- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
gözün aydınnnnn bugün ne güzel haberler var.....
kikimm ne güzel haber, kız ben en başta şok oldum dedim bunlar ne biçim doktor, iyi bari yapıyorlarmış
o calisma staj di canim o bitti ,,okulla gidiyorum ,,gidiyordum daha dogrusu ama danimarkada 3 haftadir butun ogretmenler grevde malesef ,,kizim da okulsuz suan ,,ve yaza kadar surebilirmis bu grev olayi,
anladım canm yani en blym işte Allahtan hayırlısına dua edyorum hep.eşimde bi prbolem çıkmadı bütün ulturasonları falan yapıldı sperm sayıları falanda hep normal çıktı olmayıca olmuyo işte ama umudumu yitrmemeye çalşyorum sabredicem hayırlsı olur inş allah hepimize nasip etsin o mutluluğu
iyi geceler topiğimin güzel insanları :)
yok canm öle bişe yaptırmadım
Rumeysa seni burda yakaladım ama döveyim. Annem senin ne işin var girme bir süre topiklere. Burda hep stress yuvası sen.bir süre şiir felan oku, manzara resimlerine bak Su sesi felan dinle internetten
günaydın kızlarrrrviolemmmmmm ovudaşımmm inşallahhh güzel haberlerle gelecen du bir önceden halay mı çeksem haydi gel çabukkk
haklısın tatlım adetim de bugün yarın bitecekCemreeee bu ay yumos gunlerini heryonden takip et butun misafirleri tatli dille reddet esine simdiden beslemeye baslaa
ya var ya ben salağım salakkkkkkkkk işim gücüm yok başka topiklerde geziorum okuyorum sonra bendede aynısı olur mu diye kafamda kurup duruyorum....................... biri beni dövsünnnnnnnnnnnn
anladm canm çok komedisinz ama kız okuyup okuyup gülüyom inanki :)
Canim eger rahim filmi cektirmediysen senin asilama yaptirman dogru degil tuplerinde sikinti varsa asilama olmaz ki yanlis biliyosam duzeltsin kizlar beni
aruza tüplerik bizçok mu sulu bi günaydın oldu neee, olsun canım gününüz su gibi duru olsun....
haklısın tatlım adetim de bugün yarın bitecekbu kez kimse tutamaz beni, kocişi besliyordum aslında ama benimki tombiş olduğu için bu 6 aylık süre içinde kilo vermesi bana daha mantıklı geldi. kilo hızı etkiliyomuş.buarada ben 31 oldum kendimi çok kötü hissediyorum. zaman geçsin istersin geçmez, zaman dursun istersin göz açıp kapatıncaya geçiyor
yaaa rumişim oldu mu şimdi, moral çok önemli. bebişin karnında, vücudunda salgılanan hormonlardan etkilendiği için daha doğmadan senden kaygıyı paniği üzüntüyü ve tabiki sevinci öğrenmiş olarak doğuyor. güzel düşün ki bebişin de mutlu bebiş olsun.
valla kaç senedir ben de gülüp duruyorum, butun arızalılar bi araya gelmişiz gibime geliyor, ortaya böyle tatlı bişi çıkıyo
yumurtalıklarla tüpler farklıdır ki ama diye düşündüm,ben de böyle biliyorum, haklısın.... ama şu da olabilir, bazı doktorlar yumurtalık durumlarını direk anlayabilir diye düşünüyorum bunu da neden düşünüyorum, bizim köyün ebe ninesi var, doğuramayan birçok kişi hamile kaldı. o anlıyo,yumurtalıklarla ilgili tespitlerinin aynısı sonra yapılan tahlillerde de çıkıyo:26:
Canim eger rahim filmi cektirmediysen senin asilama yaptirman dogru degil tuplerinde sikinti varsa asilama olmaz ki yanlis biliyosam duzeltsin kizlar beni
tabiki farklı am ben şöyle diyim, ebe bi tanıdığımıza yumurtalarında yapışıklık ve iltihabın var demiş ve bişiler hazırlayıp vermiş, o ay hamile kaldı ve tanıdığımız dediki, doktor da yapışıklık var demişti, dedi. bunu anlatmaya çalışıyorum.ama kesinlikle yine de doktorun ne dediği önemli.aruza tüplerik bizcok güzel arkdaşlık edindik burda ara sıra ufak tefek kızmalarımız oldu şu an telefonda görüşmeye başladıklarımız oldu biz böyle cok iyiyiz ya nazarlar değmesinnn
yumurtalıklarla tüpler farklıdır ki ama diye düşündüm,
bekle bekle nereye kadar cemre nerelere kayboldun ben yemeğimi yedim az daha uyuyacağım.gece uyuyamadıydım cok uykum var
tabiki farklı am ben şöyle diyim, ebe bi tanıdığımıza yumurtalarında yapışıklık ve iltihabın var demiş ve bişiler hazırlayıp vermiş, o ay hamile kaldı ve tanıdığımız dediki, doktor da yapışıklık var demişti, dedi. Bunu anlatmaya çalışıyorum.ama kesinlikle yine de doktorun ne dediği önemli.
Uyyyy bu neeeee
sabah sabah güldürdün beni
Pepe ölse bayram olur bizde bak bende aynen böyle gülerim işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?