artık külfeti felan hiç gözümda değil... gelince adam akıllı ilgilenileceğimi bilsem çıkar gelirim.....
zaten alış veriş için felan çok geliyoruz oraya yakın ya buraya 1 saat... şehri baya öğrendiğimiz için kolay geliyor...
hoşgeldin kuşum
ev tadilatı tam gaz sürüyo ben evin fotolarını koyacam diye söz verdim
sende gelinlik fotolarını koyacaksın karışmam dimi deryaaa
komşimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız cokk hırpalama herifi...pestile cevirme herifi yine lazım olcak herif sana
hırpalıycam kızımmm belki sonra uzun süre dokunmam hevesimi alayımmm
canım tüp bebekte 1 sperm bile yeterli emin ol... "Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım..." topiğinde bu sorunu yaşayan birçok arkadas var ve kimisi de ilk tedavide hamiş kaldı tatlım.canım tahlil sonuçlarını da direkt dosyaya koyuyolar evde olsa bakıp söylicem ama maalesef...
anammm o nerden cikti sindik. yiyimmi yemeyim mi simdi?:26:hurmanın faydalı olduğunu biliyoruz da baska bir topicte hamişlerin yememesi gerektiğini düşüğe sebep olabileceği yazıyordu.son aylarda yemeyi öneriyolardı..
eşim orucunu açarken o kadar canım çekiyorki çok severim hurmayı ama yemiyorum bunları okuyunca..
selam kızlarrrr
ben hala adet olmadım
acaba tüpe gerek kalmadı mıki
tabi bunlar sadece bir umutt kokuya hassasiyetim arttı
bugün adet olurum galiba inşallah orucum gitmez
deryacım nasılsın canım
herkese merhabalar hadi birlikte güzellikleri iyilikleri
dertlerimiz paylaşmaya var mısınız? hadi o zaman başlasın tekrar sohbetimiz
bereketli bir topik olsun inşalllahhh
hayırlı olsunn bayıldım topiğinizin adınaa vallaa:))))
batım 31 temmuz olmasına ragmen,bugün azıcık kanama geldi,çok şaşırıdm,hiç bu kadar erken adet olmazdım..
oruçtan mı,iklimsel değişiklerden mi,üzerine görme mi? kafam karışık..yarından sonra normal kanama gibi olup olmamasına
dikkat edicem...kızlar sizin fikrniz nedir?
görüşmeyeli nabersini bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?