hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aman doğurunda başınız göğe ersin,belkim cennetten bir köşe kaparsınız.

Pembe şeker canım biz bu topikte böyle gereksiz polemiklere girmiyoruz cevap verdikçe anlamsız bi şekilde konu uzar o yüzden boşuna nefes harcama, kendi düşüncesi o getirmesin bu dünyaya bizim açımızdan iyilikte eder zaten

anladm cnm haklısnda acayip sinrm tepemde daha demin adet oldum ya morallerim yıkıldı

her ay bu ay ümit etmiycem diyorum yne ediyorum yine yine uslanmam ben ya oturur ağlarım sonrada

canım ya hangimiz ümid etmedik her ay adet olunca oturup ağladık.ümidini kaybetmemek cok güzel.belki adet oldun ama bu bitiş değilyeniden bir başlangıc.yeni ayın hayırlı olsun canım.cok fazla ağlamak yasak bir gün ağlayabilir bir gün üzülebilirsn sonra tekrar kendimizi topluyoruz

saol cnm yok çabuk toparldm kendmi ağlıyomuş gibi yaptım geçti hemen :) allahıma şükürler olsun bi gün nasip etcek bnada beklip duryom işte napimki

bugün doktora gittik üçlü testi yaptırma bahanesiyle yeni gelen genc doktor ile tanıştık.karnımın acıması iicin kesin bişey diyemedi bebek iyi dedi parmaklarını emiyormuş hemşireside obur olcak bu bebiş dedi.boyunu kilosunu söyledi ama rümeysada akıl mı var tutamadı tabiki.kafama takılan bi kac şeyi sordum karşımda azcık yaşıtıma yakın birini görünce cesaretlendim.normal gebelik takibini yaptırabilirimişim istedğim doktora düzenli olarak ama acil bi durumlarda nöbetci olan doktorlar müdahele ediyorlarmış.riske atılmassınız merak etmeyin dedi.sezeryanın günü belli değil ise gene nöbetci olan doktorumuz müdahele edermiş,1 ay sonrasına randevu verdi yaklaık 22 haftalık ayrıntılı ultrason yapılacakmış.demir ilacı verdi.gene kesin değil ama kız olabilir dedi.bide gebe izleme bölümünden bize bi dvd verdiler akşama izliycem kısmetse yoğa doğum gibi şeyler varmş icinde.17 hftalık 4 günlükmüşüz üçlü testiimiz pazartesi cıkacakmış,öyle işte.şimdik ben taze fasülye yemeye gidiyorum sizleri kocaman öpüyürummmmmmm

her ay bu ay ümit etmiycem diyorum yne ediyorum yine yine uslanmam ben ya oturur ağlarım sonrada

Canim esinde sende doktora gittiniz mi gittiniz sikinti yoksa rumusun dedigi gibi ates olcme ce ovu testini ayni anda yap gununu asla kacirmazsin erken adet olma gibi bir ihtinalin olmaz ne zaman olacaginida bilirsin eger doktora gitmediyseniz zaman kaybetmeden ikinizde gidin tek senin gitmenle olnaz ...

seni görmeyen gözler ikiz doğuruversin emi amin
o zaman bundan sonra iremi görmezden geleyiiim
he ya gelcek inşallah artık benmde bir bulaşık makinam var hemdeeeeee syahhhh,,,,
ayyy canım benim hayırlı olsun gülee güle kullan
oooy tatlı akıl küpüm benim yaaa. yirim kız seni de bebeğini de

oh ohhh hadi bakalım. bir sorun olsa söylerdi. bence de o ağrının bir anlamı yook.

üf bende lafımın nereye gitceğini düşünmeden söylüyrum lafımı söyle değiştirmek istiyorum iremneva yı görende görmeyende ikiz doğuruversin,

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiz cinis ne yedin sen bu bebede masallah hic 12 gunluk bebege benzemiii burda(12 gunluk oldugunu tarihden anladim)
ikisi de cok guzel bahtlari guzel olsun insallahdarisi tum isteyenlere

sagol canikom.elime ne geciyorsa yedim ama son ayda.kusdum yedim kusdum yedimherkes 2 kilo anca dogar demisdi ve ppsikolojimi bozmuslardi.bende dedim alin size zayif bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…