hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlar ben kactim pc basinda cok duramiyom ayaklarim sisiyor cok fazla herkese iyi geceler.....

Yapma be canim.ya kirmizilar gelmeden uzme kendini.beta hemen idrara gecmyioki.baskasinda idrarda gozukebilirken baskasinda gzukmeyecegini bilmiyonmu yapma kuzum ya

bu sekildede avutmak istemiyorum kendimi. sonra kirmizilar gelince daha fazla uzuluyorum. neyse ...kirmizilar gelsinde fethiyeye gidicem. hava degisikligi iyi olack

napayim irem yaa ..o gunde uzulcem. ne farkeder birgun once birgun sonra

Canim dilimde tüy bitti ben 11. Gun yaptim negatifi gordum demekten tabiki bu heveslen diye demiyorum ama bat gunu ve oncesi arasinda fark var demek icin ins. Sende ben gibi bir sonucla karsilasirsin

Gubaydin kizlar haftasonu ama biz uyandik niyeyse.....

aaboooooo saydırmışsın kiki nooldu gerçi ben bu soruyu olaydan birgün sonra sormuş oldum, sen şimdi unutmuşsundur bilem kız sinirin yatışmadıysa söyle sana az sataşayım valla bu sinirle alırım ağzımın payını otururum aşağı
hafta sonum siz olmayınca sıkıcııııııııııııııı geciyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eşimin ankarada sınavı vardı, ben de topladım çantayı atladım arabaya,kuyruk gibi yapıştım ankarayı çok özlemiştim, fingir fingir gezdim gece 9 da eve geldik
nasıııl iyi geldi anlatamam, ama özel sektör işte cumartesi gitmedi diye bu gün öğleden sonra iş yerine uğrayacak pazar günü bu bana yapılır mı

napiyonuz kizzz ..kocisim beni yemege goturdu bugun ..goturmeyip napcak ..meeccbbuurr ... evde yemek olmayinca
ben de bu taktiğin benzerini kullanıyorum, Allah var eşimin hakkını yiyemem o konuda duyarlı ama bazen ben iyi niyetini suistimal ediyorum, tembellik yapıyorum ve yemek yapmak istemiyorum, kedi gibi dibine yapışıp, aşkıııım yemeği senle dışarda yiyelim mi diyorum kırmıyo sağolsun

napayim irem yaa ..o gunde uzulcem. ne farkeder birgun once birgun sonra

yaniii ne diyim sana, burda bi tarafımızı yırttık erken yapılan idrar testlerinde sonuç çıkmayabilir, tamam kendini kaptırma ama çıkmama olasılığını da untma

Son düzenleme:
Slm herkese.Nasıl gidiyor hamilelikler.Yeni bebişler var mı.Rümeysa cinsiyeti belli olmuştur belki.Ben çoook uzun zamandır giremiyorum.İş ev derken zaman su gibi akıp geçiyor.Merak da ediyorum kime ne oldu diye.İnşallah herkes çok mutlu huzurlu hamilelikler ve hayatlar geçirir ve kuzularımızı kucaklarımıza alabiliriz.Amin.

merhaba canımm. eveeeeet yeni bebişler var. ben tüp tedavisi olmuştum. cuma test yaptım. tutmuş. Allah tamamına erdirir inşallah

canım doğum vaktin cok yaklaşmışş olmazmı yeni bebişler orkidemiz hamile benimde bebişim 3 doktora göre kız herhalde kızdır duaların icin sağolsın inşallah kabul olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…