hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hadi bunden sonra artik rahat ol , agrilarin normal sanirim, bebişimiz iyiymiş bak . Maşallah

Kızların ikiside çoooooookkkkk şekerrr Allah uzun ömürler versin annalı babalı büyütsün inş , kız maşallah tüm gebelik boyunca 5 kg almamışmıydın sen ?? Hepsi bebişe aitmiş galiba kikiki maşallah

Cinsiyeti nezaman öğreneceksin ?? Böyle hiçbir belirti vermeden gelenler genelde kızçe olur diyorlarda merak ediyorum seninkini ?? Kaç kilo aldın bu arada ??

Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdiden

a.slm tatlım nasılsın
gözün aydın bebişi kapmısın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Saol canım benim , darısı isteyenlerin başına olsun , sen nasılsın ? Bebişin baya büyümüş doğum yaklaşıyor maşallah , neyimiz olucak kızmı erkekmi ??

çalışma var da korumalı çalışma var

Lennn ne edeyim ben senin korumalı çalışmanıde get pehh hayırlısı olsun gelecek ay olsun inş, şöyle bakıyorumda herkez Mayıs ı bekliyor , len ne kıymetli Mayıs oldu kikiki 1 Mayıs benim doğum günüm pehhh bir yaş daha yaşlanacağım ben doğum günlerine hiç sevinmem aksine kızarım kikiki

ehehe aslında mayısı kaçırıcam ucundan mayıs olsaydı benim doğum izni çok güzel denk gelicekti ama napalım geç olsun güç olmasın tevekküldeyim sen de kızma mayıs geliyo diye içindeki çocuğu öldürmediğin sürece gençsin kikim ben öyle düşünürüm hep
günaydın güzellikler
günaydıınnnnnnn tatlımmmm ve günaydınnn topic mutlu haftasonları

Cinsiyeti nezaman öğreneceksin ?? Böyle hiçbir belirti vermeden gelenler genelde kızçe olur diyorlarda merak ediyorum seninkini ?? Kaç kilo aldın bu arada ??
Ya 12. Hafta olunca ben sormadim bebis pozisyon itibariyle gostercek gibi degildi doktor da bisey demedi 16 dolunca gitcem digerine o zaman kociste gelcek bu sefer sorarim demese bile , benim akrep bebis inatci cikti cikolata bile ksr etmedi top gibi toplanmis oturuyodu o zamsn daha cok cikolata yiycem bir ilk yapip kahve icsem mi diyom hatta ben disinda cinliler dahil herkes erkek isteyip ona gore tahminde bir tek gorumcem kiz olsun dedi ama belim agriyo diye erkek galiba dedi bakslim surpriz bekliyom herkese inat

Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdiden

Canim gelecek cuma ise dagitmadigin bir cuz daha ver bana ins okurum. Mesaj olarak at birde burda belki kaciririm mesajini allah kabul eder umrenide dualarinida canim insallah ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…