hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlar burda bana demisdiz ki ates olc bende olcdum 2 gundur atesim 37 cikiyor 36.9 cikiyor bide ovi testi kulaniyorum 3 gundur silik hatda koyu gibi 2 cizgi bu hamilelik ola bilirmi ve ya ne lutfen anlatin bana cok kafami karistirdi bunlar test yaptim gebelik malasef neqatif adetime 2-3 gun var 27mayis ama cabukda gelir hep

daha test için erken bence canım biraz daha bekle inşallah hamilesindir

canım 2 gün ölçmeyle ateşin hakkında yorum yapılamaz , adete yakınım diyorsun ovu testinin silik çıkması normal, sen ateş topiğini inceledin mi birde 27 mayısa daha 6 gün var :44::44:

iremimmm canımcım napıyosun nasıl gidiyo hamişlik cinsiyeti ne zaman öğreniceksin:26: Sen ne hissediyosun :26: Kutunda ne hissediyosun kıııızzzzzzzz :18:

kutumda ben , tumet birde eltimin kız kardeşi kız hissediyo onun dışındaki tahminler irkekk anası olacağım yolunda , dün burdaki çalışan bayan temizlik yapıyo banada halin nasıl dedi bende iyi sıkıntım yok şükür dedim senin erkek olacak kiloda almadın sadece göbeğin var dedi Bilmiyo ki bacaklar bogum oldu pantolanlara giremiyom

Canım benim. Hadi hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Her daim duamdasiniz

canim benim adet vaktinden erken geir hep bilmiyorum insallah iyi birseye isretdir butun bunlar

gunaydin kizlar! viole tedavin hayirli olsun. ne ilaci kullaniyorsun? adi ne? insallah bu ay bebisinle karsilasirsin.

ireeemmmm bence irkekkkkkk anasi olcan sen .. insallah saglikla dogsunda gerisi onemli degil.

orkidem nasil gidiyor? kontrole gittinmi sen?

desene hangi şanslının kötü gayganası olcam acep Bir sıkıntı çıkmazsa son 3 gün yatcaz kalkcaz ak kara ortaya çıkcak

bence de erkek olucak resimlerden hatırlıyorum sadece göbek vardı bizim okulda üç hamiş var 2sinin erkek aynı senin gibi görüntü kızı olacak olan tombiş oldu diğerlerinin sadece karnı var Allah gönlüne göre versin tatlım
Canım benim. Hadi hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Her daim duamdasiniz
orkideeeemmm napıyosunuz hamilelik nasıl ben de katılıcam önümüzdeki ay aranıza dikkat et kendine de bebişlerine de
saol canım ilacın adını henüz bilemiyorum eczanede yokmuş bugün alıcam zaten yarın kullanmaya başlıcam yazarım ilacı alınca adını buraya sen napıyosun nasıl gidiyo

desene hangi şanslının kötü gayganası olcam acep Bir sıkıntı çıkmazsa son 3 gün yatcaz kalkcaz ak kara ortaya çıkcak

abooo cadı gaynana....abe gaynana napptınn bize...naptıınnn bizeeeee... 3 gün sonra mı belli olcak cinsiyeti? harika!

saol canım ilacın adını henüz bilemiyorum eczanede yokmuş bugün alıcam zaten yarın kullanmaya başlıcam yazarım ilacı alınca adını buraya sen napıyosun nasıl gidiyo

klomenmi acep? 12. gün iğne yapıcam falan mı dedi? nasıl olacakmış tedavi?
ben de kırmızıları bekliyorum ..ama gelecek gibi de değil..ilaçlara devam ediyorum.o nedenle gecikebilir.

orkide!!!! progestan kullanırken adet olunur mu?

benden masum bişey olur mu acep Cuma öğleden sonra doktordayım kısmetse bakalım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsinde kız erkek önemli değil ikisinide babasına karşı fitliycem zaten

adını bilmiyorum canım 12. güün kontrole çeğırdı yumurtaya bakıcak

rumeysa dogum anini goremedim. ama sonrada gittimsevdim bebegi. minicik daha. gozlerini acamamis. :) kapkara bocek gibi :)
kac böceği oldu bizim kedinin doğum videosu var ama cesaret edip izleyemiyorum
günaydın kızlarrr ...............

senin bu kesin inşallahsız laflarından erkek olursa şaşmam
günaydınnnnnn komşiiii bebişini burdan mıncıklıyorumm
ne güzel umudunuzu hic yitirmeyin inşallah olucak,umudu yitirmek sevgiliden yüz çevirmekmiş.inşallah kaliteli yumoşların olur ve spermcanlar hopp diye yakalar gerkeni yapar.

canım arkdaşlar yazmış sana ateş topiğini güzelce incele orda yapılması gerekenleri yap biz de daha sağlıklı mantıklı yorumlar yapabilelim.gün gün sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan ölcmen lazım o nları not alman lazım
Selam kızlar gündüz yoğunluktan gece uyumaktan yazamıyorum. Nasılsıniz.?
hihih hihih hamişlik belirtileri uyku uyku uykkkkkuuuuuu

meltemmmmm kız senin batın gelmişşşşşş batın bugün,ayy heyecan yaptım şimdi..progestan icin ben bişey diyemem ama harbiden cok garip bi ilac kistimin oldgu ay adet olamayınca progestan verdilerdi hamile kaldım kanamam vardı progestan verdiler garip bi ilac yav,,sakın test falan yapayım deme.bi bat gecsin

biz de sizi burdan öperiz ama şehzadem olacaksa nikah düşer bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…