hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iç hadiiiii

aferin kız, olay sadece çenene vurmamış eline de vurmuş, çok beğendim nasıl gaza geldim bugün ben de komşuya inerim. bence modli de çok güzel kapşonlu hırkalara bayılırım. hatta senin modeli mi göstersem komşuyaaa:26:
kız cemrem boşa doktoruma bakma benim hocalar reklamda kaçmışlar
ben de bööön böön izliyorum, bu programı ve benzerlerini izlemek istemiyorum artık paranoyak oluyooo insan. ben moralimi bozan hiçbişi izlemiyorum hatta kaç senedir haberleri bile izlemiyorum, güncel konulara internetten bi göz atıyorum o kadar

ezik miyim yoksa lan ben

:111::111::111::111::111::111::111::111:hıh sen gelme ben büüüle izlerim
gördün müüü şimdiden tırlatma belirtileri başlamış

doğru doğru ikiz doğurasıca

ikiz miii dur kııız sen bi bak bakim nasıl bişi beğenirsen ben de doğururum

canım benimkinde büyük bir olay yok pirinç mi nohut mu ne deniyo ipim hırka ipi olunca kalındı anca bu model gitti , basit bir tarafı hep düz örüyon bir tarafı bir düz bir ters

canım benimkinde büyük bir olay yok pirinç mi nohut mu ne deniyo ipim hırka ipi olunca kalındı anca bu model gitti , basit bir tarafı hep düz örüyon bir tarafı bir düz bir ters

dediğin model pirinç anladığım kadarıyla. ben de bi hırka örmüştüm yiyenime kalın değilde ama ikiye katlıyordum önce ipi o da kalın olmuştu. valla şimdi tavanı yağlayıp gidecem komşuya bitirmeyi başarabilirsem ben de paylaşırım. şimdi iplerimi seçeyim

hehheeeeeeeheeeeeeeee kötüyüm ben. Evet kocana benzeyecek

ben diyorum sana çekerse çok döverim ben bu sıpayı diye , pis anca gülüyo , dün ben garip bir rüya gördüm kızlar , güya 2 ay arayla yine hamile kalmışım acayip aştım kendimi Diyorum 2 ay arayla doğururum sonrada kafam dank ediyo birini doğururuken diğeri dururmu oda doğacak gördün mü 7 aylık doğurcam diyorum Benim artık hafıza kötüledi bazen unutuyom bazen saçmalıyom eşimde çocuğumuda şaşkoloz yapcan dedi bana , birde sahipleniyooo dedim o çocuk benim istiyosan senin içinde yapalım bir tane 2 ay arayla doğurabiliyom

bebek için öreceksen çabuk bitiyo yeterki benim kadar titiz olma ben azıcık bişeye takılsam söker yeniden yaparım kayınvalidemde sende iyi sabır var hiç üşenmiyon diyo bana diyo

bu konu beni aşar ben anlamam ilac işlerinden ben gelene kadar orkidem yazmış
kızma yavrum yaaa önce bi sor niye yaptın diyeee
olmaz bi kere aldım elime terliği
yok hala çook seviyorum
benide sev benide mırıl mırıldanırm kedi gibi

ben diyorum benim kediyi kıskanıyon diye kediler 2 ayda doğruyor

siz kaynatırken ben ebemin yanına gittim sağlsn beni aradı gel aşın var dedi bide mi tatlı tatlı konuşuyor keske doğumuma girebilse .gittim kanda şekere de baktırdım.sonra bebişin kalbini bi dinleyelim dedi hemen buldu ama benim sıpa 3 4 tık tık sesi verdi yerini değştirdi cok yaramaz cokkkkkkkkkkkkk anasıda tembeldir amma kime cektiyse ..sonra ben 2 kilo vermişim aldğımı vermişim nasıl olduysa .onu sordum biey olmaz dedi.sonra aşımı oldum inşallah ağrımazzzzzzzzz

Günaydın tu_met... tam adamına sordun..ben köpekleri için 2 kat fazla para vererek ev kiralayan biriyim..bizimkiler fazla sosyetik yaşıyor..yani ortalamanın üstünde köpek bakımı yapıyoruz..bende de bir tane golden var..goldenlar sakin köpeklerdir biliyorsun..ama onunla çok vakit geçirebileceksen ve onunla birlikte yürüyüş yapabileceksen sahiplenmelisin..yeterince hareket etmedikleri takdirde sağlık sorunları yaşıyorlar ve hemen kilo almaya müsaitler..onunla oyunlar oynaman gerekecek.yeni doğan bebek gibi ilgi bekleyecektir..eğer evin içinde bakacaksan sorun yok..ama balkonda zor olabilir..bence bahçeli bir ev bulana kadar sabretmelisin.evde kedi besleyebilirsin daha basit olur..hem yuvaya ihtiyacı olan bir sürü kedi de var..hayır da işlemiş olursun

Son düzenleme:

bayılıyorum goldenlera ya tam oyun köpekleri cok seviyorlar oynamayı.kız neler yapıyon nasıl gdiyor..

bayılıyorum goldenlera ya tam oyun köpekleri cok seviyorlar oynamayı.kız neler yapıyon nasıl gdiyor..

napim ya...7-9-11 may. çarpışma günleri..dün acayip ağrım oldu..yazık benim adam da tecavüz ediyor gibi hissediyorum,çok zorlanıyorum falan dedi.."yok" dedim "kapat gözünü bitir işi" çok kötü bir şey ama napayım..aldırış etmiyormuş gibi davranıyorum ama ben hep bir aşk çocuğu yapmak istiyordum..ağrıdan aşk falan düşünemiyorum o anda.. bizimki de gelmedi işte bir türlü..sen nasılsın?

anamm hangmizin ki aşk cocugu oldu ki hepimiz yumurtlama günlerinde görev yapar gibi yaptğımızdan sıkıntılı oluyordu.gectimi ağrıların.iyyim bende tetanoz aşımı oldum eşimin dükkanındayım

anamm hangmizin ki aşk cocugu oldu ki hepimiz yumurtlama günlerinde görev yapar gibi yaptğımızdan sıkıntılı oluyordu.gectimi ağrıların.iyyim bende tetanoz aşımı oldum eşimin dükkanındayım

bugün ağrılar azaldı..zaten böyle yatarken falan sadece kasıklarım sıkışıyo,sanki içine bir şey tıkamışlar gibi sert kasığım..ayrıca ben çok kilo aldım ya...54 olmuşum..göbeğim falan çıktı..ilaç içmekten nefret ediyorum..şişiriyor hemen..çalışmayamı gittin yoksa?yorma kendini.

o zaman sata göre mi aşı oldu kız , hadi hayırlı olsun

aşk çocuğuymuş , onu bir tek ben yaptım oda aşkla yaptığımdan değil temeli 14 şubatta attığımdan Planlı hamilelikte nerde aşk çocuğu olacak 2. Yi öyle yaparsın no problemo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…