hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar kan verdim geldim.rahatladım.birkaç saate çıkar sonuç.maile atacaklar.
orkide geçmiş olur inşallah... azcık katlan bakalım..ikiz annesi olmak kolay değil.
rümeysaaaaa görecek başka bişey bulamadınmı kız?! Hayra çıksın inşallah

Rahata kavusmana az kaldi desene.ak mi kara mi gorucez.niye kiz polis gormek kotumu.uyandigimda tebbessum ediyodum.guzel bi ruyaydi yav

kötü değil tabi de..ne bilim insan bi bebek görür,bi beşik görür falan..polis ne alaka yau nerden aklına geldiki

Bebekte gordum hatta emziriyodum.sanirsam kiz idi tabi bunu daha onceden gordum.benim ruhumda var aksiyon macera okuyabileydim olurdum poliste iste boy pos olmayinca hevesim kacti ehu ehuuu...

hadi bakalım rabbimin izniyle katlanarak artacak değerlerin haberini ver inşalllahhhhhh

iyidir datlum sen nasılsın ...........

iyyim kesin sanırsam galibaa hiç okula gidesim yok okula gidiyorum geliyorum psikolojim çöküyo notları girmem lazım üşeniyorum evi temizleyip toparlamam lazım üşeniyorum yemek yapıcam ona bile üşeniyorum üşeniyorum öyleyse varım

Sen bana cekmisin cancagizim kolay gele 3 ay bitince rahatliyon merak etme
Deme yahu. Kiz gözüm açılmıyor.az hasta geldi diye göbek atıyorum

Oy balım güzel haberler olsun inşallah

tuttum bu lafii useniyosam oyleyse varimm

ehehe bi de onun meşur sloganı var "şu anda mı?" diye
mesela eşim hadi meyve yiyelim der ben şu anda mı derim ve koparız :111::111:
yani üşendiğin ve işine gelmeyen şeylere "şu anda mı?" diye sorulur ve geçiştirilir ahaha

Deme yahu. Kiz gözüm açılmıyor.az hasta geldi diye göbek atıyorum

Oy balım güzel haberler olsun inşallah

Yav yasarken cok zor oluyodu simdi benimkiler gecince rahat rahat konusur oldum dimi ama sen boyle yasiyonya cok hosuma gidiyor azcik erken basladi ama ikiz oldugundan galiba.ayy ne bilimm boyle sey yasayinca sen hamile oldugun dahada bi belli oluyo ufff anladin sen benii sabahtan beri bi hastami

Dört tane hasta gördüm. Cok mutluyum.

dekart halt etmiş yanında i ben bu ara bebeğe bağlıyom o üşengeçliğide bebekten önceside pek farksız değildi o konuya şuan da !!! Değinmeyelim

ilaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.

Eki Görüntüle 718435

hayırlısı olsun hakkında tatlım hemen doktoruna git konuş bence ...............

İlaçları bıraktım..kırmızıları bekliyorum.canım çok sıkıldı yine..bekliyordum ama sıkıldım işte.

Eki Görüntüle 718435

valla canım bu süreç çok zor hepimiz yaşıyoruz ama bu bir sınav ben artık öyle düşünüyorum biraz daha sabır Rabbim dağına göre kış verir sen de güçlü bi hatuna benziyosun az kaldı ben inanıyorum beraber güzel haberler vericez inşallah ben de sen de dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…