Rahata kavusmana az kaldi desene.ak mi kara mi gorucez.niye kiz polis gormek kotumu.uyandigimda tebbessum ediyodum.guzel bi ruyaydi yavGünaydın kızlarkan verdim geldim.rahatladım.birkaç saate çıkar sonuç.maile atacaklar.
orkide geçmiş olur inşallah... azcık katlan bakalım..ikiz annesi olmak kolay değil.
rümeysaaaaa görecek başka bişey bulamadınmı kız?!Hayra çıksın inşallah
Rahata kavusmana az kaldi desene.ak mi kara mi gorucez.niye kiz polis gormek kotumu.uyandigimda tebbessum ediyodum.guzel bi ruyaydi yav
kötü değil tabi de..ne bilim insan bi bebek görür,bi beşik görür falan..polis ne alaka yaunerden aklına geldiki
günaydın kızlarKan verdim geldim.rahatladım.birkaç saate çıkar sonuç.maile atacaklar.
Orkide geçmiş olur inşallah... Azcık katlan bakalım..ikiz annesi olmak kolay değil.
Rümeysaaaaa görecek başka bişey bulamadınmı kız?!Hayra çıksın inşallah
hadi bakalım rabbimin izniyle katlanarak artacak değerlerin haberini ver inşalllahhhhhh
iyidir datlum sen nasılsın ...........
iyyim kesin sanırsam galibaahiç okula gidesim yok okula gidiyorum geliyorum psikolojim çöküyo notları girmem lazım üşeniyorum evi temizleyip toparlamam lazım üşeniyorum yemek yapıcam ona bile üşeniyorum üşeniyorum öyleyse varım
Deme yahu. Kiz gözüm açılmıyor.az hasta geldi diye göbek atıyorumSen bana cekmisin cancagizim kolay gele 3 ay bitince rahatliyon merak etme
Günaydın kızlarkan verdim geldim.rahatladım.birkaç saate çıkar sonuç.maile atacaklar.
orkide geçmiş olur inşallah... azcık katlan bakalım..ikiz annesi olmak kolay değil.
rümeysaaaaa görecek başka bişey bulamadınmı kız?!Hayra çıksın inşallah
tuttum bu lafii useniyosam oyleyse varimm
Deme yahu. Kiz gözüm açılmıyor.az hasta geldi diye göbek atıyorum
Oy balım güzel haberler olsun inşallah
Yok yaa seneye yiyelimde simdiden rezerve yaptiriyomehehe bi de onun meşur sloganı var "şu anda mı?" diye
mesela eşim hadi meyve yiyelim der ben şu anda mı derim ve koparız :111::111:
yani üşendiğin ve işine gelmeyen şeylere "şu anda mı?" diye sorulur ve geçiştirilir ahaha
Yav yasarken cok zor oluyodu simdi benimkiler gecince rahat rahat konusur oldum dimiama sen boyle yasiyonya cok hosuma gidiyor azcik erken basladi ama ikiz oldugundan galiba.ayy ne bilimm boyle sey yasayinca sen hamile oldugun dahada bi belli oluyo ufff anladin sen benii sabahtan beri bi hastami
İlaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.
Eki Görüntüle 718435
İlaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.
Eki Görüntüle 718435
iyyim kesin sanırsam galibaaHiç okula gidesim yok okula gidiyorum geliyorum psikolojim çöküyo Notları girmem lazım üşeniyorum evi temizleyip toparlamam lazım üşeniyorum Yemek yapıcam ona bile üşeniyorum üşeniyorum öyleyse varım
ilaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.
Eki Görüntüle 718435
Eki Görüntüle 718435
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?