günaydın sana da. kız seni seviyorum. inadına nefret etmeycem
afferim toparlanmışın
gunaydin!!
ama niye öyle diyon orkimm akşam sana onu söyledikten sonra hayalini bile kurdum sen önden gidiyon arkanda 2 ördek yavrusu kız hayal ettim bu aradasenin arkandan annem böyle diyo aslında böyle demek istedi diye açıklama yapıyo yerim ben o 2 bızdığı
düzeltme yapıyorum detaylısından aynı sana benziyolardı kıvırcık melez güzeli 2 kızçeydi
gunaydin!!
temmuz sonu gibi inşallah canım onun heycanıda var bende teyze oluyorummm örgü konusunu ilerlettim elimde sürekli örgü var
aman maşallah maşallah sıkıntısız geçsin tez zamanda bi solukta inşallah...ama irem benm içimden senn kızın olcakmış gibi geliyo... hayırlısıyla sağlıklı doğsun bebişin benm yengemde istiyodu çok kızı olsun oğlu oldu gecen cumartesi 1 yaşını doldurdu ama acayp ew işlerini sewiyo annesiyle bulaşıkları yerleştiriyo eline ıslak mendil geçmesim heman koltukları kapıları falan siliyo :) dayım yengeme senn yüzünden oldu çok istedin etkiledin çocuğu benmle maç bile izlemez büyüyünce diyo güldürüyo bizi :)
bak ablama yaptığımıda yükliyim şirin oldu :)
tsk ederim nazlimam ,cok guzel bir duyguallah herkeze nasip eder insallah ,,senin tombis kizcen nasil iyimi ?
sagol cemreeeemmmbende iyiyim saol ,,bugun havada kusluk kokusu var gibime geldi ,,hamileliktenmidir bilmem :26::26: kikikikikkikiki hadi itiraf edeyim seni sevdigimi ikizler kovalayasica nasilda mecbur biraktirdi beni buna
ne bu beeeben gelince çil yavrusu gibi dağılıyorsunuz
günaydın kııızben yine kaçıyorum
ayy çok şirin buuuben de biara yüne heves sardım ama adı üzerinde hevestiii evde bisürü yünüm öylece örülmeyi bekliyorlar ama bende tık yok, yakın olaydık bana da öğretirdin böylleee örüşürdük
aynen canım yanında bilen birinn olması çok iyi oluyo benm annem harika yapar ama benim ewlenmeden önce ilgim yoktu ewlendikten sonrada annemden uzaktayım malesefama komşum biliyo benmde saolsun bende ondan öğreniyom
bugün eşimin yerine dükkana ben gledim şu an dükkandayım böyle gecmişi okudum ama direkkkk hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlar kuzular dostlarrrrr diyesim geldiiiiiiiiiiiiii
onu diyorum ben dekovalıyorum kovalıyorum yakalıyamıyorum nasılsın canım, bu saatte evde olmak nasılll
aynen canım yanında bilen birinn olması çok iyi oluyo benm annem harika yapar ama benim ewlenmeden önce ilgim yoktu ewlendikten sonrada annemden uzaktayım malesefama komşum biliyo benmde saolsun bende ondan öğreniyom
bugün eşimin yerine dükkana ben gledim şu an dükkandayım böyle gecmişi okudum ama direkkkk hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlar kuzular dostlarrrrr diyesim geldiiiiiiiiiiiiii
oooh valla çook güzelayaklarımı uzattım yatıyorum tv karşısında. kadın programlarını bekliyorum doktorum programını izliyorum şimdi. öğrenci ikenki hocalarım çıkmış
yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?