kac böceği oldu bizim kedinin doğum videosu var ama cesaret edip izleyemiyorum
meltemmmmm kız senin batın gelmişşşşşş batın bugün,ayy heyecan yaptım şimdi..progestan icin ben bişey diyemem ama harbiden cok garip bi ilac kistimin oldgu ay adet olamayınca progestan verdilerdi hamile kaldım kanamam vardı progestan verdiler garip bi ilac yav,,sakın test falan yapayım deme.bi bat gecsin
bir tane oldu yahu! şaşırdım ben..ben ikinci geldi sanmıştım ama o ilk doğanmış. bir tane bebeği oldu.:26: ama çok güzel..hava çok sıcak olduğu için sürekli yalıyor bebeğini..dün yavru tuvaletini yaptı,anne hemen yalayarak temizledi..yau annelik her canlıda güzel.
ben heyecanlanmıyorum hiç.bat bugündü evet.ama biliyorsun test yaptım...progestan nedeniyle gecikme olabilir belkim.
progestanın gecikme yaptığını bilmiyordum sen zaten heyecanlanma.gelicek kırmızılar merak etmeben öyle bi heyecan sardı.seninle bi ara battaşdık sonra geri mi geldi ileri tarihe mi gittiydi 22 sindeydı tarih olarak benimki.
bitane mi yavrusu alla alla garip bi durum olsun en azından komşun icin iyi olmuştur.bizim kedi yemeğini yiyor karnı doydumu bişeyler söylene söylene dolanıyor sonra hop pyavrular toplanıyor başlıyorlar annelerini emmeye oy oyy izle izle doyamıyor insan ya.
ben de gecikme yapar mı yapmaz mı bilmiyorum..ama doktor da ilacı almayı bırakma dedi..o yüzden devam ediyorum almaya..
ne tatlılar yaaaaaaa....yerim onların totoşlarını!pisilere özellikle yavru pisilere bayılıyorum...valla 2 tane olmasa alıcam bir tane daha..
Fistik haftasonu cok sessilesiyor top yarina acilir merak etme.yanlis hatirliyorsam kizlar duzeltsin beni rahim normalin ustunde kalin olunca dogum kontrol hapi kullandiydi sanirsam orkide ve bercewste.sen de kullandinmiydi
yok cnm bnm ben kullanmadm bnde rahim kalınlığının nedeni daha başka bişi gibi bi yaptırsaydm şu testleri tahlilleri falan uf inanki adet olmayı bu kadar beklemedydm olduktan sonra belli olcak anya konya hayırlsı olsun inş
ben de gecikme yapar mı yapmaz mı bilmiyorum..ama doktor da ilacı almayı bırakma dedi..o yüzden devam ediyorum almaya..
ne tatlılar yaaaaaaa....yerim onların totoşlarını!pisilere özellikle yavru pisilere bayılıyorum...valla 2 tane olmasa alıcam bir tane daha..
bir tane oldu yahu! şaşırdım ben..ben ikinci geldi sanmıştım ama o ilk doğanmış. bir tane bebeği oldu.:26: ama çok güzel..hava çok sıcak olduğu için sürekli yalıyor bebeğini..dün yavru tuvaletini yaptı,anne hemen yalayarak temizledi..yau annelik her canlıda güzel.
ben heyecanlanmıyorum hiç.bat bugündü evet.ama biliyorsun test yaptım...progestan nedeniyle gecikme olabilir belkim.
sen bir iki gün geçsin gelmezse testi tekrarla günü gelmeden yapılan test hükümsüzdür
sen bir iki gün geçsin gelmezse testi tekrarla günü gelmeden yapılan test hükümsüzdür
kesınlıkleeeeeeeben su anda meltemın bat gunu ve kırmızılar gelıcek mı gelmıyecek mı dusunuyorum.testı yaptıgı ıcın ayrıyeten kızıyom o ayrı bı konu
cuma gunune kadar bekleyem bakalim. olmazsa tekrarlarim testi
cuma gunune kadar bekleyem bakalim. olmazsa tekrarlarim testi
Selam kızlar gündüz yoğunluktan gece uyumaktan yazamıyorum. Nasılsıniz.?
ben gidem mutfağımı toplayayımm hadi görşürük
kızlarrrrrrrrr bebısım bı teekmee attı yediğim en gucluuuuu tekmeydı 7 8 tanede ardarda tekmeledırabbım sızlerede yasatır ınşalllah saglıklı gıeeeeeeeee
Selam kızlar gündüz yoğunluktan gece uyumaktan yazamıyorum. Nasılsıniz.?
selaaammmmnasılsınız cızlar, ben çok yorgunum, kaç gündür evimin yolunu bulamadım bugün evdeyim ama gezme tozmalarımın yorgunluğu yeni çıkıyor offf bide kalkıp temizlik yapmam lazım sonra duş sonra yemek sonra masayı kur sonra tekrar topla bulaşık çay oooooooooooooo bitmiyokiiii. bide daha mobilyalara halılara mutfağa girişmek lazım püüffff
naaptın tatlım, tahlili tekrarladım demişsin aama sonucunu yazmamışsın, iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?