hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar siz gelince ben cıkmıs olcam merak etmeyin diye yazıyorum... bugun görümceme gitti orda günü vardı onu illa cagırdı bnde gittim asılmaadan sonra cok ayakta kalınca agrım oluyodu bugunde orda hizmet ettim bulaşık falan köy gibi bi yerde oturuyo zaten mutfak dısarda üşüttüm heralde agrım oldu eve geldiim arabayla gitmiştim zor kullandım agrıdan gelr gelmez yattım eşimde oturma odasında oturuyodu daha doğrusu benım KUMAM olan orguyla uğrasıyordu yeni org aldı malum müzisyen sürekli onunla ugrasıyo yaklasık 2 aydır birlikte başbaşa eglenmek için dısarı cıktıgımı hatırlamıyorum benımde canım sıkılıyo simdi stres yapmamam gerek motive olsun karım diye bile cıkarmıyo ! sonra bu hala orguyla ugrasıyo benımle hiç ilgilenmiyo ben acıdan kıvranırken ! sonra bu bnmle ilgilenmeyince ben yatak odasına gectim yattım sonra yanıma geldi kalk yorganın altına yat cok mu agrıyo diyip duruyo ben agrı cekiyorum orda yatmıycam dedim zaten ateş basıyo bu bana bagırdı bu seferde nie benım sözümü dinlemiyosun diye sonra benı bıraktı gitti odada ben agladım ben o haldeyim bana destek olacagına sesini yükseltiyo ! canım sıkıldı sonra yine geldi yarım saat sonra nıye bana böyle davranıyosun ben sana ne yaptım dedi bende ben sana ne yaptım ben burda agrı cekerken gelip te bana bagıramazsın dedim en vicdansız ınsan bile hastayken iyi davranır dedim canım acıyo cünkü öyle demek istemesemde demiş bulundum sonra da vicdansızım ben öylemi helal emoş ded işe gitti hiç bişey demeden canım cok sıkkın

Vicdansiz kelimesi onu cok uzmus.canin yanarken ondan ilgi beklmen normal heele ki su anki hassas doneminde.esin geldiginde konuyu cok uzatmadan orta yolu bulmani tavsiye ederim.esine de tatli dille anlat maksadim bu kadar sert cikmak degiildi de bugun cok yoruldum bebek konusu beni cok strese soktu ustunede agrim olunca bi anda cikti de.

O bebis azalan yasam sevincini kat katlayacaktir hayirlisiyla bi gelsin

Iyi akşamlar cümleten...
Orkidem öyle deme bebis seni çok mutlu edecek allahın izniyle... Yorgunlugunuda alacak...
inşallah dediğiniz gibi oılur kızlar.
Selam kızlar ne yapıyorsunuz benım canım cok sıkkın

ah be yavrum. olur eşlerarası böyle şeyler. boşver gelince birşey olmamış gibi davran. bu süreçlerde farketmesek de eşlerimize karşı biz de incitici davranabiliyoruz, onları ihmal edebiliyoruz, alıngan olabiliyoruz, bizi anlamalarını bekliyoruz. seni anlaması için oturup güzelce konuş, anlamasını bekleme. ben dili ile konuş ama. ben böyle hissediyorum şöyle olunca falan gibi. sen nasıl bir adamsın gibi sen sen ile başlayan şeklide konuşma cicim. hadi şimdi accık canını sık bi süre bişey demiyom. sonra zaten geçecek zaten

canım ama sürekli ben alttan alıyorum cok sıkıldım bu durumdan birazda onun benım ıcın bişeyler yapmsı gerekmiyormu bıktım ben artık ama hiç umrunda degilim bak saat kaç oldu msj dahi atmadı bende konusmuycam birazdan hüseyin abi ( kaynım ) gelecek benı acile götürecek cunku agrım hala devam ediyo

orkidem ama sürekli böyle yapıyor yerine göre ben dilini sen dilini kullanırım ama anlamıyo adam ben üzülüp aglayınca 1 en fazla 2 gün düzeliyo sonra söz verdigi hataları tekrar yapıyo cok seviyorum onu ama böle yapması ben resmen hayattan soguttu bebek düşüncesindende sogudum bugun itibariyle bu zamana kadar bak 2 yıldır bebek istiyorum 1 kere vazgecmedim ama bugun cok canım yandı asılamadan dolayı karnım agrıyo benım bizim için canım yanıyo kımın umrunda ki hiçççç.

sinirden üzerimdeki taytı parcaladım hemde cok güzeldi üfff :))) resmen yırttım parca pintik ettim

yavrum şimdi senin progesteron iyice yükseldi ya o da böyle sıkıntılar yapıyor. bebek bi olsun da istiyon mu istemiyon mu görecez ee birlikte bir eş terapistinden destek alabilirsiniz kendi başınıza zorlanıyorsanız çözümde

olursa başımla birlikte :) ay yok gitmez benım hanzom benım söyledigim seylerde ona cok ters geliyo evliliklerde su cok önemli bu böyle şu şöyle dedigim de gülüp geciyo

vicdansız ıste vıcdansız dogru soylemıssın bır deıl ıkı deıl cok sınırlendım.................................................arayıp sövsemmi enişteye birilerine yaptım aklı basına geldı belkı bunuda etkiler

kız yasoş sen de yangına körükle gitme kız

iyi ettin aferin bacım yatağı yastığı yumrukla da böyle zarar verme. sana da zarar valla
bu da iyi geldi bebiş ya :))
döv söz parçala yasom kardeşini cok üzmeye başladı çakkk:13:

hayatım kalıcı çözümler olsa evde ne varsa yırt. tabiiki öfkeni boşalttığın için yırtarken rahatlamışsındır. ama öfke kontrolü açısından uygun olmayan bir davranış. sen yine rahatlayacak başka şeyler bul bebişim

ahahahah :) yaso yine usturuplu yazdı diger kavgalarımızda daha fenaydı

evek simdi biraz biraz geçti kuzum taytın resmini cekip yollasam güleersin cok fena oldu ve hala üstümde

Ben sinirlekndigimde gazete kagit gibi seyleri pincik pincik yirtiyom rahatlyom tavsiye ederim.gerci herif benden ozaman korkuyo deliridn mi diyo

haklısın adaşım normalde cookk uysal bir insanım ama bu adam benı cıldırtıyo :) bu arada rümüş sana hayran :)

ahahahah :) yaso yine usturuplu yazdı diger kavgalarımızda daha fenaydı

evek simdi biraz biraz geçti kuzum taytın resmini cekip yollasam güleersin cok fena oldu ve hala üstümde
kız kendine yeni bi moda yaratmışındır
Orkide bi doktor olarak isin gercekten zor ama yuregin o kadar temiz ki o kadar iyiisinki boyle bir doktora sahip oldugu icin hastalarini kiskaniyom ..insallah o bebegin once gobusune sonra kucagina gelir saglikli ginee

oy balım. sağolasın, inşallah gelir. Allah tez zamanda da seni şu sıkıntılarından kurtarır inşallah. şu 9 ayın nasıl geçtiğini anlayamadan sağlıcakla bebeğin kucağına gelsin sağlıcakla

kız yasoş sen de yangına körükle gitme kız
cok sınır oldum ama orki yaaa bu adamlar nıe bu kadr öküz!!!!sessız hatunu bulunca cıkıolar tepesıne!!!aaahhh benmkı yapcak bana boyle terlıkle agzına agzına vururum onundaha kotu konusurdm ama banlanırım falan dıe konusamıom

cok kasınıo senınkı parcalıycam ınankı onu!!!mesafeler bana işlemez :13:

Ben sinirlekndigimde gazete kagit gibi seyleri pincik pincik yirtiyom rahatlyom tavsiye ederim.gerci herif benden ozaman korkuyo deliridn mi diyo

iyi fikir rümüşüm ama simdi bide evi süpürmem gerekecek o yuzden almayım sımdılık oooooooooooooooofffffffffffffffffff (((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…