hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlaaar kesinlikle diyetisyen öneriyorum. benim eşim de diyet yapıp belli bi kiloya düşüyordu gerisi ölse gelmiyordu. diyetisyene gitti 3 ayda 15 kilo verdi

morfoloji de var oo başka bi de kruger diye yazıyo ayrı ayrı yani canım
benim eşim de morfoloji vesilesiyle sigarayı bıraktı. bırakırsa daha da iyi olur morfoloji

hemen söliyim sigarayı bırakırsan düzelirmiş diyim eehehe ay hadi inşallah bencede bıraksınlar zaten canım benimki de bıraksa süper olur

kızlaaar kesinlikle diyetisyen öneriyorum. benim eşim de diyet yapıp belli bi kiloya düşüyordu gerisi ölse gelmiyordu. diyetisyene gitti 3 ayda 15 kilo verdi

evet sonuna kadar sana hak veriyorum biz öyle olduk, eşimde 6 gündür gram oynamadı. hem şeker baktıracaz hem de diyetisyen şart

Orkide morfoloji ne oluyo bizimkinde morfoloji %24 eşim şimdiye kadar hiç sigara icmedi bekarkende hiç icmemis....sigara icmemenin faydaları diyebilirmiyiz buna... :)

Orkide morfoloji ne oluyo bizimkinde morfoloji %24 eşim şimdiye kadar hiç sigara icmedi bekarkende hiç icmemis....sigara icmemenin faydaları diyebilirmiyiz buna... :)

morfoloji şekil demek canım. morfolojinin düşük olması döllenmeyi etkiliyor. sizinki mükemmel çıkmış.

Orki akupunkturla zayıflamak nasıl sağlıklı ve kalicimi...??? Ben üniversitede büyük eseklik ettim 65 kiloydum fazla gibi geliyodu kilom... Veremiyodumda.... Su zayıflama hapları varya onlardan kullandım kilo verdim önce 57ye kadar düştüm bi süre öyle kaldım ama şimdi fazlasıyla aldım ve mide hastası oldum çıktım o kapsuller yüzünden

Hellooo gacılarnasılız bugün , geçmişi okumadım herkezin işi gücü yolunda dimi ??
iyyiz kesin sanırsam galiba :26: sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik
neyse ben biraz daha sabredecem, hazirandan sonra ona ne yapacağımı biliyorum

ben de bi test versin de alıcak boyunun ölçüsünü diyodum inşallah bırakır çok istiyorum sigarayı bırakmasını haziranda mı test vericek canım siz tedavi olmuyo muydunuz sanki:26: daha önce verdi mi test ne çok soru sordum demi

ben iyiyidim ama şimdi sigara konusu açıldı, cinlerim tepeme çıktı

neyse size doyum olmaz ama benim kalkmam lazım, biraz balkona çıkayım hava alırım

Ben geldim diye ufaktan kaçıyon dimi sanki adam sigaraya yeni başlamış tövbe yarabim benimkide çok içiyor bende ben günde 3taneye indirdim şimdi onuda atsam süper olucak

Son düzenleme:

bu konuda pek bilgim yok canım ama kesinlikle diyetisyen öneriyorum
Hellooo gacılarnasılız bugün , geçmişi okumadım herkezin işi gücü yolunda dimi ??
hello gacişkoeyiiyiik garii. ikizlerimle domalttık totoşu yatıyoruz
Ben geldim diye ufaktan kaçıyon dimi sanki adam sigaraya yeni başlamış tövbe yarabim benimkide çok içiyor bende ben günde 3taneye indirdim şimdi onuda atsam süper olucak

sen anladın şimdi niye dövdüğümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…