Ah be metom gununu beklesen olursun zatennn ...........
usg yle alakali diiil canim benim doktorum da dedi artik boyunu olcemeyecem dedi ekrana sigmazlarmis buyudu kiz bizim sipalarrrr.....
napayim irem yaa ..o gunde uzulcem. ne farkeder birgun once birgun sonra
kizlar ben kactim pc basinda cok duramiyom ayaklarim sisiyor cok fazla herkese iyi geceler.....
Yapma be canim.ya kirmizilar gelmeden uzme kendini.beta hemen idrara gecmyioki.baskasinda idrarda gozukebilirken baskasinda gzukmeyecegini bilmiyonmu yapma kuzum ya
Canim ben seni avutmak icin demiyom erken yaptigin icin kiziyom sana,boyle kendini rahat hissediyosan bisey diyemem de.bu sekildede avutmak istemiyorum kendimi. sonra kirmizilar gelince daha fazla uzuluyorum. neyse ...kirmizilar gelsinde fethiyeye gidicem. hava degisikligi iyi olack
Canim ben seni avutmak icin demiyom erken yaptigin icin kiziyom sana,boyle kendini rahat hissediyosan bisey diyemem de.
Bende yatmaya gidiyom allaha emanet ol
aaboooooo saydırmışsın kiki noolduHerifle kavga ettik hemde en büyüğünden ,yakasından tutup dışarı fırlatasım geliyor,egoist , bencil , hayvan , öküz oğlu öküz ,boynu devrilesice çoooookkkkkk sinirliyim çokkk ve ağlayasım geliyor sinirden
eşimin ankarada sınavı vardı, ben de topladım çantayı atladım arabaya,kuyruk gibi yapıştımhafta sonum siz olmayınca sıkıcııııııııııııııı geciyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napiyonuz kizzz ..kocisim beni yemege goturdu bugun ..goturmeyip napcak ..meeccbbuurr ...evde yemek olmayinca
haayırlı gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Slm herkese.Nasıl gidiyor hamilelikler.Yeni bebişler var mı.Rümeysa cinsiyeti belli olmuştur belki.Ben çoook uzun zamandır giremiyorum.İş ev derken zaman su gibi akıp geçiyor.Merak da ediyorum kime ne oldu diye.İnşallah herkes çok mutlu huzurlu hamilelikler ve hayatlar geçirir ve kuzularımızı kucaklarımıza alabiliriz.Amin.
Kizlarrrrrrrrrrrr kulağım agriyo bugün sizce hamilelik belirtisimi
Tamam tamam sustuuuuuum
Slm herkese.Nasıl gidiyor hamilelikler.Yeni bebişler var mı.Rümeysa cinsiyeti belli olmuştur belki.Ben çoook uzun zamandır giremiyorum.İş ev derken zaman su gibi akıp geçiyor.Merak da ediyorum kime ne oldu diye.İnşallah herkes çok mutlu huzurlu hamilelikler ve hayatlar geçirir ve kuzularımızı kucaklarımıza alabiliriz.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?