hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Daha onemli sorunlar derken

orkidem üzme tatlı canını malesef erkekler böyle konularda bizden daha dayanıksız oluyolar ve bu yüzden kırıcı davranabiliyolar onun tepkisi sana değil aslında kendisi de tedirgin ve stresli olduğu için bu şekilde yansıtmış bu şekilde düşün öfkeni kırmaya bak birbirinizi üzerek bi yere varamazsınız unutma ki kadınlar çok daha güçlü erkekler çocuk gibi böyle düşün tatlım

Orkidem cancagizim hangi yolda yuruken acilar yasamadik ki.bizden daha kotuleri yasayanlar buna ragmen sesini cikaramaynlar var bunlari sen benden daha iyi bilirsin.su an cok alingan olabilecegin bi donemdesin ama soyle dusun esin de evettt ya az yumurtan olmus bu tupbebek olmaz deyip daha da moralini bozsaydi.azcik biraz sert cikmasi daha iyi olabilir.oyle hemen vazgecelim demek yok.annesine soemek cok istiyorsa kendi soylesin ben boyle iyiyim de.seni seviyozz cancagizim

oyyyy orkidemmm canim benimm uzme kendini lutfen o adamcagizda senle beraber stres icinde belli ,sende yumos az olmus felan diyince ,cani sikilip sana oyle yansitmistir,,annesinede birak soylesin cok istiyorsa ..meseleyi aranizda gerginlik yaratacak durumlara getirmeyin cancazim ,,bugunlerde birbirinize lazimsiniz ,.
simdiden olumsuz dusunme canim yaa,,Allah buyuktur ,ama ben inaniyorum olucak bu sefer gor ,,bana ne alacan kiz

yaniiii baslicaksiniz yine oylemi nezaman baslicaksiniz heheyyyyy

oyyy kıyamam tatlım benim daha çok genç olduğun için ilaç miktarını az vermiştir, bu ilk denemen olduğu için vücudunun nasıl tepki vereceğini doktor bilememiştir bu arada sayın gayet iyi, az değil üstelik. benim kuzenimin hanimı ilaçlardan perişan olmuştu,o 42 yaşında ve fazla yumurta oluşsun diye çok hırpalamışlardı ama maalesef bir iki yumurtası kaliteliydi. sen çok gençsin bir tane dahi olsa eminim kalitelidir.kızım doktor olan sen ama doktorculuk oynayan ben kırmiyim o akıl küpü kafanı sen neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsun ve çok güçlü birisin. sakinleşmeye çalış, o zaman olayları daha net görürsün. hem kocan seni çook seviyo, sadece erkekler fazla gurur yapıyorlar, bu durumu erkekliğe felan bağlıyorlar. özeline bak sana ne anlatacam...

rümüş gözün aydın datluuum benim... kız az bilen daha mutludur biliyon mu çok okuma bu tarz şeyleri kafan bulanır kurup durursun. sen sağlığına dikkat et, dengeli beslen ve bi bakmışsın çiçeğin kucağında

heee bak bana ne kese gorduk ne kalp duyduk ve hicmi hic beta degerimizi bilmiyoruz ama cok rahatiz ohhhhh
yiyip icip yan yatiyoruz sen gel su meryem anayi dinle bacim

bak bak hem tuttu beni burda hemde kayboldu asagida ,,hangi topige kaydin zilli face deki gibi bir durtme tusu koysalardi bari,, en cok seni durterdim kiz

günaydın kızlar

orkim canım ağlamak istiyorsan ağla hatta herifin var ken ağla o an sana zaten bişey diyemez üstüne de tehditlerini savur o çocuk doğacak sana karşı fitlemezsem her kucağına aldığında üstüne işeyecek de ben hep öyle yapıyom önce de şimdide canım erkekler daha fevri biz olsak ki olduk sperm sayısı düşük çıktı hayatı karardı herifin moral veriyoz gaza getiryoz aslansın kaplansın diyoz ama onlar öyle değil onlar en küçük şeyde ilgi bekleyip dünyalar başına yıkılmış gibi davranaıyo, şuan sen moral istiyorsan bizden iste tak günahına kocayı , zaten bencede sayın az değil haydar dümen gibi olacak sayı değil kalitesi önemli olan değil mi bu yumurtaların , inşallah nur topu gibi yumoşların olacak sen 20 gün sonra bugünlerin acısını çıkartcan herifinin burnundan fitil fitil moral bozmak asla yok biz seni çok seviyoz bide

mayısta patlama olacak inşallah oyyyy benim enerjim bugun çok düşük.... dün arkadaşımla piknik yaptık... bütün çalışan hamişlere de tavsiye ederim çorapları çıkarıp çimlere serildik nasssssssssıııııııl dinlendim anlatamam ama saadetim kısa sürdü eşim olacak herif enerjimi sıfırladı ama ona inat yine gidip çimlere serilecem..... sen de ne var ne yok

cemrem ben mayısı patlatamıcam artık haziranı patlatırım inşallah canım siz ayağınızı sürtün ben gelirim peşinizdeyim takipteyim

günaydınn benim randevuya 2 gün kaldı çok merak ediyorum doktor ne dicek :18:

günaydın tatlım, hayıır tırsmak yok.... bu iki gün gez dolaş havanın tadını çıkar... ben dün kendimce çok önemli karar aldım, beni mutlu eden neyse onu yapacağım kendime ceza verir gibi düşünüp düşünüp kafa patlatıyordum ama artık mumkün olduğunca kendimi mutlu etmeye çalışacağım. kocama kalsa bencil herif anca kendi mutluluğu önemli ama artık aslaaaa ben sadece ben...... neyse kapatayım çenemi yoksa şurdaaa soğuk bi rüzgar estiririm sonra üşürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…