hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anladım canım ,peki sen tarama testlerini falan yaptırcan mı.o haftaların gelmiş ee bide cinsiyet öğrenme haftalarında gelmişş kız hangi ara 16 .haftana geldin yavv daha dün gibiydi sanki

ben 2li yaptırdım bakalım bu gidişte bana bırakırsa belki 3 lü yaptrmam ama eşimde olacak olsun yinede derse yaptırabiliriz emin değilim, ya cuma randevumuz eğer gösterirse

selamlar kızlar! az önce bahçeye gittiğimde bir de ne göreyim! komşumun köpeği doğum yapıyo.bizim bahçeden de görünüyor...inanılmaz,mucize gibi.kimse yardım etmiyor..2 saatte bir sancılı doğum yapıyor.ağrısı olduğu her halinden belli..bence keyfi sezeryan yaptıranlara örnek olmalı .. doğal halinde mis gibi kara kara bebekler geliyor..çok tatlı!

Son düzenleme:
kızlar napıyonuz hepiniz birden kayboluyonuz ya .( bnmde adet belirtileri başladı göslerm çok acıyp kasıklarm ağryo bi yandan bi olsaydm doktora gtcem iişte az kaldı şu rahim filmiyle parça aldrma işinde yrtsam kurtulsam tırstım iyce of ya .(

Irem hiç merak etme senin kızın olcak... Hatta cuma günü doktor erkeğe benziyo dicek ve bi sonraki kontrolünde kesin kız alışverişe başlayın dicek

Kiz izleyebildinmi dogumunu.ne cesaretlisin.turk yildizlari 10 dk yapti gosterisini.dun pilot olmustu ya o yuzden kisa tutmuslar.giresunlunun da sansi bu kadarmis.bugun gorumcem esimin halasi ve gelini ciktik kaleye piknik yaptik cok iyi geldi topraga oturdugum icin sismis durumdayim

Fistik haftasonu cok sessilesiyor top yarina acilir merak etme.yanlis hatirliyorsam kizlar duzeltsin beni rahim normalin ustunde kalin olunca dogum kontrol hapi kullandiydi sanirsam orkide ve bercewste.sen de kullandinmiydi

Kiz tumet zaten 16 haftaya kadar bekledim , kiz erkek onemli degil ama oynxak tahminlere gelememm ha

Son düzenleme:
rumeysa dogum anini goremedim. ama sonrada gittimsevdim bebegi. minicik daha. gozlerini acamamis. :) kapkara bocek gibi :)

günaydın kızlarrr ...............

Aslında his değil di kız o doktor hem anlama hem kuzenime aynı bu şekil söylemişti... Iremede belki öyle der didim
Ama kızı olcak :):):)

Önemli değil canım ya oynak tahmin falan..... zaten ben diyom ya hic merak yapmana gerek yok kızcen olcek

senin bu kesin inşallahsız laflarından erkek olursa şaşmam

Viole doktordan gelemedinmi kiz

ay ben dün yazdım sandıydım çok hastaydım akşam bu alerji mahvetti beni ondan gelemedim canım
doktor güzel şeyler dedi ultrasonla muayene etti kist olmadığı için tedaviye başlayabiliriz dedi ilaç verdi adetin 5. ve 10. günleri arasında içip 12. gün doktora gidicem tekrar ve adetten sonra 1 gün arayla çalışın dedi hakkımızda hayırlısı dua edin benim için nolurr hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu ay bizim de kuzumuz gelicek inanıyorum buna

inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…