hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım birincisi 4 haftadır bekliyorum bir hafta daha beklersem düzeni değişecek randevuların ve ben bir sonraki randevudan sonra şehir dışına çıkcam kısmetse, birde benim doktor çok yoğun randevu alsam en az bir ay sonra olur hastası olduğum için sözlü randevu alsam her türlü o günün randevulularını beklemem gerekecek arada ne zaman alırlarsa o riske girmem izin alıp gidiyorum çok vaktimi alır, hayırlısı olsun ya başka bir randevuda gelir artık ..................

tatlım çevrendekileri salla , olumsuz etkilenme şevklen atla kocişin üstüne Bu ay senin ayın

hıımm anladım, yok o zaman sen bunu kaçırma... dediğin gibi daha kontrollerin var daha sonrakilere gelir...

Kizlar biz geldik doktordan.allaha sukur bi sinitimiz yokmus.3 hafta sonra seker yuklemesi varmis.doktorumun tatliligi ustundeydi gene :)bi usg fotosu verdiler bebege benztemiyom o yuzden yuklemek istemiyom.

peeeh kimsecikler yok ben de gidiyorum o zaman gidiyim kendi kendimi teselli edeyim

hayır canım bende bı işe yaramadı cunku bana catlatma iğnesı yatırmadı o ay kiste dönmüştü yumurtalarım.şimdi bunu söyledim ya moralini bozayım falan deme ağzını burunun kırarım bak,etrafında bu kadar hamile varken bunalman normal sakın icine atma azcık ağla sonra hopp kendine gel tamam mı seviyoruz seni

Kizlar biz geldik doktordan.allaha sukur bi sinitimiz yokmus.3 hafta sonra seker yuklemesi varmis.doktorumun tatliligi ustundeydi gene :)bi usg fotosu verdiler bebege benztemiyom o yuzden yuklemek istemiyom.

ne demek benzemiyor kııız, şimdi daha çok merak ettim bak. neysee ama önemli olan bebişinin iyi olduğunu bilmek gözün aydın, darısı doğumuna... sahi rümişim sen doğumu nasıl düşünüyorsun, normale cesaretin var mı, takvimine baktım gene şaka maka olmuş mu o kadar zaman da nasıl geçiyor...

Normal doguma cesaretim var azbucuk aklimda planlarim var bakalim doktorumuz normal olma ihtimali var derse insallah normal istiyom.bide aile hekimimdeki ebeyle konusp sancilar vurmaya basladiginda evime gelip takip ederse degmen keyfime ozaman

Bugun usg icin beklerkn bi kadin vardi.baska kadin ile konusurken duydum.bebegi cok hastaymis karnindaki.yaşasa bile iyilesme sansi yokmus buyuk ihtimal olur demisler bebek icin.ayrintilya girdi kadin sonra bebegi almalari icin hastaneye yatacakmis.merak ettigm neden bebegin olmesini beklemiyorlar sanki canli bebegi oldurmek bana bi garip geliyo norml hayatta yasayan birini oldurmkle eşdegermis gibi aksama kadar kafami kurcalayip durdu bu olay

Canim olmus bebek anneyi zehirler diye biliyorum........

merhaba kuzucuklar kaç gündür gelememiştim. maluuum çook uyuyorum dabeni sormuşunuz iyiyim çoook şükür. inşallah sizler de iyisinizdir? rümüş hadi gözün aydıın. kızçenle ilgili her şey yolunda şimdilik maşallah

violeeeeem sen şimdi ilaç kullanıyorsun ya onlar da biraz duygusallaştırıyor insanı. İnşallah önümüzdeki ay aramızda olacağına canı gönülden inanıyorum.

meltemcim sende durumlar nasıl, tekrar test falan yaptın mı? çatlama iğnesini ne zaman vurunmuştun?

ya bu arada hayalim yok piyasada sorun yoktur inşallah.

irem, tumet, cemrem, bercem, yaşamım, bartekim, seldacım, deryam, sweetim sizlere de kocamanunuttuğum var mı:44:

bu arada benim ilk usg de 31 mayıs. inşallah her şey yolundadır. yavrucuklarım iyidir inşallah

evet doktor teyzesi iyyiz şükürler olsun.amanda aman hamişlik belirtileri başlamış mı ne güzel
hayalim en son eşine birazdan fazla sinirliydi bide hamilelik belirtileri ondada vardı bulantı falan galiba ondan gelemiyor

bu insanlar yok mu çok fena bazıları yaaa Allah akıl fikir vicdan versin bunlara evet canım sınıf öğretmeniyim

ohh ohhh mmuştan kurtulmak gibisi yok muhteşem hissediceksin bundan sonraki hayatında kendini her yerde binlerce şükürler ediceksin bende öyle olmuştu kolay gelsin sana tatlım
inşallah benim ayımdır bu ay daha kırmızılar gitmedi benim biraz uzun sürer de
ben de sizi seviyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu arada benim ilk usg de 31 mayıs. inşallah her şey yolundadır. yavrucuklarım iyidir inşallah
yavrucuklarını sevsinler senin aman iyi olun dualarım sizinle

işte bu

orkidem ben catlatma ignesini 6 mayista olmustum. bugun 16. gun iste ...bugun test yaptim. negatif yine. irem duymasin. dayanamadim :26:
progestani kesicem bugunden itibaren ...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…