hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın için biraz geç sanırım herkese tünaydın....

siz karadenizliler her bulduğunuzu kavuruyonuz anam domateste mi kavruluyo o nası bişey,

inanılmaz bir lezzet tabi sevenler için.

Sinirliyim canim herifim gece guya yarisini bana biraktigi domates kavurmasini yemis sen anpiyon nasilsin

benim bile canım çekti şimdi bu yapılır mı? karadenizin neresinden canım?

Melemenini yumurtasiz kasar peynirsiz soganli yesilbiberli acili olani komsi cok basitt sogani yesilbiberi once guzelce kavuruyonn sonra kucuk kuck dogradigin domatesleri atiyion kavuruyon yani.

bende sandım sade domatesli bişey , tamam çekilebilirsin o kadar emek ettin yumurtayıda kır lezzet katar

Allah seni hamiş birine yapılacak en kötü sey olsa gerek dimi ama ben iyiyim canm calısıyrm işte...
Aynen ya cay demleyip yiycektim neyse aksama ifadesini alcamm kiz ates olcerini aldinmi
günaydın için biraz geç sanırım herkese tünaydın....

inanılmaz bir lezzet tabi sevenler için.

benim bile canım çekti şimdi bu yapılır mı? karadenizin neresinden canım?
Ben giresundayim canim.bugun de mayis yedisi belkim bilirsin gorumcem aradi piknige gidicez kaleye sen nerdesin

Evet sanirim ayni sey.bana sadece cay demle dediler gerisini gorumcemler halletcek.sen napiyon nasilsin

valla baksınlar görümcelerin sana... benim görümcem yok nasıl bir duygudur nedir ne değildir bilemiyorum....

ben ne yapıyorum bugün tatil, tatilin tadını çıkarıyorum. sen piknik filan deyince memleketi nasıl özlediğimi farkettim. burada da piknik yapıyoruz ama karadeniz gibi olmuyor...

Benim gorumcemlerle aram orta sekerliyiz,karadenizde yasamak bana gore bi ayricaik deniz ve yesillik bir arada

Benim gorumcemlerle aram orta sekerliyiz,karadenizde yasamak bana gore bi ayricaik deniz ve yesillik bir arada

kesinlikle katılıyorum, karadenizde yaşamak bir ayrıcalık. yaz tatilinde buralar hiç çekilmiyor memlekete gidiyoruz dünya varmış diyoruz... deniz ayaklarımızın dibinde yeşilliği aramaya bile gerek yok her yer yeşillik zaten... karadeniz gibisi yok...

Samsunu gezmye gelmistim o teleferikle cikilan tepe lunaparkina bide oeski otogarinio civarinda sahilde olan caybahceleri hayvanat bahcesi falan superdii

Samsunu gezmye gelmistim o teleferikle cikilan tepe lunaparkina bide oeski otogarinio civarinda sahilde olan caybahceleri hayvanat bahcesi falan superdii

:) seviyorum memleketimi. samsun merkezde olmasakda ilçeye çok yakın. sahil ilçeleri samsunun çok güzel iç kesimleri o kadar değil ne yazık ki... ama karadenizin sahil kesimi güzel zaten. yayları filan... gresunu gezmek çok nasip olmadı ama trabzonu bilirim okuldan dolayı... karadenizin dokusu farklı.. heryteri farklı bir güzellikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…