hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ilacın ismini sormuştun bugün aldım serophene vermiş günde 2 tane içicem 5 gün canım :18:

ilacın ismini sormuştun bugün aldım serophene vermiş günde 2 tane içicem 5 gün canım :18:

bol bol yımırtlaman için vermiş doktorun..İnşallah çokca olur yumurtaların .. ben hiç kullanmadım ondan.

Rümeysaaaa kız fotoğrafını çekerse doktor buraya koyarsın dimi? o hareketli kız nasıl bir kızmış görelim..

Günaydınnnnnn

ben cuma gidecem ama çok üzgününm eşimi bir haftalığına gümüşhaneye gönderiyolar randevuya gelemeyecek , çok isteyince hep böyle şeyler çıkıyooo
Benimki hecc goremiyor artik devlette almiyolr.artik bidahaki randevuda gorur ve hem kocaman olmus olur..ben ciktim simdi evden.gelince gorusuruz insallah guzel saglikli haberler verebilrim

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Ben kullanmistim o ilaci hayirlsiya klaliteli yumurtalrin olur insallah
sende işe yaramamış mıydı? :18:
ben cuma gidecem ama çok üzgününm eşimi bir haftalığına gümüşhaneye gönderiyolar randevuya gelemeyecek , çok isteyince hep böyle şeyler çıkıyooo

üzülme canım tek derdiniz bu olsun Allah size, bebeğinize sağlık versin gerini boşver kendini ve bebişini üzme

ama ben cinsiyeti söylerse eşimde yanımızda olsun çok istemiştim hep çok istemekten oldu zaten

ama ben cinsiyeti söylerse eşimde yanımızda olsun çok istemiştim hep çok istemekten oldu zaten

haklısın canım istemen çok normal o zaman sen de süprizli bi şekilde söyle telefonda falan söyleme bişey hazırlayalım sana öyle söyle hem anı olur sizin içinde sen de üzülmemiş olursun olur mu?

burda şahane bir hava var, gel de coşmaaaa şimdi nasıl kendimi atmiyim dışarııı hava açık güneşli ama miisss gibi serin bir esinti var, tam benim havam

violeee 5 gün kuluçkaya yatacan demek, hayırlısı olsun inşallah bisürü bisürü yumurtlarsın
rumeysaaa senin bücür şimdiden böyle doğunca napcan olsun azcık spor yaparsın. benim bu kiloları vermem için iki tane birden lazım

irem kuzum benim üzülmeee lütfen, ya ben pek kontrol olayından anlamam ama bir hafta sonraya ertelesen olmaz mı:26::26: geç mi olur:26:

kızlar bu hamilelik olaylarını kafama takmıyım diyorum olmuyo olmuyo okulda 5 hamile 1 lohusa var sürekli bebek muhabbetleri dönüyo benim de olsaydı demekten kendimi alamıyorum bi de üstüne insanların artık bebek yapın baskısı işleri daha da zorlaştırıyo çok canım sıkılıyo

violeeee uzme tatli canini ... bak bu ay onemli senin icin. saglikli yumoslarin olmasi lazim. milletin dedigini kafaya taksaydik ohooooo ...biz gecen sene esimle yurt disina gittik tatil icin. arkamizdan bebek icin tedaviye gittiler diye soylenmis. yahu ben o tarihte bebek calismasina baslamamistim bile.
takma kimseyi. tika kulaklarini. her seyin bir zamani vardir. bu arada sen ogretmenmisin?

peeeh kimsecikler yok ben de gidiyorum o zaman gidiyim kendi kendimi teselli edeyim

ben geldim ben geldim gitmeeeeee
napıyon canım nasılsın... o dediğin konuyu hiç sorma benmde çewremde çocuk hamile dolu bide çocuk yapmaya çalıştığımıda biliyolar her aramaya sormaya daha olmadı mı diye soruyolar ya sinirim bozuluyo... olduda sanki ben söylemiyom

yazmaktageç kaldık viole nin yerinde yeller esiyooo

bende çıkıom işte hafta sonndan beri öldüm yorgunluktan ama deydi... biraz uzanayım...
bütün battaniye çarşaf kilim örtü ne warsa yıkadım kutuladım... taşınma moduna gireyim artık diye zaman geçsin bir an önce diye temmuzda ben burdan yolcuyummmm yarın öbür günde kışlıkları kutularım ardından çekmeceleri boşaltırım ıvırı zıvırı vitrini falan.... sonhaftada kalan kıyafetler ve mutfağı topladımmı kimse tutamaz beni burda artııııkkkkkk.... yupiiiiiiii

iyiii gidin o zaman ben de gidim bariiii şimdi ilham verdin, kanepeleri de silsem de kurtulsam mı:44::44: hıım önce çamaşırları seriyim, sonra bulaşık makinasını boşaltayım, keyfim isterse de kanepeleri siliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…