ayyy geçmiş olsun, nasıl becerdin sen onu:26:
hayırdır ne olduki, hastaneden mi aradılar, tatlım sen de eminim araştırmışsındır tüpten sonra kabızlık olabiliyormuş sen yemene içmene az dikkat et düzelir, canını sıkma
sorma yaaa bizim buralarda da hep onlardan bütün topuklarım yamuk yumuk, çağırmış gibi olmayayım ama bazen aklıma geliyo ayağım burkulacak diye, aslında onu adam akıllı yapsalar aralarında boşluk kalmaz ama işini iyi yapanı bulmak bu devirde zor
Izin alıp eve gitsen dinlensen olmaz mı?
aynen öyle. Oturup rapor yazıyorumpazartesi yapayım diye gitmiştim işe. Aman yok sorun biz hallederiz dediler. şimdi istiyorlar
aynen öyle. oturup rapor yazıyorumpazartesi yapayım diye gitmiştim işe. aman yok sorun biz hallederiz dediler. şimdi istiyorlar
günaydınlar................................
günaydıınnnn herkeseeeegünaydın kızlar
geçmiş olsun canım onun için bi krem var sürünce şişliği ve morluğu geçiyo hemen ondan verir doktor bi görün sen dikkat et kendinekızlar dün ayağımı burktum bugün basıyorum ama azıcık şiş ve ağrısı var , eşim bağlar zedelenmiştir basıyosan incinmiştir dedi ama çok canım sıkıldı ya
Günaydın!napisiniz gaciler?
o kadın programı senin bu kadın programı benim geziniyorum
kız bu çok küçük değil mi ben oyuncaklarıma bu kadar örüyodum yaAvuç içi kadar doğuyalar yarabbim sen nelere kadirsin , çok tatlı olmuş teyzeside birde pembe ör kızçenize
ewt ya küçük oldu ama kıyamadımda sökmeye artık 3 aya kadar anca giyer teyzesi ona büyüğünüde örer ama pembe değil...Herşeyini pembe yapıyolar çocuğun benimkiler bari farklı olsun Gri sıyah falan da yapcam daha duurrr
kız sen adamı öldürürsün temmuzda doğan çocuğa örgü elbise mi giydircen 3 ayneyse çeyizine koyda bebişlerne giydrsin
orkidem bende ayni geziniyom kanallarda ..birde bu progestan cok uykumu getirdi.uzandigim yerde uyuyorum.allahtan bugunlerde cekim yok.evdeyim oyle uyuz uyuz .
Kizlar komsum aradi az once evinde kuran sohbeti varmis. Gel diyor. Daha once hic gitmedim.dikkat etmem gereken ozel birsey varmi acaba?
Tumet neden pepe izliyonki sen?
kız temmuz sonunda doğurcak 29 temmuz gibi:.. Sen ona ağustos desen eylülüm 15inden sonra ekimin sonuna kadar bi buçuk ay giydirr işte...Ziyan almasın o kadar işledim hergün onu giydirsin Bak içim gıcıklandı soksemmi acep :44::44::44::44:
orkidem bende ayni geziniyom kanallarda ..birde bu progestan cok uykumu getirdi.uzandigim yerde uyuyorum.allahtan bugunlerde cekim yok.evdeyim oyle uyuz uyuz .
kizlar komsum aradi az once evinde kuran sohbeti varmis. gel diyor. daha once hic gitmedim.dikkat etmem gereken ozel birsey varmi acaba?
tumet neden pepe izliyonki sen?
tam adamına sordun hiç üşenmem sökmeye , ben bilmem ama küçük diyorsan söküver gerçi bana bebek kıyafetleri oldum olsı küçücük geliyo o ördüğüm hırkayı 3 yaşına kadar giyer dediler bana, beceripte ilk yaş için öremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?