hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım nasılsın, tahlil yapacan mı yine yoksa keselerin görünmesini mi bekleyecen, bi de sen söyledin ama ben unuttum kontrole ne zaman gidecen?

aslında hayalim gibi yapmayayım diyordum ama kadın doğumcu arkadaşım yap dedi. bugün tekrarlayacağım. 31 mayısta gideceğim kontrole. artık hem kalp atışını da görürüm belki

dırı nı nımmmm benim bugün adetin 3. günü öğleden sonra doktora gidicem inşallah bu ay gelicek meleğimiz inanıyorum buna

bu arada alerjiiim tavan yaptı hapşurmak ve burun akıntısından telef oldum iyi ki bugün tatil kolumu kaldırcak halim yok yarına Allah Kerim

dırı nı nımmmm benim bugün adetin 3. günü öğleden sonra doktora gidicem inşallah bu ay gelicek meleğimiz inanıyorum buna

İNŞALLAH CANIM BENİM GÜNLERİ FALAN KAÇIRMAYIN , MİSAFİRLERİ KOVALAYIN GELSİN KUZUCUK İNŞALLAH

bu arada alerjiiim tavan yaptı hapşurmak ve burun akıntısından telef oldum iyi ki bugün tatil kolumu kaldırcak halim yok yarına Allah Kerim

GEÇMİŞ OLSUN CANIM , YİNEDE ŞÜKÜR ALERJİ OLSUN HASTA OLMA İNŞALLAH DİKKAT ET KENDİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…