kruger ne demek kızlar :26:
ayyy çok kilo aldım zayıflamm lazıııımmmmmm
Kizlarr kan sekerim normal seviyenin altindaymis :)
oooh ben de bi yemişiim kii. ayıptır söylemesi yardımcı kadın bi yemekler döktürdü. ye ye çatladımoohhyyyy çok yemek yedimşuraya garfield gibi serilesim var
rümiişş nasılsın canım eve döndün mü, yoruldun mu
oooh ben de bi yemişiim kii. ayıptır söylemesi yardımcı kadın bi yemekler döktürdü. ye ye çatladım
bir sınıflama sistemi spermiyogram değerlendirmesinde
oooh ben de bi yemişiim kii. ayıptır söylemesi yardımcı kadın bi yemekler döktürdü. ye ye çatladım
geldim ama bittim ya saat 11 de bi müşteri gledi saat 3 bucukta gitti kafam kazan oldu.tetanoz aşımı oldum.bebeğin kalbini dinledik sonra kanda şekere baktırdım sonucları almak icin mecbur bekledim 4 e kadar.kan şekerim ve b12 düşükmüş,vitamin kullancam b12 yükselipte kan şekeri yüskselmesse kadın doğum doktorun gerekeni yapar dedi.yarım saat oldu eve geleli oturuyorum
oyyy sen anlatınca ben yoruldumbügün tembelliğim üzerimde,öğlen yemekten sonra yayıldım kaldım kanepeye
he ya okudum işyerinde garfilld gibi yayılasın varmış yayılmışında yani,olsun arada tembellik iyidir
heh ben de seni bekliyodum tatlım bizimki %7 çıkmış ne demek bu:26:
%7 olan değer hangisi, ben de merak ettim bak şimdi, benim eşim de bu yönteme göre tahlil yapmıştı?
heh ben de seni bekliyodum tatlım bizimki %7 çıkmış ne demek bu:26:
%7 iyi canım. %4'ün altına düşmesi kötü. bu sperm morfolojisini yani şeklinin düzgünlüğünü gösteriyor. ideali %14 ve üzeri olması ama doktorlar kendileri de o değerleri pek görmediklerini, Türk erkeklerinde biraz düşük olduğunu söylüyorlar. gebe kalmana engel değil yani
hımm boşuna bi bilene sor dememişler, bizim değerlerde direk morfoloji olduğu yazıyordu%7 iyi canım. %4'ün altına düşmesi kötü. bu sperm morfolojisini yani şeklinin düzgünlüğünü gösteriyor. ideali %14 ve üzeri olması ama doktorlar kendileri de o değerleri pek görmediklerini, Türk erkeklerinde biraz düşük olduğunu söylüyorlar. gebe kalmana engel değil yani
Ayy hiç sorma kuzum ya o boy bendede war boyum 175 kilom 80'di uzun zamndir tartiya çıkmıyodum keskede çıkmaz olaydim :) 83 olmuşum :):):) baya iri kıyım bisey oldum :)
aaa süper o zaman diğer bütün herşey normal çıkmış zaten bi tek bu %7ydi eşim sigara içiyo sigarayı bırakıcam demeye başladı belki vesile olur ses etmiyim ben o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?