hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kruger ne demek kızlar :26:

rümiişş nasılsın canım eve döndün mü, yoruldun mu

geldim ama bittim ya saat 11 de bi müşteri gledi saat 3 bucukta gitti kafam kazan oldu.tetanoz aşımı oldum.bebeğin kalbini dinledik sonra kanda şekere baktırdım sonucları almak icin mecbur bekledim 4 e kadar.kan şekerim ve b12 düşükmüş,vitamin kullancam b12 yükselipte kan şekeri yüskselmesse kadın doğum doktorun gerekeni yapar dedi.yarım saat oldu eve geleli oturuyorum

oyyy sen anlatınca ben yoruldum bügün tembelliğim üzerimde,öğlen yemekten sonra yayıldım kaldım kanepeye

heh ben de seni bekliyodum tatlım bizimki %7 çıkmış ne demek bu:26:

%7 iyi canım. %4'ün altına düşmesi kötü. bu sperm morfolojisini yani şeklinin düzgünlüğünü gösteriyor. ideali %14 ve üzeri olması ama doktorlar kendileri de o değerleri pek görmediklerini, Türk erkeklerinde biraz düşük olduğunu söylüyorlar. gebe kalmana engel değil yani

aaa süper o zaman diğer bütün herşey normal çıkmış zaten bi tek bu %7ydi eşim sigara içiyo sigarayı bırakıcam demeye başladı belki vesile olur ses etmiyim ben o zaman

hımm boşuna bi bilene sor dememişler, bizim değerlerde direk morfoloji olduğu yazıyordu

Ayy hiç sorma kuzum ya o boy bendede war boyum 175 kilom 80'di uzun zamndir tartiya çıkmıyodum keskede çıkmaz olaydim :) 83 olmuşum :):):) baya iri kıyım bisey oldum :)

ben de maalesef ve bu ara kafayı çok takıyorum, biraz verdim ve orda kaldı endokrine gidecem sonra bi çaresine bakarız, olmuyo böyle ne giysem yakıştıramıyorum ben de 170 im ve kilom da 78 de durdu ne güzel vermeye başlamıştım

aaa süper o zaman diğer bütün herşey normal çıkmış zaten bi tek bu %7ydi eşim sigara içiyo sigarayı bırakıcam demeye başladı belki vesile olur ses etmiyim ben o zaman

benim eşim de morfoloji vesilesiyle sigarayı bıraktı. bırakırsa daha da iyi olur morfoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…