ilacın ismini sormuştun bugün aldım serophene vermiş günde 2 tane içicem 5 gün canım :18:
günaydın kızlar
ilacın ismini sormuştun bugün aldım serophene vermiş günde 2 tane içicem 5 gün canım :18:
bol bol yımırtlaman için vermiş doktorun..İnşallah çokca olur yumurtaların ..ben hiç kullanmadım ondan.
Rümeysaaaa kız fotoğrafını çekerse doktor buraya koyarsın dimi? o hareketli kız nasıl bir kızmış görelim..
Günaydınnnnnn
Gunaydinnnlarrr.ben minik kizimi gormeye gidicemmm. Ama yataktan kalkamiyommm
Benimki hecc goremiyor artik devlette almiyolr.artik bidahaki randevuda gorur ve hem kocaman olmus olur..ben ciktim simdi evden.gelince gorusuruz insallah guzel saglikli haberler verebilrimben cuma gidecem ama çok üzgününm eşimi bir haftalığına gümüşhaneye gönderiyolar randevuya gelemeyecek , çok isteyince hep böyle şeyler çıkıyooo
sende işe yaramamış mıydı? :18:Ben kullanmistim o ilaci hayirlsiya klaliteli yumurtalrin olur insallah
ben cuma gidecem ama çok üzgününm eşimi bir haftalığına gümüşhaneye gönderiyolar randevuya gelemeyecek , çok isteyince hep böyle şeyler çıkıyooo
günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Sende işe yaramamış mıydı? :18:
üzülme canım tek derdiniz bu olsun allah size, bebeğinize sağlık versinGerini boşver kendini ve bebişini üzme
ama ben cinsiyeti söylerse eşimde yanımızda olsun çok istemiştim hep çok istemekten oldu zaten
Allah kolaylık versin cicim zor işler valla yorgun oluncada hiç çekilmiyo evişi
peeeh kimsecikler yok ben de gidiyorum o zaman gidiyim kendi kendimi teselli edeyim
violeeee uzme tatli canini ... bak bu ay onemli senin icin. saglikli yumoslarin olmasi lazim. milletin dedigini kafaya taksaydik ohooooo ...biz gecen sene esimle yurt disina gittik tatil icin. arkamizdan bebek icin tedaviye gittiler diye soylenmis. yahu ben o tarihte bebek calismasina baslamamistim bile.
takma kimseyi. tika kulaklarini. her seyin bir zamani vardir. bu arada sen ogretmenmisin?
bende çıkıom iştehafta sonndan beri öldüm yorgunluktan ama deydi... biraz uzanayım...
bütün battaniye çarşaf kilim örtü ne warsa yıkadım kutuladım... taşınma moduna gireyim artık diye zaman geçsin bir an önce diye temmuzda ben burdan yolcuyummmmyarın öbür günde kışlıkları kutularım ardından çekmeceleri boşaltırım ıvırı zıvırı vitrini falan.... sonhaftada kalan kıyafetler ve mutfağı topladımmı kimse tutamaz beni burda artııııkkkkkk.... yupiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?