inşallah canımmm
kizlar burda bana demisdiz ki ates olc bende olcdum 2 gundur atesim 37 cikiyor 36.9 cikiyor bide ovi testi kulaniyorum 3 gundur silik hatda koyu gibi 2 cizgi bu hamilelik ola bilirmi ve ya ne lutfen anlatin bana cok kafami karistirdi bunlar test yaptim gebelik malasef neqatifadetime 2-3 gun var 27mayis ama cabukda gelir hep
kizlar burda bana demisdiz ki ates olc bende olcdum 2 gundur atesim 37 cikiyor 36.9 cikiyor bide ovi testi kulaniyorum 3 gundur silik hatda koyu gibi 2 cizgi bu hamilelik ola bilirmi ve ya ne lutfen anlatin bana cok kafami karistirdi bunlar test yaptim gebelik malasef neqatifAdetime 2-3 gun var 27mayis ama cabukda gelir hep
iremimmm canımcım napıyosun nasıl gidiyo hamişlik cinsiyeti ne zaman öğreniceksin:26: Sen ne hissediyosun :26: Kutunda ne hissediyosun kıııızzzzzzzz :18:
daha test için erken bence canım biraz daha bekle inşallah hamilesindir
ay ben dün yazdım sandıydım çok hastaydım akşam bu alerji mahvetti beni ondan gelemedim canım
doktor güzel şeyler dedi ultrasonla muayene etti kist olmadığı için tedaviye başlayabiliriz dediilaç verdi adetin 5. ve 10. günleri arasında içip 12. gün doktora gidicem tekrar ve adetten sonra 1 gün arayla çalışın dedi hakkımızda hayırlısı dua edin benim için nolurr hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu ay bizim de kuzumuz gelicek inanıyorum buna
canım 2 gün ölçmeyle ateşin hakkında yorum yapılamaz , adete yakınım diyorsun ovu testinin silik çıkması normal, sen ateş topiğini inceledin mi birde 27 mayısa daha 6 gün var :44::44:
kutumda ben , tumet birde eltimin kız kardeşi kız hissediyo onun dışındaki tahminler irkekk anası olacağım yolunda , dün burdaki çalışan bayan temizlik yapıyo banada halin nasıl dedi bende iyi sıkıntım yok şükür dedim senin erkek olacak kiloda almadın sadece göbeğin var dediBilmiyo ki bacaklar bogum oldu pantolanlara giremiyom
selam kızlar gündüz yoğunluktan gece uyumaktan yazamıyorum. Nasılsıniz.?
gunaydin kizlar! Viole tedavin hayirli olsun. Ne ilaci kullaniyorsun? Adi ne? Insallah bu ay bebisinle karsilasirsin.
Ireeemmmm bence irkekkkkkk anasi olcan sen .. Insallah saglikla dogsunda gerisi onemli degil.
Orkidem nasil gidiyor? Kontrole gittinmi sen?
bence de erkek olucak resimlerden hatırlıyorum sadece göbek vardı bizim okulda üç hamiş var 2sinin erkek aynı senin gibi görüntücanım 2 gün ölçmeyle ateşin hakkında yorum yapılamaz , adete yakınım diyorsun ovu testinin silik çıkması normal, sen ateş topiğini inceledin mi birde 27 mayısa daha 6 gün var :44::44:
kutumda ben , tumet birde eltimin kız kardeşi kız hissediyo onun dışındaki tahminler irkekk anası olacağım yolunda , dün burdaki çalışan bayan temizlik yapıyo banada halin nasıl dedi bende iyi sıkıntım yok şükür dedim senin erkek olacak kiloda almadın sadece göbeğin var dediBilmiyo ki bacaklar bogum oldu pantolanlara giremiyom
orkideeeemmm napıyosunuz hamilelik nasıl ben de katılıcam önümüzdeki ay aranızaCanım benim. Hadi hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Her daim duamdasiniz
saol canım ilacın adını henüz bilemiyorum eczanede yokmuş bugün alıcam zaten yarın kullanmaya başlıcam yazarım ilacı alınca adını burayagunaydin kizlar! viole tedavin hayirli olsun. ne ilaci kullaniyorsun? adi ne? insallah bu ay bebisinle karsilasirsin.
ireeemmmm bence irkekkkkkk anasi olcan sen .. insallah saglikla dogsunda gerisi onemli degil.
orkidem nasil gidiyor? kontrole gittinmi sen?
desene hangi şanslının kötü gayganası olcam acepBir sıkıntı çıkmazsa son 3 gün yatcaz kalkcaz ak kara ortaya çıkcak
saol canım ilacın adını henüz bilemiyorum eczanede yokmuş bugün alıcam zaten yarın kullanmaya başlıcam yazarım ilacı alınca adını burayasen napıyosun nasıl gidiyo
abooo cadı gaynana....abe gaynana napptınn bize...naptıınnn bizeeeee...3 gün sonra mı belli olcak cinsiyeti? Harika!
klomenmi acep? 12. Gün iğne yapıcam falan mı dedi? Nasıl olacakmış tedavi?
Ben de kırmızıları bekliyorum ..ama gelecek gibi de değil..ilaçlara devam ediyorum.o nedenle gecikebilir.
Orkide!!!! Progestan kullanırken adet olunur mu?
abooo cadı gaynana....abe gaynana napptınn bize...naptıınnn bizeeeee...3 gün sonra mı belli olcak cinsiyeti? harika!
klomenmi acep? 12. gün iğne yapıcam falan mı dedi? nasıl olacakmış tedavi?
ben de kırmızıları bekliyorum ..ama gelecek gibi de değil..ilaçlara devam ediyorum.o nedenle gecikebilir.
orkide!!!! progestan kullanırken adet olunur mu?
adını bilmiyorum canım 12. güün kontrole çeğırdı yumurtaya bakıcak
kac böceği oldu bizim kedinin doğum videosu var ama cesaret edip izleyemiyorumrumeysa dogum anini goremedim. ama sonrada gittimsevdim bebegi. minicik daha. gozlerini acamamis. :) kapkara bocek gibi :)
günaydınnnnnn komşiiii bebişini burdan mıncıklıyorummgünaydın kızlarrr ...............
senin bu kesin inşallahsız laflarından erkek olursa şaşmam
ne güzel umudunuzu hic yitirmeyin inşallah olucak,umudu yitirmek sevgiliden yüz çevirmekmiş.inşallah kaliteli yumoşların olur ve spermcanlar hopp diye yakalar gerkeni yapar.ay ben dün yazdım sandıydım çok hastaydım akşam bu alerji mahvetti beni ondan gelemedim canım
doktor güzel şeyler dedi ultrasonla muayene etti kist olmadığı için tedaviye başlayabiliriz dediilaç verdi adetin 5. ve 10. günleri arasında içip 12. gün doktora gidicem tekrar ve adetten sonra 1 gün arayla çalışın dedi hakkımızda hayırlısı dua edin benim için nolurr hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu ay bizim de kuzumuz gelicek inanıyorum buna
canım arkdaşlar yazmış sana ateş topiğini güzelce incele orda yapılması gerekenleri yap biz de daha sağlıklı mantıklı yorumlar yapabilelim.gün gün sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan ölcmen lazım o nları not alman lazımkizlar burda bana demisdiz ki ates olc bende olcdum 2 gundur atesim 37 cikiyor 36.9 cikiyor bide ovi testi kulaniyorum 3 gundur silik hatda koyu gibi 2 cizgi bu hamilelik ola bilirmi ve ya ne lutfen anlatin bana cok kafami karistirdi bunlar test yaptim gebelik malasef neqatifadetime 2-3 gun var 27mayis ama cabukda gelir hep
hihih hihih hamişlik belirtileri uyku uyku uykkkkkuuuuuuSelam kızlar gündüz yoğunluktan gece uyumaktan yazamıyorum. Nasılsıniz.?
meltemmmmm kız senin batın gelmişşşşşş batın bugün,ayy heyecan yaptım şimdi..progestan icin ben bişey diyemem ama harbiden cok garip bi ilac kistimin oldgu ay adet olamayınca progestan verdilerdi hamile kaldım kanamam vardı progestan verdiler garip bi ilac yav,,sakın test falan yapayım deme.bi bat gecsinabooo cadı gaynana....abe gaynana napptınn bize...naptıınnn bizeeeee...3 gün sonra mı belli olcak cinsiyeti? harika!
klomenmi acep? 12. gün iğne yapıcam falan mı dedi? nasıl olacakmış tedavi?
ben de kırmızıları bekliyorum ..ama gelecek gibi de değil..ilaçlara devam ediyorum.o nedenle gecikebilir.
orkide!!!! progestan kullanırken adet olunur mu?
kac böceği oldu bizim kedinin doğum videosu var ama cesaret edip izleyemiyorum
Günaydınnnnnn komşiiii bebişini burdan mıncıklıyorumm
ne güzel umudunuzu hic yitirmeyin inşallah olucak,umudu yitirmek sevgiliden yüz çevirmekmiş.inşallah kaliteli yumoşların olur ve spermcanlar hopp diye yakalar gerkeni yapar.
Canım arkdaşlar yazmış sana ateş topiğini güzelce incele orda yapılması gerekenleri yap biz de daha sağlıklı mantıklı yorumlar yapabilelim.gün gün sabah 6 ile 8 arası yataktan kalkmadan ölcmen lazım o nları not alman lazım
hihih hihih hamişlik belirtileri uyku uyku uykkkkkuuuuuu
meltemmmmm kız senin batın gelmişşşşşş batın bugün,ayy heyecan yaptım şimdi..progestan icin ben bişey diyemem ama harbiden cok garip bi ilac kistimin oldgu ay adet olamayınca progestan verdilerdi hamile kaldım kanamam vardı progestan verdiler garip bi ilac yav,,sakın test falan yapayım deme.bi bat gecsin
biz de sizi burdan öperiz ama şehzadem olacaksa nikah düşer bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?