oooh valla çook güzelayaklarımı uzattım yatıyorum tv karşısında. kadın programlarını bekliyorum doktorum programını izliyorum şimdi. öğrenci ikenki hocalarım çıkmış
oooh valla çook güzelayaklarımı uzattım yatıyorum tv karşısında. kadın programlarını bekliyorum doktorum programını izliyorum şimdi. öğrenci ikenki hocalarım çıkmış
cancağızım eşin kahvaltını verdi mi
ne kadın programı mı öğleden sonra ev yenileyen program var adınıda bilemedim ona bak
patık or hırka or bere or yeterkı ormek ısteaslında komşularım da çok iyiler ama ne örecem:44::44: bebişlere bişiler örüyim dimisüpersin iyi fikir verdin
ne kadın programı mı öğleden sonra ev yenileyen program var adınıda bilemedim ona bak
yaaa kızlaarrr ben çok garip bişi yaptım ama beni böyleeeepataklayacağınızı düşündüğüm için demeye çekiniyorum ama orkiye de bişi sormam lazım kaldım böyleee
evim şahaneebakacam tabii. sonra bugün ne giysem, evlenme programları, yemek programları falan filan çook eğlenceli yaaa:119::119:
gene mi yav bi terlik eşine fırlatmak lazımsence yine seni çook seviyorum deyip getti. saf mıyım yaw ben arkadaşım gelecek onunla yapacağız kahvaltıyı
evim şahaneebakacam tabii. sonra bugün ne giysem, evlenme programları, yemek programları falan filan çook eğlenceli yaaa:119::119:
evim şahaneebakacam tabii. Sonra bugün ne giysem, evlenme programları, yemek programları falan filan çook eğlenceli yaaa:119::119:
kız ellerine sağlık. ne de güzel yapmışsınGeçen hafta arkadaşım doğum yaptı bende onun oğluşuna bunu örmüştüm bunun bot gibi patiklerini de yaptım ama bana çocuklar yakalı şeyleri pek giymez dediler gerçi bu ördüğüm uzun süre giyilir galiba ................
Eki Görüntüle 705642
bişey olmaz mongonluk candırryook yaaaa iyisimi biz karıların çalışması, yoksaaammm böyle sapıtırızben kaç aydır bunları izle izle mongon bişi oldum
sence yine seni çook seviyorum deyip getti. saf mıyım yaw ben arkadaşım gelecek onunla yapacağız kahvaltıyı
kız ellerine sağlık. Ne de güzel yapmışsın
Bişey olmaz mongonluk candırr
ezik miyim yoksa lan benezik değilsen sıkıntı yok tatlım rüzgar yapıyo eziklik bülüyün mü
:111::111::111::111::111::111::111::111:hıh sen gelme ben büüüle izlerimevlenme programı ve sabah kadın programları demesen bende eve gelsem mi ki diyecektim de en iyisi çalışayım napayım
yaaa kızlaarrr ben çok garip bişi yaptım ama beni böyleeeepataklayacağınızı düşündüğüm için demeye çekiniyorum ama orkiye de bişi sormam lazım kaldım böyleee
sağol tatlım bende iyi değilimde örneksiz olursa yapıyom bişeyler , bebişimin cinsiyeti belli olsa ona da yapcam ama var daha :106::106:
de bakeem ne yaptın
kız ben elim de örnek olsa da yapamıyomçok beceriksizim annem o şişleri elime verirdi sonra çıldırır geri alırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?