hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende aynı senn gibiyim sürekli esniyom ama uyuyamıyom... ama ben hamile değilim tabi sen zorla kendini uyu uykunu al bebişi üzmeeeeee

offff irem ya maden laf atıyon bari düzgün oku Bugün iki kere güldürdün beni allahta seni güldürsün emi... Teneke
kız laf mı soktun küfür mü ettin boşluk ne be benim bildiğim tek teneke tembel teneke Bak ben zaten bugün 2 kere ağladım 3. Sen olma

aşk olsun kikim ben sana terbiyesiz mi dedim balım azcık ateşlisin güzel işteeee heee bilmiyom yapmayı anlat da öğreniyim tavsiyelerin belki işe yarar

sen az git gel bakcam senin ifadene

dinleseydin belki bir yerlere varmistin pehh

anladm canm ama doktor yumurtlamada bi problem olmadğnı sölenşti bana umaım öledir.şimdi bu ayıda beklycem eğer bu ayda adet olursan doktor değiştrcem bakim hayırlısı

doktorundan memnun degilsen degistir hic bekleme derim,,senin 1 sene dolmustu yanlis hatirlamiyorsam :44: sene dolduktan sonra normalde senin tek tek soylemen gerekmezki ,,doktor kendisi siralamaya gore basliyarak butun kontrolleri yapmali zaten.

igrenc fantazi icerikliymis .120::120::120::120::120::120::120:

Violeeeeeeeeeee naptin nerlewrdesin meraktan catliyom

viloleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee violeeeeeeeeeeeeeee kizzzzzzzzzzz nerdesin senun ucun geldukkkk

kan testi yaptırmıştım ya sonuç negatif 0,10 çıkmış ama kırmızılar yok kesin kist bu anlamıştım zaten ondan geciktirdi adetimi de

saglik olsun ,sen bir an once doktora git bu kist neden bukadar siklikta tekrar ediyor ,ogrenmeye calisin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…