önemli.

kız zilli tumettttttttt

şu resmi gördükçe hep sen geliyon aklımaaaaa

Eki Görüntüle 687698

uyyyy bu neeeee

hemen tanıştırayım acı haber almış Masum bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…