olur böyle küçük şeyler sakın vazgeçme
inşallah olacak senin biraz dinlenmen lazım
ben tüp bebekten beri adet kanaması oluyo geçen hafta bitmişti
c.tesi yine adet oldum
bende burada dr gittim
adet kanamanı dikkate alma dedi daha önemli sorunlar varmış
hemen tüp bebek tedavisine başlayacaz dedi
bu dr beni ankaraya yollayan doktorum
bakalım hayırlısı
Geldi gecti kikim.napiyon nasilsin.gecmisi okumadan daloyom evde degilim cunklu[/QUOTE
sagol rumusum sen nasilsin ?? ben hep yorgun hep bitkindim bugun, cok uyudum, oglende kestirdimgoguslerim sanciyo,,ve ilk defa bugun ciddi ciddi aserdim len canim felaket derecede et istedi yaff ,soyle pirzola felan OYSA eti pek tuketmezdim sevmezdim onceki hamisligimde hic asermemistim aklima geldikce agzim bir sulaniyordu sana anlatamam kikikiki
akşam gittim canım. 8 yumurta oluşmuş. yarıın yine gideceğim. perşembe ya da cuma yumurta toplanacak. biraz moralim bozuk aslında. dr'dan çıkarken eşime "biraz canım sıkıldı, az yumurta oluşmuş galiba" dedim. hemen surat asıp ters bi ses tonuyla şükret dedi. sonrasında bi surat bi surat niye onun annesine söylemiyormuşuz dua ederlermiş diye. ya insan bu konuda anlayışlı olur yaa. istemiyorum söylemek. kadın zaten ne zaman konuşsak kalbimi bir şekilde kırar. eğer olmazsa sonrasında incinmek istemiyorum. bunu eşime açıkça dememe rağmen anlamıyor ya. saçma sapan bir şey yüzünden söylemiyoruz diyor.neyse eşim bir toplantı için dr dan sonra beni eve bırakıp çıktı. ben de ders çalışmak için arkadaşıma gidecektim. eşime mesaj attım dönerken beni al diye. "otur dua et" demiş. yaa sanki elimden geleni yapmıyorum gibi tuhaf davranıyor. zaten hassasım tamam onun için de sıkıntı ama bütün eziyeti sıkıntıyı iğneleri tedaviyi ben çekiyorum. en ufak şeyde benden kötü olmasından bıktım yaa. Allahım ne olursun yalvarıyorum evladımı hayırlısı ile gönder, beni bu sıkıntılardan kurtar. sizlere de yalvarıyorum ne olur dua edin. çook korkuyorum. "ya olmazsa" diye olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.
olur böyle küçük şeyler sakın vazgeçme
inşallah olacak senin biraz dinlenmen lazım
ben tüp bebekten beri adet kanaması oluyo geçen hafta bitmişti
c.tesi yine adet oldum
bende burada dr gittim
adet kanamanı dikkate alma dedi daha önemli sorunlar varmış
hemen tüp bebek tedavisine başlayacaz dedi
bu dr beni ankaraya yollayan doktorum
bakalım hayırlısı
akşam gittim canım. 8 yumurta oluşmuş. yarıın yine gideceğim. perşembe ya da cuma yumurta toplanacak. biraz moralim bozuk aslında. dr'dan çıkarken eşime "biraz canım sıkıldı, az yumurta oluşmuş galiba" dedim. hemen surat asıp ters bi ses tonuyla şükret dedi. sonrasında bi surat bi surat niye onun annesine söylemiyormuşuz dua ederlermiş diye. ya insan bu konuda anlayışlı olur yaa. istemiyorum söylemek. kadın zaten ne zaman konuşsak kalbimi bir şekilde kırar. eğer olmazsa sonrasında incinmek istemiyorum. bunu eşime açıkça dememe rağmen anlamıyor ya. saçma sapan bir şey yüzünden söylemiyoruz diyor.neyse eşim bir toplantı için dr dan sonra beni eve bırakıp çıktı. ben de ders çalışmak için arkadaşıma gidecektim. eşime mesaj attım dönerken beni al diye. "otur dua et" demiş. yaa sanki elimden geleni yapmıyorum gibi tuhaf davranıyor. zaten hassasım tamam onun için de sıkıntı ama bütün eziyeti sıkıntıyı iğneleri tedaviyi ben çekiyorum. en ufak şeyde benden kötü olmasından bıktım yaa. Allahım ne olursun yalvarıyorum evladımı hayırlısı ile gönder, beni bu sıkıntılardan kurtar. sizlere de yalvarıyorum ne olur dua edin. çook korkuyorum. "ya olmazsa" diye olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.
körün göz mü kız görmüyon mu beni kırmayım bi tarafınıçak bakim selamııııııı
rümüş gözün aydın datluuum benim... kız az bilen daha mutludur biliyon muçok okuma bu tarz şeyleri kafan bulanır kurup durursun. sen sağlığına dikkat et, dengeli beslen ve bi bakmışsın çiçeğin kucağında
bak bak hem tuttu beni burda hemde kayboldu asagida ,,hangi topige kaydin zilliface deki gibi bir durtme tusu koysalardi bari,, en cok seni durterdim kiz
günaydın kızlar
orkim canım ağlamak istiyorsan ağla hatta herifin var ken ağla o an sana zaten bişey diyemez üstüne de tehditlerini savur o çocuk doğacak sana karşı fitlemezsem her kucağına aldığında üstüne işeyecek deben hep öyle yapıyom önce de şimdide canım erkekler daha fevri biz olsak ki olduk sperm sayısı düşük çıktı hayatı karardı herifin moral veriyoz gaza getiryoz aslansın kaplansın diyoz ama onlar öyle değil onlar en küçük şeyde ilgi bekleyip dünyalar başına yıkılmış gibi davranaıyo, şuan sen moral istiyorsan bizden iste tak günahına kocayı , zaten bencede sayın az değil haydar dümen gibi olacak sayı değil kalitesi önemli olan değil mi bu yumurtaların , inşallah nur topu gibi yumoşların olacak sen 20 gün sonra bugünlerin acısını çıkartcan herifinin burnundan fitil fitil moral bozmak asla yok biz seni çok seviyoz bide
günaydınnbenim randevuya 2 gün kaldı çok merak ediyorum doktor ne dicek :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?