hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet eşim az dinlensin evde rahat rahat sigara icsin diye ben geldim .oturuyorum pc başında yorulmuyorum .ilac icmek mi ben ögürerek iciyorum ilacları ,kız ne var kilonda sen ne ilacı iciyon daha

hee işte hayal oldu aşk çocuğu falan..hiçbir şey planlandığı gibi olmuyor işte..kaldım öyle bende..14 şubat ne güzel

bu arada ben gecen gün gittiğim piknikte bir şeye sinir oldum ondan da ağladım sanırım.evli bir arkadaşımız var. o da eşiyle birlikte eylülden itibaren bebek yapmayı planlıyor. piknikte otururken başka bir arkadaşım ona "ne zaman bebeğiniz olacak" falan diye sordu..arkadaşım da "eylülde yapcaz.yaza doğurayım da izin sorun olmasın" dedi..arkadaşım "hemen oluyormu öyle" dedi.o da "ben üretken kadınımdır,hemen olur" dedi..bu arkadaş da evliliğinin ilk senesinde gebe kalıp aldırmıştı..sanırım buna dayanarak böyle dedi..ama ben de ordaydım ve durumumu biliyorlar..buna çok kızdım sanırım ben.düşündükçe geliyor aklıma.

evet eşim az dinlensin evde rahat rahat sigara icsin diye ben geldim .oturuyorum pc başında yorulmuyorum .ilac icmek mi ben ögürerek iciyorum ilacları ,kız ne var kilonda sen ne ilacı iciyon daha

bugünden itibaren progesteron ve cyclo progynova ilacı kullanıcam.doktor ne dese o ... göbeğim kocaman oldu kız ..bir gebelik gelirse bunun üstüne peh! pompalanmış gibi olurum

art niyetle söylememiştir bi anda ağzından kacıvermiştir zaten kötü niyetli olsa sen öyle insanla arkdaşlık etmezsinki.öyle hemen isteyince olaydı oooo 10 tane olurdu hepimizin.sen tatlı canını cok düşünüp üzme.stresli dönemdesin herşeyi üzerine alınabilirsin

zaten art niyetli bir kadın değil..fazla rahattır..alıngan falan değildir..kendi öyle olunca herhalde düşünmeden konuştu..ama ilk de değildi.daha önce de bana "üretkenimdir" dediği olmuştu..sanırım "ben üretken değilim.napalım" falan demem gerekiyor.o zaman anlayabilir kırıldığımı.

bugünden itibaren progesteron ve cyclo progynova ilacı kullanıcam.doktor ne dese o ... göbeğim kocaman oldu kız ..bir gebelik gelirse bunun üstüne peh! pompalanmış gibi olurum

SEnde yan etki yapıcak mı bakalım progestan.benim ilk aldığm haftalrda baygın baygın geziyordum..sonra düşündümde bende 54 kiloyum ve göbekliyim sabah kendimi aynada azcık cıbıldak görünce korktuydum senin boy uzun gözüküyr cok göze batmaz ki

bendeki boy 1.60 yau..uzun değilimdir..ince kemikliyim sadece..bileklerim falan inceciktir.parmağıma özel yüzük yaptırmıştık.büyük gelmişti yüzükler..zaten göbeğim şişer hemen kilo alınca.sende uzun görünüyorsun fotoğraflarda.

Teşekkür ederim açıklamalarin için tatlım, zaten bu ay yaptirmam lazim:))

sinir olma öyle şeylere tak günahına , milletin her dediğine bakma belki dıştan öyle içte ne yangınlar var deniyoda olmuyo , canım hepimizi görüyon öyle üretkenlikle olmuyo o işler , zaten aldırdı dedin bende kızdım bak

arkadaslarimi cekistirmye basladim. benim kafam hic iyi degil.gidip dinleneyim

Son düzenleme:

ayyy bu çok güzel olmuş ben daha düz modeller yapıyon şimdilik kesmesi arttırması fazla olmayan tada karışık olmayan şeyler :) bu süper olmuş :) benmde elimde şuan bi yelek war bugün biter heralde az kaldı... çocuk örgüleri çabuk bitiyo :)

ya canım ben ilgilenirim onda sıkıntı yok benm orta okulda wardı köpeğim gerçi biz köyde oturduğumuz için dışardaydı enerjisini stresini rahat rahat atıyodu yani :) ben batıda hergün elimden geldiğince dışarıda çıkarırım ama ben şuan doğudayım ve ücra bi ilçe diyeyim o yüzden sık çıkamıyom zaten daha yawru temmuza kadar kalcaz burda sadece ama karr veremiyorum işte dediğin gibi ben en iyisi bi taşınayım bulabilirsek bahçeli bi ew tutalım sonra alalım artık napim...
kedi besleyemm canım ben ya yani sewerim kedileride ama korkuom biraz :18::18::18::18::18: fobi işte

tu_met;
kedilere olan fobini anlayabiliyorum..çevremde de var kedi fobisi olanlar..evime hiç gelememişlerdir.. bulduğunuz golden satılıkmı? yoksa sahiplendirilecekmi? köpeğiniz barınaktan almanızı tavsiye ederim.ordaki zor şartlardan onları kurtardığınız için size minnettar oluyorlar..daha fazla bağlılık oluyor..barınaklarda da terk edilmiş goldenlar oluyor maalesef.

Melteme bu konuda sonuna kadar hak veriyorum.parayla satin alma lutfen barinaga git ve ordan al barinaklarda hayvanlar cok kotu durumda benim evimdeki. Kedi de sokaktan aldi esim parayla alinanlarindan farki yok ama sen para,alarak hayvan alirsan zorla yavru dogurturulan bi kafes icinde gorevi sirf yavru dogurmak olan hayvana bi tekme de sen atmis olursun gozlerinle goremesende.

Parayla almaya bende karşıyım canım bu karokolun köpekleri yani onlarda sahiplendiriliyo... Zaten şimdiye kadar almamamin sebebide buydu bulunduğum şehirde barınak yok... adanadanda alıp getiremedim... Batıya dönmeyi bekliyodum ama böyle bi fırsat yakalayınca kacirmiyim dedim ama zaten ben karr verene kadar hepsi sahiplendirildi... Ben artık batıda alcam ama emin ol barinaktan almis olcam... Barinaklara bi kaç kere gittim...ama alamadım getiremem diye... Ordakilerin beklediği tek şey sewgi çocuk gibiler gözünün içine içine bakiyolar... Zaten barınağa giden biri onları orda gördükten sonra gidip satın köpek almaz heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…