hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bak bişey daha öğrenmiş olduk hayırlısı..meltem catlatma iğnesini yaptırdğından 16 gün gecmek üzere yanlış bilmiyrsam.
peki keyfin nasıl iyimisn

keyfim iyi çok şükür. ara ara heyecan yapıyorum bebişler ne durumda diye. sonra sakinleşmaye çalışıyorum. iş yeri yoğun. öğle arası dışında 16.30 a kadar hasta görüyorum. hasta başı tuvalete gidiyoruum

meltemcim kan testi yaptırsana. bak benim de idrara çıkmıyor bu gebelik. sonuca göre progestanı bırakırsın ya da devam edersin

orkidem ben catlatma ignesini 6 mayista olmustum. bugun 16. gun iste ...bugun test yaptim. negatif yine. irem duymasin. dayanamadim :26:
progestani kesicem bugunden itibaren ...:44:

canım bende yeni öğrendim progestan gecikme yapabilirmiş,sen haklı cıktın,,duydu duydu birazdan damlar buraya o hissetmiştr

Son düzenleme:
canım kan testi yaptır kesin sonuç olsun. bak benim 2. gebelikte çatlama iğnesinin 18. günü idrar yapmıştım çıkmamıştı.

orkidem ben catlatma ignesini 6 mayista olmustum. bugun 16. gun iste ...bugun test yaptim. negatif yine. irem duymasin. dayanamadim :26:
progestani kesicem bugunden itibaren ...:44:

ben de bugün doktorumu tekrar gördüm sana cok benzzetiyorum ya icim rahatlıyor..böyle ona bi kutu cikolata götürmek istiyorum ama yasaktır diye cekiniyorum.

neden idrarda cikmiyorki testin? ?? :26:
progestan nedeniyle gecikme yasandi diye tahmin ediyorum ama dedigin dogru. yarinda gelmezse cuma kana gideyim. progestana devam edeyimmi sence cumaya kadar?

neden idrarda cikmiyorki testin? ?? :26:
progestan nedeniyle gecikme yasandi diye tahmin ediyorum ama dedigin dogru. yarinda gelmezse cuma kana gideyim. progestana devam edeyimmi sence cumaya kadar?

canım benim kan için cumayı bekleyip bu eziyeti yapma kendine. git ver yarın. sonuca göre keser ya da devam edersin. bazı kadınların beta hcg idrara geç çıkıyor

Günaydın bacilar. Yahu mide bulantısı başladı. Erken değil mi yahu. Dişlerimi fırçalayamiyorum hemen midem kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…