- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kan testi yaptırmıştım ya sonuç negatif 0,10 çıkmışama kırmızılar yok kesin kist bu anlamıştım zaten ondan geciktirdi adetimi de
rumusss tik tik tik komsiiiii nasilsinnnn ??????
saglik olsun ,sen bir an once doktora git bu kist neden bukadar siklikta tekrar ediyor ,ogrenmeye calisin ya
saglik olsun ,sen bir an once doktora git bu kist neden bukadar siklikta tekrar ediyor ,ogrenmeye calisin ya
aynen canım gün aldım zaten de o da taaaa 3 mayısta :18: araştırsınlar bakalım ondan gelmiyo heralde bizim bebiş
hafif karın ve bel ağrım var ama iyyim mutluyum cünküüüüüüüüü kedimden yatağımı geri aldımmmmmmmmm
bu kadar tekrar etmesi cok garipp böylesini ilk kez duydum pko haricinde
aman yorma kendini ,,,gozun aydinnnnniyi etmissin kovmussun yatak gibisi varmi ya ,,en rahat yer sana ve bebeisine lazim tabi
evet banada garip geldi :44::44::44::26:
aynen canım gün aldım zaten de o da taaaa 3 mayısta :18: araştırsınlar bakalım ondan gelmiyo heralde bizim bebiş[/QUO
sorununu cozsunlerde varsin gec olsun sikma canini sen ,,hayirlisi olsun ,,once su dertten kurttulda saglikla gelir bebisin insallah
tcatlamıyor galiba yumurtası o yüzden kist yapıyor diye düüşündüm ben
t
evet catlamayip kiste donusuyor ise hatta sik sik oluyorsa pco buyuk ihtimal olabilir ,,o yuzden tedavisini geciktirmesin diyorum
orkideeeeee komsiiiiiiiiiiiii sen ne oruyon bakim
iyidir komşi. aslında ne iyisi ya ben çok yoruluyorum işte. vallaha pestilim çıkıyo, yaşam sevincim azalıyor. bu yoğunluğun neresine çocuk getirmeye uğraşıyorum onu da bilmiyorum
yok canım özel hastane ama doktor çok tavsiye edilen bi doktor ondan boş yeri yoktu anca o güne verebildilerniye o kadar gec oldu ki üniversite hastanesine mi gidiyn
aman yorma kendini ,,,gozun aydinnnnniyi etmissin kovmussun yatak gibisi varmi ya ,,en rahat yer sana ve bebeisine lazim tabi
evet banada garip geldi :44::44::44::26:
Ne oldu kiz hayirdirSelam kızlar ne yapıyorsunuz benım canım cok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?