50 mg klomen kullandim. 3 yumos oldu doktorumun dedigine gore ..bunumu sordun cemre?
senin kizcagini biliyordum da napim ..calismam lazim..ayakta uyuyorum
yirim senin gobeği. kız bu arada ne dördü beşinci ayı bitiriyorsun sen
evet tatlım bunu sormuştum
canım senin için diyorum , başladın hakkını vererek yapta sonra inşallah tabi rabbim korktuğumuza uğratmasın ama pişman olup keşke öyle yapmasaydım deme diye diyorum, o progesteron bebişin sana sıkıca tutunsun diye destekle annesi onu, bak orki sana yöntem söylemiş sende öyle al ilaçlarını tam al böylece
biliyorum canım..:13:
bu arada uyudum kaldım yine..Rümeysa! seni rüyamda gördüm.beraber havuza giriyorduk..ben bugünlerde suyla ilgili şeyler görüyorum ama hadi hayırlısı..
evet ben de böyle düşünüyorum ama merak ettim gerçek nedeni:26:bence bünye meselesi yani onca doz ilac alıp 1 yumurtası olan var az bi doz ile 4 5 yumoşu olan vardır diye düşünüyrum
evet ben de böyle düşünüyorum ama merak ettim gerçek nedeni:26:
bu arada pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah
su temiz ise korkma güzel hayra yoralım inşallah.yarın ne cekimin var damat gelin mi
bence bünye meselesi yani onca doz ilac alıp 1 yumurtası olan var az bi doz ile 4 5 yumoşu olan vardır diye düşünüyrum
kız naptın boya badana yaptın mı
ince telli mi saçların,kuafördede yaptırdğındada aynısı mı oluyryaptım yaptım ama değişen bişi olmadı, saçım çok inatçi bi saç ne boya kabul ediyor ne de maşa felan, hemen bozulur
Dogum var yarin
ince telli mi saçların,kuafördede yaptırdğındada aynısı mı oluyr
anamm yirim bebişi yerim
offf çıldıracam, ne istiyor bu herif bendenhergün bir başka vukuatla geliyor, hergün tansiyonumu tavan yaptıracak bişi buluyor... bu sefer fena yapacam alttan almaya hiç niyetim yok düşüncesiz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?