siz karadenizliler her bulduğunuzu kavuruyonuz anamdomateste mi kavruluyo o nası bişey,
siz karadenizliler her bulduğunuzu kavuruyonuz anamdomateste mi kavruluyo o nası bişey,
Sinirliyim canimherifim gece guya yarisini bana biraktigi domates kavurmasini yemis sen anpiyon nasilsin
Melemenini yumurtasiz kasar peynirsiz soganli yesilbiberli acili olani komsicok basitt sogani yesilbiberi once guzelce kavuruyonn sonra kucuk kuck dogradigin domatesleri atiyion kavuruyon yani.
Aynen ya cay demleyip yiycektim neyse aksama ifadesini alcamm kiz ates olcerini aldinmiAllah senihamiş birine yapılacak en kötü sey olsa gerek dimi ama ben iyiyim canm calısıyrm işte...
Ben giresundayim canim.bugun de mayis yedisi belkim bilirsin gorumcem aradi piknige gidicez kaleye sen nerdesingünaydın için biraz geç sanırım herkese tünaydın....
inanılmaz bir lezzet tabi sevenler için.
benim bile canım çekti şimdi bu yapılır mı? karadenizin neresinden canım?
Kiramiyom yumurta komsii aksama kadar karnim sisiyor gazli halimden beter oluyombende sandım sade domatesli bişey , tamam çekilebilirsino kadar emek ettin yumurtayıda kır lezzet katar
oyyy domates kavurmasına bayılırımmm....menemenin yumuırtasız hali gibi biş bizim burda öyle yani canım...
Aynen ya cay demleyip yiycektim neyse aksama ifadesini alcamm kiz ates olcerini aldinmi
Ben giresundayim canim.bugun de mayis yedisi belkim bilirsin gorumcem aradi piknige gidicez kaleye sen nerdesin
Ben giresundayim canim.bugun de mayis yedisi belkim bilirsin gorumcem aradi piknige gidicez kaleye sen nerdesin
ben samsunluyum. mayıs yedisi bizde Hıdırellez olarak anılır. sanırım aynı şey ama emin değilim... pikniğe miii? karadenizde piknik başkadır. bol bol eğlenceler...
Evet sanirim ayni sey.bana sadece cay demle dediler gerisini gorumcemler halletcek.sen napiyon nasilsin
valla baksınlar görümcelerin sana... benim görümcem yok nasıl bir duygudur nedir ne değildir bilemiyorum....
ben ne yapıyorum bugün tatil, tatilin tadını çıkarıyorum. sen piknik filan deyince memleketi nasıl özlediğimi farkettim. burada da piknik yapıyoruz ama karadeniz gibi olmuyor...
Benim gorumcemlerle aram orta sekerliyiz,karadenizde yasamak bana gore bi ayricaik deniz ve yesillik bir arada
kesinlikle katılıyorum, karadenizde yaşamak bir ayrıcalık. yaz tatilinde buralar hiç çekilmiyor memlekete gidiyoruz dünya varmış diyoruz... deniz ayaklarımızın dibinde yeşilliği aramaya bile gerek yok her yer yeşillik zaten... karadeniz gibisi yok...
Samsunu gezmye gelmistim o teleferikle cikilan tepe lunaparkina bide oeski otogarinio civarinda sahilde olan caybahceleri hayvanat bahcesi falan superdii
Komsiii sizin orda ne var ne yok napiyonuz bugun
bişey varsada haberim yok komşim ben işteyim
anamm komşim bugün calışırmışş komşi sen okullar tatil oluncada calışıyon mu
he tatlım benim öğrenciyle işim yokki...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?