hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın sana da. kız seni seviyorum. inadına nefret etmeycem

ama niye öyle diyon orkimm akşam sana onu söyledikten sonra hayalini bile kurdum sen önden gidiyon arkanda 2 ördek yavrusu kız hayal ettim bu arada senin arkandan annem böyle diyo aslında böyle demek istedi diye açıklama yapıyo yerim ben o 2 bızdığı

düzeltme yapıyorum detaylısından aynı sana benziyolardı kıvırcık melez güzeli 2 kızçeydi

Son düzenleme:
günaydın

yerim ben o bıdıkları. bana benzesinler. kocama benzemesinler

günaydım meltem sana denk geldiğim iyi oldu... senn köpeğin war diye sana sorcam :) biz temmuzda taşıncaz bu ewimizin oturumu biraz saçma 4 odası var ama ikisinin penceresi bile yok balkonda yok... ben köpek istiyodum hep eşim bulmuş bi golden yawru onu almak istiyom ama sık sık dışarı çıkaramm burda malesef e balkonda yok çok sıkılırmı ewde balkonda yok ya... alsamda temmuza kadar sabretsemi :) yoksa taşındıktan sonramı alsam...
bide tuvalet eğitiminden korkuyom geçen hafta ewe getirdik iki saat kadar durdu sonra götürdük daha çok küçük... hemen kaka yaptı halımaaaaaaa

ayy çok şirin buuu ben de biara yüne heves sardım ama adı üzerinde hevestiii evde bisürü yünüm öylece örülmeyi bekliyorlar ama bende tık yok, yakın olaydık bana da öğretirdin böylleee örüşürdük

çatladın dimi mesajlarına geç cevap yazdım diyeee kikiiiikii beni seviyomuş ama söylemeye çekiniyomuş

aynen canım yanında bilen birinn olması çok iyi oluyo benm annem harika yapar ama benim ewlenmeden önce ilgim yoktu ewlendikten sonrada annemden uzaktayım malesef ama komşum biliyo benmde saolsun bende ondan öğreniyom

bugün eşimin yerine dükkana ben gledim şu an dükkandayım böyle gecmişi okudum ama direkkkk hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlar kuzular dostlarrrrr diyesim geldiiiiiiiiiiiiii

aynen canım yanında bilen birinn olması çok iyi oluyo benm annem harika yapar ama benim ewlenmeden önce ilgim yoktu ewlendikten sonrada annemden uzaktayım malesef ama komşum biliyo benmde saolsun bende ondan öğreniyom

bugün eşimin yerine dükkana ben gledim şu an dükkandayım böyle gecmişi okudum ama direkkkk hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlar kuzular dostlarrrrr diyesim geldiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldiinn yorma kendini tamam mııı sahi belin nasıl oldu,iyi misin?

onu diyorum ben de kovalıyorum kovalıyorum yakalıyamıyorum nasılsın canım, bu saatte evde olmak nasılll

oooh valla çook güzel ayaklarımı uzattım yatıyorum tv karşısında. kadın programlarını bekliyorum doktorum programını izliyorum şimdi. öğrenci ikenki hocalarım çıkmış

fıstık sana verilen yemek ek gıda listesini mutlaka yap harbiden güzel sonuclar alırsın yemezse eşin bağla ellerini zorla yedir seni bugün daha iyi oldum inşallah hep böyle devam et oldumu sana yakışanda bu

aslında komşularım da çok iyiler ama ne örecem:44::44: bebişlere bişiler örüyim dimi süpersin iyi fikir verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…