hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bu konuda pek bilgim yok canım ama kesinlikle diyetisyen öneriyorum

hello gacişkoeyiiyiik garii. ikizlerimle domalttık totoşu yatıyoruz

sen anladın şimdi niye dövdüğümü

Senin o ikizlerini yesinler domaltın totoşlarınızı aman diyim keyif ten başka bişi yapmayın , ve iyi beslen , şu irem gacısının kabak çekirdeğinide unutma tabi benim gibi ölçüyü kaçırıp motoru bozma

Uffff 3 gündür Antalya'ya 2 haftalığına uçak bileti bulana kadar canımız çıktı , fiyatlar bırak günlük saat başı yükseliyor sezon diye heryer dolu , millet 5-6ay önceden rezervasyon yapmış yaff.
Danimarkalı bir arkadaşla kadın kadına gidiyoruz benim dingil herif te buranın bekçiliğini yapsın pehh bi Hotel kaldı şimdi onu araştırıyoruz ,
Antalya'da tavsiye edeceğiniz doktor varmı kızlar cinsiyet e orda baktırmak istiyorum

kizlar benim bulantilarim var herdaim ama hafif hafif oyle salaniyo migde yatana kadar ,,her yedigim migdemde surekli kayniyo pisiyor gibi :26: yaff ben simdiye kadar 2 defa 6 haftalikken cikardim:120: bide bugun aksam uzerii ,,kizlar inanilmaz aci su geliyor cikarirken:120: ve daha fena oluyorum arkasindan,:120:,butun gun sadece limon yemis gibiyim :120:;niye boyle oluyo bu ??:44:
biraz google amcadan arastirdim istahi kesilenlerde olurmus aci su cikarmak diyo migde asiti cogaliyormus o vakit ,,ben yiyorum ama :26: anlamadim
bide bazi yerlerde safradan bahsediyor o nedemek ???

safra dediği o acı su sarı renkte oluyo , normalde safra kesesinden mide de ki yiyecekleri parçalamak için salgılanırda, benim annemde de var o sıkıntı bende de ben sabahları çok olurumdum eskiden iştahımı keserdi o çıkmadan rahatlıyamazdım yesem bile çıkarırdım, çok aç oruç tuttuğumu bilirim o yüzden , ben de hamilelikte bir iki anca çıkarttım oda üşüttüğümde onun dışında hep safra sıkıntısı yaşadım, aslında çıkarınca rahatlaman lazım sen niye kötü oluyon ki taddan dolayı mı , mide de yanma ekşime normal hamilelikte diye biliyorum , yastığını az yükselt reflüye neden olmasın

eşim varikosel ameliyatı oldu, doktor 4 ay sonra tahlili istedi ama öncesinde tabiki testler vermişti
Ben geldim diye ufaktan kaçıyon dimi sanki adam sigaraya yeni başlamış tövbe yarabim benimkide çok içiyor bende ben günde 3taneye indirdim şimdi onuda atsam süper olucak

sen bi sus bakimm bu halde hala sigara mı, ahh sana yetişsem saçını başını yolacam totona da şöylleee okkalı bi tokat indirmek lazım

ah benim motor da bi bozulsa. inadına durdu benim motor

kız hamilesin fazla kurcalama. gebelikte artan progesteron bunları da yapabiliyor. sen accık o sigarayı bırak midene de daha iyi gelir.

kızlar dün ayağımı burktum bugün basıyorum ama azıcık şiş ve ağrısı var , eşim bağlar zedelenmiştir basıyosan incinmiştir dedi ama çok canım sıkıldı ya

kızlar dün ayağımı burktum bugün basıyorum ama azıcık şiş ve ağrısı var , eşim bağlar zedelenmiştir basıyosan incinmiştir dedi ama çok canım sıkıldı ya

oy kuzum geçmiş olsun. istirahat şansın varsa ayağını yükseğe kaldır dinlendir, buz koy. ayak bağları accık ağrır. çıkık olsa öyle basamazdın.

ayyy geçmiş olsun, nasıl becerdin sen onu:26:
günaydın gacıcıklarsabah sabah gene evde hastane işi. bu ne biçim tatil yaw

hayırdır ne olduki, hastaneden mi aradılar, tatlım sen de eminim araştırmışsındır tüpten sonra kabızlık olabiliyormuş sen yemene içmene az dikkat et düzelir, canını sıkma

ya kaldırım taşları varya , basamaklı bir yoldu farketmedim oynak olduğunu 2 taşın arasına bastım galiba döndü ayakta

oy kuzum geçmiş olsun. Istirahat şansın varsa ayağını yükseğe kaldır dinlendir, buz koy. Ayak bağları accık ağrır. çıkık olsa öyle basamazdın.

bende bastığım için birazcık rahatımda ağrısı sinirimi bozuyo , dün sıcağıyla çok ağrısı yoktu evde buz koydum şiş olunca sonra bandajladım ama ağrı yinede var, orkim ya ortopediye gitsem röntgen olmadan bişey yapmayacak onuda ben çektiremeycem , eczaneden hamileyim deyip burkma içim merhem alsam olur mu :44::44:

kız röntgensiz dkunarak da anlar. sen muayene ol

sorma yaaa bizim buralarda da hep onlardan bütün topuklarım yamuk yumuk, çağırmış gibi olmayayım ama bazen aklıma geliyo ayağım burkulacak diye, aslında onu adam akıllı yapsalar aralarında boşluk kalmaz ama işini iyi yapanı bulmak bu devirde zor
izin alıp eve gitsen dinlensen olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…