- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
olsun canım yeterki bebişin ve sen iyi ol kilolar önemli değil o kadar verirsin sonra sıpanın peşinde koştururken
İnş canım ,peşinde koşturacağım bir çoçuk :26: ben kızımda hiç koşturmadımçookk sakin sürekli yerinde narin çıt kırıldım bişeydi bu seferki nasıl olur bilmem
Sen nasılsın buarada nasıl gidiyor ??
bu konuda pek bilgim yok canım ama kesinlikle diyetisyen öneriyorum
hello gacişkoeyiiyiik garii. ikizlerimle domalttık totoşu yatıyoruz
sen anladın şimdi niye dövdüğümü
İnş canım ,peşinde koşturacağım bir çoçuk :26: ben kızımda hiç koşturmadımçookk sakin sürekli yerinde narin çıt kırıldım bişeydi bu seferki nasıl olur bilmem
Sen nasılsın buarada nasıl gidiyor ??
bugün spermiogram yaptırdık sonuçlar gayet iyi benim herif turp gibiymiş birazcık morfoloji bozuk ama orkide çok önemli deil dedi araştırdım forumlardan oralarda da önemli değil yazılmış %4 ün altına düşünce sorun oluşuyomuşl bizimki %7 diğer değerler gayet iç açıcı endokrinolojiden de cumaya gün aldım o işi de hallettim mi adetin üçüncü günü dayanıcam doktorun kapısına hayırlısıyla inşallah ben de hamiş kalır yetişirim size
bugün spermiogram yaptırdık sonuçlar gayet iyi benim herif turp gibiymiş birazcık morfoloji bozuk ama orkide çok önemli deil dedi araştırdım forumlardan oralarda da önemli değil yazılmış %4 ün altına düşünce sorun oluşuyomuşl bizimki %7 diğer değerler gayet iç açıcı endokrinolojiden de cumaya gün aldım o işi de hallettim mi adetin üçüncü günü dayanıcam doktorun kapısına hayırlısıyla inşallah ben de hamiş kalır yetişirim size
hadi hayirlisi canim ,kiz icimden bir ses herkez arkamdan tek tek dokulecek diyokiki hadi insallah yaa,,Allahim tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallah:) kocisin sigarayi birakmali sanirim yukselmesi icin :26:
bu aksam calisma yokmu kiz ??ne ariyon sen burda
kizlar benim bulantilarim var herdaim ama hafif hafif oyle salaniyo migde yatana kadar ,,her yedigim migdemde surekli kayniyo pisiyor gibi :26: yaff ben simdiye kadar 2 defa 6 haftalikken cikardim:120: bide bugun aksam uzerii ,,kizlar inanilmaz aci su geliyor cikarirken:120: ve daha fena oluyorum arkasindan,:120:,butun gun sadece limon yemis gibiyim :120:;niye boyle oluyo bu ??:44:
biraz google amcadan arastirdim istahi kesilenlerde olurmus aci su cikarmak diyo migde asiti cogaliyormus o vakit ,,ben yiyorum ama :26: anlamadim
bide bazi yerlerde safradan bahsediyor o nedemek ???
eşim varikosel ameliyatı oldu, doktor 4 ay sonra tahlili istedi ama öncesinde tabiki testler vermiştiiyyiz kesin sanırsam galiba :26: sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik
ben de bi test versin de alıcak boyunun ölçüsünü diyodum inşallah bırakır çok istiyorum sigarayı bırakmasınıhaziranda mı test vericek canım siz tedavi olmuyo muydunuz sanki:26: daha önce verdi mi test ne çok soru sordum demi
Ben geldim diye ufaktan kaçıyon dimisanki adam sigaraya yeni başlamış tövbe yarabim benimkide çok içiyor bende ben günde 3taneye indirdim şimdi onuda atsam süper olucak
ah benim motor da bi bozulsa. inadına durdu benim motorSenin o ikizlerini yesinlerdomaltın totoşlarınızı aman diyim keyif ten başka bişi yapmayın , ve iyi beslen , şu irem gacısının kabak çekirdeğinide unutma tabi benim gibi ölçüyü kaçırıp motoru bozma
kizlar benim bulantilarim var herdaim ama hafif hafif oyle salaniyo migde yatana kadar ,,her yedigim migdemde surekli kayniyo pisiyor gibi :26: yaff ben simdiye kadar 2 defa 6 haftalikken cikardim:120: bide bugun aksam uzerii ,,kizlar inanilmaz aci su geliyor cikarirken:120: ve daha fena oluyorum arkasindan,:120:,butun gun sadece limon yemis gibiyim :120:;niye boyle oluyo bu ??:44:
biraz google amcadan arastirdim istahi kesilenlerde olurmus aci su cikarmak diyo migde asiti cogaliyormus o vakit ,,ben yiyorum ama :26: anlamadim
bide bazi yerlerde safradan bahsediyor o nedemek ???
kızlar dün ayağımı burktum bugün basıyorum ama azıcık şiş ve ağrısı var , eşim bağlar zedelenmiştir basıyosan incinmiştir dedi ama çok canım sıkıldı ya
ayyy geçmiş olsun, nasıl becerdin sen onu:26:kızlar dün ayağımı burktum bugün basıyorum ama azıcık şiş ve ağrısı var , eşim bağlar zedelenmiştir basıyosan incinmiştir dedi ama çok canım sıkıldı ya
günaydın gacıcıklarsabah sabah gene evde hastane işi. bu ne biçim tatil yaw
ayyy geçmiş olsun, nasıl becerdin sen onu:26:
Hayırdır ne olduki, hastaneden mi aradılar, tatlım sen de eminim araştırmışsındır tüpten sonra kabızlık olabiliyormuş sen yemene içmene az dikkat et düzelir, canını sıkma
oy kuzum geçmiş olsun. Istirahat şansın varsa ayağını yükseğe kaldır dinlendir, buz koy. Ayak bağları accık ağrır. çıkık olsa öyle basamazdın.
ya kaldırım taşları varya , basamaklı bir yoldu farketmedim oynak olduğunu 2 taşın arasına bastım galiba döndü ayakta
bende bastığım için birazcık rahatımda ağrısı sinirimi bozuyo , dün sıcağıyla çok ağrısı yoktu evde buz koydum şiş olunca sonra bandajladım ama ağrı yinede var, orkim ya ortopediye gitsem röntgen olmadan bişey yapmayacak onuda ben çektiremeycem , eczaneden hamileyim deyip burkma içim merhem alsam olur mu :44::44:
ya kaldırım taşları varya , basamaklı bir yoldu farketmedim oynak olduğunu 2 taşın arasına bastım galiba döndü ayakta
bende bastığım için birazcık rahatımda ağrısı sinirimi bozuyo , dün sıcağıyla çok ağrısı yoktu evde buz koydum şiş olunca sonra bandajladım ama ağrı yinede var, orkim ya ortopediye gitsem röntgen olmadan bişey yapmayacak onuda ben çektiremeycem , eczaneden hamileyim deyip burkma içim merhem alsam olur mu :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?